Finala Turneului Travian 2018 - Decizie

 • Dragi jucători,


  Așa cum știți deja, Finala Turneului Travian se confruntă cu comportamentul dăunător al unui grup de jucători care au decis în mod deliberat să saboteze serverul. Până în jurul zilei de 22 februarie jocul funcționa normal, cu multă distracție și lupte impresionate organizate de liderii celor mai mari alianțe.

  Scopul nostru a fost întotdeauna acela de a oferi o platformă în care jucătorii pot concura cu cei mai buni jucători din lume. Din păcate, un grup de jucători a decis să saboteze intenționat o slăbiciune tehnică a serverului, ceea ce a condus la distrugerea serverului și astfel au generat o experiență negativă pentru toți jucătorii.


  Chiar dacă în ultimii ani am reușit să îmbunătățim semnificativ calitatea tehnică și să diminuăm sursele de erori pe cât de mult posibil, noi (echipa din spatele jocului Travian: Legends) așteptăm ca jucătorii să nu exploateze problemele jocului cu singurul scop de a perturba experiența altor jucători.


  Pentru a ne asigura că luăm cea mai bună decizie în privința situației curente a serverului de turneu, săptămâna trecută am discutat cu unii reprezentanți ai celor mai mari alianțe de pe server (puteți găsi toate informațiile aici).


  Cei mai mulți lideri ne-au cerut să închidem imediat serverul de turneu și să declarăm Natarii câștigători. Pe de altă parte, am primit multe mesaje cu feedback de la jucători individuali care ne-au cerut ca serverul să continue.


  Deoarece Termenii și Condițiile Turneului Travian nu oferă informații precise despre modul în care să acționăm în situația de față, azi dimineață ne-am întâlnit cu avocații noștri. Aceștia ne-au sfătuit să aplicăm principiul bunei credințe. Acest lucru înseamnă că trebuie să găsim un compromis corect, care să ia în considerare interesele tuturor jucătorilor implicați.


  În urma evaluării opțiunilor adiționale, recitirii discuției purtate cu liderii de alianțe, cât și a feedback-ului primit via Support și forum în acest weekend, am decis să procedăm în felul următor:


  • Serverul de turneu va fi pus în mentenanță mâine, 5 martie, ora 11:30.
  • Se va realiza un rollback. Totul va fi repus la stadiul din 22 februarie, ora 20:00.
  • Serverul se va redeschide miercuri, 6 martie, ora 15:00.
  • Se vor lua câteva măsuri de precauție pentru a reduce înfometarea în masă a trupelor prin exploatarea sistemului. Aceste măsuri vor fi anunțate separat.
  • Fiecare jucător va primi 50% din Aurul achiziționat până pe 22 februarie (pe serverul de turneu).
  • Opțiunea de transfer pentru Aur va fi activată pentru această rundă a Finalei Turneului Travian. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a transfera Aurul rămas (la finalul rundei sau după ștergerea contului) pe oricare server doriți, indiferent de domeniu.
  • Vom trimite un e-mail în care toți participanții Finalei vor fi informați de situație, și să știe că încă este nevoie de ajutorul lor pentru a câștiga lupta.


  Știm că această soluție nu este pe placul tuturor și ne pare rău pentru asta, însă sunt multe aspecte care trebuie luate în considerare în astfel de cazuri.

  Vom face tot posibilul ca jocul să ruleze cât mai bine și sperăm că încă mai există speranță pentru un final de joc captivant pe Finala Turneului Travian.


  Echipa voastră Travian: Legends

 • Dragi jucători,


  avem câteva informații noi cu privire la rollback-ul pentru Finala Turneului Travian.


  Compensație suplimentară:


  • După verificarea fezabilității tehnice, dorim să vă anunțăm că vom acorda o compensație suplimentară de 500 Aur (în plus față de cele menționate mai sus) pentru fiecare cont de pe Finala Turneului Travian.  Informații gameplay:


  • Toate mișcările de trupe care erau „pe drum” în timpul rollback-ului vor fi în continuare „pe drum”.
  • Artefactul Păcălici își va schimba efectul imediat după restaurarea serverului și își va păstra efectul de această dată
  • Vom încerca să ne asigurăm că rutele voastre de comerț funcționează corect, însă vă sugerăm să verificați dacă acestea pleacă la timpul corect. Dacă nu funcționează corect, cea mai simplă metodă de a le corecta este să le dezactivați și apoi să le reactivați.  Măsuri de prevenire:


  • Orice atac pe satele cu Minunea Lumii sau Artefacte care are mai puțin de XX trupe se va întoarce în satul de bază fără a ataca ținta. Acest lucru NU este valabil pentru atacurile care includ eroul sau administratori (generali/căpetenii/senatori). Acest număr de trupe a fost solicitat de liderii alianțelor cu care am discutat. Excepția pentru eroi și căpetenii este pentru ca jucătorii să poată continua să mute sau să fure Artefacte.  Ne cerem scuze din nou pentru toate neplăcerile și vă mulțumim pentru înțelegere.


  Echipa voastră Travian: Legends

 • Dragă comunitate,


  Suntem bucuroși să vă informăm că veți putea utiliza, dacă doriți, link-urile de transfer Aur generate la încheierea Finalei Turneului Travian 2018 și în Turneul Travian 2019 (calificări și Finală).


  Echipa Travian: Legends