Bătălia Finală – Episodul 2 – La margine

 • Dragi jucători,


  umbra a căzut pe margine și asta înseamnă că este timpul pentru o altă poveste! Rezolvați misiunea și ajutați eroul să găsească calea de ieșire.


  theherohasaproblem.gif


  Cine a scris acel bilet despre uși era un păcălici afurisit! Dacă asta e calea corectă, atunci eu sunt Împăratul Roman! Arghhh!

  Bătrânul meu tată îmi spunea întotdeauna că moartea de bătrânețe nu face parte din povestea vieții mele și că îi reamintesc de bunicul mamei, Mark Atilius, de la care - credea tatăl meu - am moștenit pasiunea pentru aventură și abilitatea de a ajunge în situații riscante (de fapt, el folosea expresii puțin diferite, dar din moment ce intenționez să arăt aceste note surorii mele mai mici, nu aș îndrăzni să le scriu aici). Și, pentru ceva timp, atunci când găseam cu frică niște oase rupte, eram totalmente de acord cu el!

  Ei bine, vestea bună e că oasele îmi par a fi întregi, spre deosebire de stima mea de sine, de genunchii și palmele mele. M-am trezit în pragul dezastrului. Doar câțiva centimetri mai la stânga și nimeni nu m-ar fi găsit vreodată aici. Să nu mai zic în viață.

  Acum, să menționez câteva lucruri despre locul în care mă aflam. E un subsol destul de mare, rece și întunecos, și singura lumină intra prin fereastra mică de deasupra găurii de 3 metri prin care am căzut aici. Ușa era închisă și ceva mă făcea să cred că raftul era înapoi la locul său, lucru care însemna că nimeni nu m-ar fi căutat aici. Dacă aș fi căzut puțin mai departe de zid, aș fi nimerit într-o gaură care părea destul de adâncă. Cel puțin, nu-i puteam vedea capătul. Am găsit o piatră mică și am aruncat-o în abis. După câteva secunde - care au durat o eternitate - am auzit un sunet slab. Asta însemna că drumul în jos nu era o opțiune.

  În apropiere erau doi bușteni lungi care, probabil acum o sută de ani, aparțineau unei scări. Din nefericire, treptele erau rupte și chiar dacă aș fi urcat cumva folosind unul dintre bușteni, nu aș fi putut să deschid ușa și în același timp să-mi mențin echilibrul. Așa că nici calea în sus nu era o opțiune.

  M-am așezat la marginea găurii și priveam în întuneric. Când ochii mei s-au obișnuit cu întunericul, am văzut ceva care arăta ca o ușă. Ha! Există o altă cale de ieșire! Tot ce trebuie să aflu acum este cum pot ajunge acolo în viață.


  Misiune:

  Gaura din jurul ușii este de 3 metri lățime. Ambii bușteni sunt exact de aceeași lungime. Ajută eroul să ajungă la ușa de ieșire.

  (trebuie să vedeți cum așezați buștenii din poza de mai sus pentru ca eroul să poată ajunge la ieșire)


  Informații generale despre concurs  Dată/oră de începere:
  5 martie 2019 - ora 11:00
  Dată/oră de încheiere:
  11 martie 2019 - ora 11:00
  Câștigătorii se anunță:
  pe 12 martie 2019
  Selectarea câștigătorilor: Vor exista 6 câștigători selectați aleatoriu dintre participanții care oferă răspunsul corect
  Premii: 50 Aur x 6 câștigători
  Voucher-ul de aur este valabil în:
  comunitatea RO
  Voucher-ul de aur este valabil până la: 31 dec. 2020
  Pentru a putea câștiga, trebuie să:
  Menționați nick-ul și serverul pe care jucați (din comunitatea RO). Dacă nu jucați momentan, menționați acest lucru în mesaj.  Postați răspunsul vostru în acest topic.  Succes!

 • Diagonala patratului 300x300 este de 424cm. Asezand unul dintre busteni in coltul din dreapta sus, in diagonala fata de colt, reducem distanta cu ~150cm astfel ca avem suficient spatiu sa asezam al 2-lea bustean perpendicular pe primul bustean si sa atingem suprafata de la iesire. Constructia va fi precum litera T, cu partea de sus a literei T in diagonala fata de coltul din dreapta sus, de forma:

  T

 • Asezam un bustean pe diagonala in coltul din dreapta sus, iar celalalt bustean il asezam peste primul orientat catre usa de iesire. Username Sovereign . Server tx3.travian.ro

 • emanuel_g, ro s1

  Diagonala patratului 300x300 este de 424cm. Asezand unul dintre busteni in coltul din dreapta sus, in diagonala fata de colt, reducem distanta cu ~150cm astfel ca avem suficient spatiu sa asezam al 2-lea bustean perpendicular pe primul bustean si sa atingem suprafata de la iesire. Constructia va fi precum litera T, cu partea de sus a literei T in diagonala fata de coltul din dreapta sus, de forma (sper ca ia html-ul):

  T

 • Eroul nu poate iesi pentru ca va muri de foame, din cauza bug-ului cu infometarea.


  Sauron // travian finals

  Jaqen H ghar // rox


  Stim amandoi ca e raspunsul corect. poti sa pui goldul pe oricare din cele doua.


  Thx

  Ro server ts4 - Snail
  Qualifications 2017 - Snail
  TT 2017 Muad`Dib


  Proud to be a noob


 • Jack the Ripper - RO1 (pot oferi demonstratia completa daca este necesar).

  __________________________________________________________

  Mesaj editat: Echipa Travian nu oferă informații despre acțiunile regulamentare realizate în joc altor persoane diferite de proprietarul contului.

 • Un bustean va fi asezat pe doua din laturile unde sta eroul, iar celalalt bustean va fi asezat la un capat pe primul bustean, iar la celalalt capat pe patratelul cu usa.

  se va forma un fel de cruce din cei doi busteni.