Path to Pandora kepantasan 2x!

 • PtP-calendar2x_2.png


  Di mana pasir yang tidak berkesudahan berakhir, di mana lava dari gunung berapi bertukar menjadi ais glasier, di mana malam adalah cerah seperti siang kerana cahaya api di abu Empayar Kuno, di mana Natars hanya kisah menakutkan, di mana peneroka dan ketua memainkan salah satu peranan yang paling penting - ini adalah di mana jalan kita terletak.


  Perjalanan Shu ke tanah-tanah yang jauh, di mana tiada siapa yang mendengar tentang Keajaiban Dunia dan di mana orang-orang akan bertempur mati untuk memegang kuasa-kuasa Kuno, yang hanya menunggu untuk dibangkitkan di bandar-bandar lama, akan terus pada Ides Mac, masa, apabila orang Rom kuno biasanya menyimpulkan upacara tahun baru dan apabila salah satu perang saudara yang paling terkenal di suku kaum Travian bermula.


  Dan, seperti pada zaman purba, peperangan sivil bagi wilayah akan terus berlipat ganda, dan 5 puak kuat akan terkunci dalam perjuangan untuk tanah yang bertaburan tetapi hanya satu pakatan yang akan menang pada akhirnya. Banyak pertempuran gemilang sedang menunggu orang-orang yang berani memilih jalan pahlawan.


  Jalan ke Pandora.

  iman_myidjpthchinese.png

  Post was edited 1 time, last by Iman ().