Τελικοί Τουρνουά 2018

 • Αγαπητοί παίκτες,


  όπως γνωρίζετε, ο κόσμος των αγώνων του τελικού του τουρνουά 'στραγγίστηκε' λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς μιας ομάδας παικτών που σκόπιμα αποφάσισαν να τον σαμποτάρουν. Μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου, το τουρνουά προχώρησε πολύ καλά, με πολλές διασκέδαση και απίστευτες μάχες που οργανώθηκαν από τις μεγαλύτερες συμμαχίες στον κόσμο. Στόχος μας ήταν πάντα να παρέχουμε μια πλατφόρμα που να δίνει την ευκαιρία να ανταγωνιστεί κανείς και ενάντια στους καλύτερους παίκτες. Δυστυχώς, μια ομάδα παικτών αποφάσισε να εκμεταλλευτεί σκόπιμα ένα τεχνικό χάσμα για να καταστρέψει τον κόσμο των παιχνιδιών, καθιστώντας το ασταθές και δημιουργώντας μια κακή εμπειρία παιχνιδιού για όλους τους παίκτες.


  Ακόμη και αν τα τελευταία χρόνια καταφέραμε να αυξήσουμε σημαντικά την τεχνική ποιότητα και να μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις πηγές σφάλματος, εμείς (όπως και η ομάδα πίσω από το Travian: Legends) αναμένουμε από την κοινότητα να μην εκμεταλλεύεται ζητήματα παιχνιδιών με μοναδικό σκοπό διαταράσσοντας την εμπειρία άλλων παικτών.


  Για να βεβαιωθούμε ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε την καλύτερη δυνατή απόφαση σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του κόσμου των παιχνιδιών, την περασμένη εβδομάδα την Παρασκευή συναντηθήκαμε με μερικούς από τους εκπροσώπους των μεγάλων συμμαχιών των τελικών τουρνουά για να συζητήσουμε πώς να προχωρήσουμε (μπορείτε να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες εδώ).


  Οι περισσότεροι από τους ηγέτες μας ζήτησαν να τερματίσουμε αμέσως τους τελικούς και να κάνουμε τους Νατάριους να κερδίσουν τον κόσμο των παιχνιδιών. Από την άλλη πλευρά, λάβαμε πολλά σχόλια από μεμονωμένους παίκτες που μας ζήτησαν να συνεχίσουμε τους τελικούς.


  Καθώς το τουρνουά μας T & C δεν δίνει σαφή καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της παρούσας κατάστασης, συναντηθήκαμε με τους δικηγόρους μας σήμερα το πρωί. Οι δικηγόροι μας μας συμβούλευσαν να αντιμετωπίσουμε αυτό το ρυθμιστικό κενό εφαρμόζοντας την αρχή της καλής πίστης. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρεθεί ένας δίκαιος συμβιβασμός ο οποίος να λαμβάνει υπόψη τα συμφέροντα όλων των εμπλεκόμενων φορέων.


  Μετά την αξιολόγηση πρόσθετων επιλογών, την αναθεώρηση της συνομιλίας με τον αρχηγό της συμμαχίας και την ανατροφοδότηση που λάβαμε μέσω του συστήματος υποστήριξης και του φόρουμ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε ως εξής:


  • Ο κόσμος των παιχνιδιών τουρνουά τελικών θα τεθεί σε λειτουργία συντήρησης, αύριο 05/03/2019 στις 10:30 UTC + 1
  • Ο διακομιστής θα λάβει μια επαναφορά. Όλα θα επανέλθουν και θα τεθούν στην κατάσταση που ήταν στις 22 Φεβρουαρίου 2019 από τις 19:00 UTC + 1.
  • Οι τελικοί του Travian: Legends θα ανοίξουν ξανά την Τετάρτη 06/03/2019 στις 14:00 UTC + 1
  • Θα ληφθούν ορισμένα μέτρα πρόληψης για τη μείωση της εκμετάλλευσης των παικτών από τη μαζική πείνα. Τα μέτρα αυτά θα ανακοινωθούν χωριστά.
  • Κάθε παίκτης θα έχει το 50% του χρυσού που αγόρασε έως τις 22 Φεβρουαρίου θα προστεθεί στον λογαριασμό του.
  • Η δυνατότητα μεταφοράς χρυσού θα ενεργοποιηθεί στον κόσμο των παιχνιδιών τουρνουά 2018 τουρνουά, έτσι ώστε να μπορείτε να λάβετε το υπόλοιπο διαθέσιμο χρυσό στο τέλος του διακομιστή ή μετά τη διαγραφή για να το χρησιμοποιήσετε σε οποιονδήποτε κόσμο παιχνιδιών της επιλογής σας παγκοσμίως .
  • Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα σταλεί σε όλους τους συμμετέχοντες, για να τους ενημερώσει σχετικά με τις εκδηλώσεις, ώστε να γνωρίζουν ότι ο λογαριασμός τους εξακολουθεί να υπάρχει και εξακολουθεί να υπάρχει η ανάγκη να τους βοηθήσει να κερδίσουν τον αγώνα!  Γνωρίζουμε ότι αυτή η λύση δεν είναι ότι καλύτερο για αρκετούς παίκτες και λυπούμε γι 'αυτό, αλλά υπάρχουν πολλές πτυχές που πρέπει να ληφθούν υπόψη σε τέτοιες περιπτώσεις.


  Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι τα πράγματα θα είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλά και ελπίζουμε ότι θα έχετε ακόμα μια συναρπαστική φάση τελικού παιχνιδιού στους Τελικούς Τουρνουά.


  Η ομάδα του Travian: Legends