Ziua 1: Pierderea unui prieten

 • day1_nenet.png  Maiestății Sale Imperiale,


  Probabil că v-ați întrebat de ce nu v-am mai scris atât de multă vreme după ultima mea depeșă referitoare la ascunzătoarea Primului Meșteșugar pe care am descoperit-o. Doar acum am curajul să vă spun despre lucrul teribil care s-a întâmplat acolo. Mi-am pierdut singurul companion care mi-a fost alături pe întreaga durată a călătoriei!

  Nenet nu mai este cu mine.

  În schimb, băiatul pe care l-am găsit în colibă mă urmărește în tăcere oriunde mă duc. Se pare că și-a pierdut calea la fel cum mi s-a întâmplat și mie, așa că nu mă deranjează. Nu am vrut să-l înspăimânt cu aspectul meu natural de Natar, așa că mi-am pus hainele de Dac și am încercat să arăt ca o iscoadă a Dacilor. Însă a avut efectul opus. Dacă în trecut băiatul era doar speriat, acum e absolut înspăimântat. Pun pariu că primul său gând a fost cât de mulți dintre noi sunt aici, deghizați ca oameni obișnuiți din aceste ținuturi.

  Cum l-am pierdut pe Nenet? Am examinat vulcanul din Syracusae și, pentru prima dată în călătoria mea destul de lungă, am simțit o legătură cu acel loc. Mi-a amintit de împrejurimile frumoasei noastre capitale. Nenet a continuat să se îngrijoreze până când am ajuns la craterul vulcanului – nu-i plăceau coloanele de aer cald eliberate acolo sus. Și avea un motiv bun pentru asta. Când eram aproape de vârf, din vulcan a ieșit brusc un nor uriaș de cenușă care ne-a înghițit. Am auzit strigătul neliniștit al lui Nenet și am văzut cum a dispărut în norul dens. Însă nu l-am putut ajuta. Eu și băiatul Dac am coborât în fugă de pe munte, fără să vedem exact pe unde mergeam, tușind și cu ochii plini de lacrimi. Doar atunci când eram la poalele muntelui am realizat că nu îl puteam vedea pe Nenet. Și, mai rău, nu îi puteam simți prezența în preajma mea.

  Băiatul a vorbit dintr-o dată.

  „Cunosc o regiune din apropiere cu un oracol.” Vocea lui încă tremura: „Oamenii merg acolo atunci când caută răspunsuri la întrebări dificile. Putem întreba Oracolul unde a plecat prietenul tău. Să mergem acolo. Cunosc eu calea.”

  Din moment ce nu aveam alte opțiuni mai bune, l-am urmat.
  Misiune:


  Cât timp le-ar lua eroilor să călătorească de la vulcanul din Syracusae până la regiunea Delphi, la viteză dublă? Aceștia călătoresc fără o arenă și sunt deghizați în iscoade.


  Coordonatele de la plecare: (21|−84)

  Coordonatele la care trebuie să ajungă: (67|−80)


  Puteți folosi acest calculator pentru calcularea distanței. Asigurați-vă că setați corect datele în calculator:

  http://travian.kirilloid.ru/distance.php


  Misiunea e activă până pe 19 martie, ora 11:00. Postați răspunsul vostru până mâine și nu uitați să menționați nick-ul și serverul pe care jucați.

  yaenera.png

  Post was edited 2 times, last by Yaenara ().

 • o ora ,douazeci si unu de minute si douazeci si noua de secunde

            
  ore min sec
  01:21:29

  o ora ,douazeci si unu de minute si douazeci si noua de secunde


  ore min sec

  01:21:29


  Joc pe s3 ro / username ShowTime

  o ora ,douazeci si unu de minute si douazeci si noua de secunde

            
  ore min sec
  01:21:29

  Never underestimate the power of human stupidity !

 • Nu stiu cum sa editez, asa ca voi posta din nou raspunsul meu. Nu citisem termenii "la viteza dubla".


  Raspuns: 1:21:29

  Nick: Dutu98

  Server: ro1