Aanpassing Handeslroutes

 • Beste spelers,

  We ontvangen regelmatig verzoeken om de handelsroutes aan te passen. We begrijpen dat deze functie zeer belangrijk is en werken aan verbeteringen. Vandaag willen we kleine aanpassingen die binnenkort op alle speelwerelden worden toegepast met jullie delen. Wij denken dat deze aanpassingen ervoor zorgen dat de handelsroutes voor jullie handiger zijn.  Wat is er aangepast?

  • Tijdens het opstellen van een handelsroute kun je kiezen tussen 2 opties - "verstuur om" en "lever om", om zo je leveringen preciezer te maken en minder afhankelijk van de afstand tot het gekozen dorp.
  • Je bent in staat om de tijd tot op de minuut af te stellen wanneer jouw handelaar met zijn reis moet beginnen (of wanneer hij aankomt op zijn bestemming).
  • In de gemaakte handelsroute zal de "Start" kolom veranderd worden naar "Timing" dat zowel de start- als aflever-tijd van jouw handelaren laat zien.

  Zo ziet de nieuwe layout van handelsroutes er uit:


  trade_routes.jpg  Wanneer wordt het toegepast?


  De eerste servers ontvangen deze update volgende week (18-24 februari) al. De functie zal aan het einde van februari op alle servers worden toegepast. Een gedetailleerde planning zal in de changelog worden gepost zodra deze informatie bekend is.


  BELANGRIJK:


  Na de update kan het voorkomen (maar niet noodzakelijk) dat de handelsroutes een paar minuten afwijking hebben. Controleer en pas deze zo nodig aan. Belangrijk is dat de huidige tijdszone van jouw account worden gebruikt voor het opzetten van handelsroutes.


  Jouw Travian: Legends Team

 • Beste spelers,


  We zijn blij dat we nogmaals een kleine doch zeer handige aanpassing aan de Handelsroutes hebben toegevoegd.


  Bij het maken van een nieuwe handelsroute zie je nu een drop-down menu waar je de optie hebt om een interval te kiezen waarmee de handelsroute herhaald zal worden.

  Hoe het werkt:

  • Je zet jouw handelsroute op met een starttijd van 04:00, kiest 2 afleveringen en selecteert "Herhaal elke 4 uur" en klikt "Opslaan".
  • Het spel zal nu handelsroutes met dezelfde instellingen starten om: 04:00, 08:00, 12:00, 16:00, 20:00 en 00:00 uur.
  • Wanneer nodig kun je de gemaakte handelsroutes op elk moment individueel wijzigen via "aanpassen"


  Trade_route_every_hours.png


  We hopen dat deze kleine aanpassing het opzetten van handelsroutes nog makkelijker voor jullie zal maken. Deze functie zal op alle speelwerelden worden toegevoegd tijdens de volgende update. Deze zal plaatsvinden op woensdag 17 april om 15:03 GMT+2. De volledige aankondiging voor het onderhoud kun je hier lezen.