Perubahan Laluan Perdagangan

 • Pemain yang dihormati,


  Kami sering mendapat permintaan daripada masyarakat untuk mengolah semula laluan perdagangan. Kami memahami betapa pentingnya ciri itu dan kami sedang mengusahakannya. Hari ini kami ingin memperkenalkan pelarasan kecil yang akan segera dilaksanakan di semua dunia permainan dan, seperti yang kami percaya, akan menjadikan laluan perdagangan lebih mudah untuk para pemain.


  Apa yang akan berubah?


  • Apabila menetapkan laluan perdagangan anda akan dapat memilih antara 2 pilihan - "dikirim pada" (waktu sumber dikirim) dan "sampai pada" (waktu sumber sampai) untuk membuat penghantaran anda lebih tepat dan kurang bergantung pada jarak ke kampung sasaran.
  • Anda juga akan dapat menetapkan waktu sehingga minit apabila pedagang anda harus memulakan perjalanan mereka (atau tiba di destinasi).
  • Dalam laluan perdagangan yang diwujudkan, lajur "Mula" akan digantikan dengan "Masa" yang akan menunjukkan masa permulaan dan masa penghantaran peniaga anda.

  Inilah bagaimana susunatur laluan perdagangan baru akan kelihatan seperti:


  trade_routes.jpg


  Bila ia akan dilaksanakan?

  Pelayan pertama akan mendapat keluaran ini minggu depan (18-24 Februari). Ciri ini akan dilaksanakan secara global pada akhir Februari. Pelan pelancaran yang lebih terperinci akan dipaparkan di bahagian nota Patch sebaik sahaja kami mengetahui semua butirannya.


  PENTING:

  Selepas masa laluan perdagangan kemas kini mungkin (tetapi tidak diperlukan akan) terjejas dan ditetapkan pada minit yang salah. Sila, semak dan edit masa laluan perdagangan dengan sewajarnya. Perlu diingat, persediaan perdagangan mempertimbangkan penetapan zon waktu semasa akaun.


  Tulus ikhlas,

  Pasukan Travian : Legends Anda


 • Pemain yang dihormati,


  kami dengan senang hati mengumumkan bahawa dengan keluaran seterusnya satu perubahan yang kecil tetapi amat berguna akan ditambah kepada ciri-ciri Laluan perdagangan.


  Apabila anda membuat laluan perdagangan baru, anda kini akan melihat menu lungsur di mana anda akan mempunyai pilihan untuk memilih selang dengan yang anda mahu laluan perdagangan anda diduplikasi.


  Bagaimana ia berfungsi:

  - Anda menetapkan laluan perdagangan anda bermula pukul 04:00, pilih 2 penghantaran, pilih "Ulangi setiap 4 jam" dan klik "Simpan".

  - Permainan ini akan membuat laluan perdagangan dengan tetapan yang sama pada 04:00, 08:00, 12:00, 16:00, 20:00 dan 00:00.

  - Jika anda perlukan, anda boleh menyesuaikan laluan perdagangan yang dibuat secara berasingan dengan mengklik pada "edit" pada bila-bila masa.

  Trade_route_every_hours.png


  Kami percaya bahawa pelarasan kecil ini akan membuat laluan perdagangan membuat ciri lebih mudah untuk anda semua. Ciri ini akan ditambah ke semua gameworlds pada minggu depan (15hb - 18hb April, 2019).


  Tulus Ikhlas

  Pasukan Travian:Legends Anda