cladire pentru dezvoltare tehnologii

 • Salut, ma gandesc ca unele imbunatatiri ar fi excelente, pentru joc, cerand mai multa implicare dar oferind mai multa creativitate si posibilitati marite:

  1. asa cum la academie se cerceteaza pentru diverse tipuri de trupe, sa se poata cerceta si pentru diverse tehnologii : adapatoare, centru de irigatii, temnite, beciuri extinse, centre de comanda (adica fiecare player sa poata avea toate tehnologiile tuturor raselor, daca vrea sa le cerceteze), plus extinderea numarului de sloturi ale satului.

  2. siterul / loctiitorul, sa fie stabilit de sistem, ca poate fi doar din alianta din care face parte jucatorul.

  3. de ce fiecare cont poate avea 1 singur artefact de nivel 20 ? sa poate avea 4 sau 5 ?

  4. sa se poate avea 3 (sau 4) trezorerii pe sat.

  5. satul sa aibe mai multe sloturi de resurse (inca 2 sau 3 din fiecare) si de cladiri (posibilitatea de a ridica toate cladirile chiar si dublate/triplate - capacitate pentru extindere de sloturi pentru cladiri - extindere sat).

  6. nivelul resurselor sa fie nelimitat pe toate satele nu doar in capitala.

  7. posibilitatea de contratac/ambuscada a trupelor care ataca ... trupe de atac atacate pe traseu de multiple alte trupe de atac in afara satului tinta.

  8. posibilitatea de colorare a armurii eroului (pete, dungi, tipare, ...).

  9. posibilitatea de adaugare a unui steag de alianta si un steag personal de jucator.

  10. posibilitatea de a avea poza de jucator afisata pe cont (si langa ID de joc si rasa de joc si tipul de joc).

  ma gandesc ca este mai complicat dar va fi unic si mai adecvat in prezent, parerea mea.

  Multumesc si scuze pentru timpul rapit.

  Spor imbelsugat si sanatos sa avem !

  :thumbsup::saint::love:

 • unitati speciale de natari numite furieri.

  Ele sunt purtatoare de aur, argint sau obiecte pt erou.

  Regulile pt aceste unitati:


  Furierii exista timp de 12h de la lansarea lor. Lansarea se face succesiv, din ora in ora, pana cand prima tura lansata ajunge la disparitie, deci practic toata actiunea dureaza 23h.

  Numarul lor total este egal cu cel al conturilor existente la momentul primei lansari, pe fiecare cadran.

  Furierii se misca dintr-un sat in altul ca orice unitate, insa invizibila (precum unitatile de spionaj) iar sosirea lor intr-un sat nu genereaza raport. Miscarea este aleatoare, insa dependenta de activitatea pe cont (exista un algoritm de evaluare care tine cont de nivelul constructiilor existente, de numarul trupelor si in special de miscarile acestora).

  In fiecare sat se opresc un timp relativ scurt, intre 5 si maxim 15 min.


  Ce puteti face cand depistati ca un furier natar a ajuns in satul vostru:

  1) convertire in satul de baza al eroului, deschizand panoul furierul apare acolo. Dati click pe el si aleator va fi convertit intr-un obiect si/sau intr-o cantitate de argint si/sau aur.

  2) trimitere ca intarire pe un alt sat. Furieul circula cu viteza f.mare, 100 parcele pe ora.

  In momentul plecarii el va genera o recompensa, in obiect pt erou daca acesta are baza in sat, sau in caz contrar in argint sau aur. Trimiterea poate fi facuta catre orice sat, al vostru, aliat, adversar etc. dar numai in acelasi cadran.

  Satul pe care soseste va putea utiliza furierul in acelasi mod ca precedentul, desigur cu conditia sa fie depistat in timpul stationarii, altfel pleaca singur mai departe. Furieul nu poate fi trimis inapoi (adica nu poti face ping-pong cu el). Numarul trimiterilor e limitat la 2, deci al 3-lea sat il poate folosi doar pt convertire.

  Prin convertire, furierul dispare.

  Recompensele sunt calculate sa fie echivalente in ambele moduri de utilizare. Astfel daca convertiti furieul din prima aparitie, recompensa este 3x, daca il trimiteti pe alt sat, recompensa este 1x pt primul sat, ramanand disponibil 2x in continuare. Deci se poate lua totul sau imparti

 • Salut! Idei interesante!


  Distribuiți link-ul acestui topic în alianțele voastre/prieteni și vedeți ce părere au și ei. Cu cât sunt mai discutate ideile, cu atât va ajuta sediul central să ia decizii în această privință. :)

 • Salut! Idei interesante!


  Distribuiți link-ul acestui topic în alianțele voastre/prieteni și vedeți ce părere au și ei. Cu cât sunt mai discutate ideile, cu atât va ajuta sediul central să ia decizii în această privință. :)

  La origine a fost o chestie de 1.aprilie :) in vremurile mai de inceput in versiunea T4

  Am distribuit-o atunci si multi au stat cu ochii lipiti de ecran :D


  Totusi poate fi o idee viabila :)