Ziua a 3-a: Ultimul Mister • Maiestății Sale Imperiale,


  Pythia mi-a spus unde era Nenet. Era în ultima capcană a Meșteșugarului. Atunci când din vulcan a ieșit norul de cenușă, porțile interioare s-au deschis și Nenet a fost aruncat de la un vulcan la altul în doar câteva secunde. De aceea ne-a pierdut din vedere.

  Împăratul meu, am fost mult prea îngrijorat de dispariția lui Nenet și mi-am neglijat îndatoririle să vă informez despre constatările mele. Acum trebuie să raportez ultima mea descoperire. Vizitarea regiunii Delphi m-a ajutat să rezolv un ultim mister despre acele ținuturi. În timp ce călătoream prin locuri împrăștiate pe hartă, am observat că unele regiuni sunt mult mai populate decât altele. La început, am crezut că acest lucru se datorează resurselor pe care le oferă, sau poate abilităților speciale asociate cu aceste regiuni. Însă, vizitând Delphi, am descoperit că regiunea nu oferă nicio abilitate specială; și totuși, am găsit o grămadă de sate împrăștiate peste tot. Îmi amintesc că ei nici măcar nu auziseră despre clădirile noastre cele mai mărețe!

  Ei bine, în cele din urmă am găsit răspunsul la acest mister. Nu Minunile Lumii dictează cine guvernează aceste ținuturi, ci cei care preiau controlul asupra regiunilor. Oamenii se adună în alianțe conduse de cei mai vicleni experți cu scopul de a lupta pentru supremație. Întrucât oamenii vor să preia controlul asupra regiunilor, multe bătălii au loc aici în fiecare zi. Au inventat punctele de victorie, pentru a da valoare fiecărei regiuni. Am decis să rămân aici și, având acum la dispoziție aceste cunoștințe, voi observa bătălia până la sfârșit.

  Atunci când eram foarte aproape de vulcanul din Brundisium, am observat o siluetă familiară pe cer și am auzit un țipăt de bucurie. Am pierdut un companion, dar am găsit doi. Călătoria mea s-a încheiat.


  Misiune: Câștigătorul în Path to Pandora este definit de punctele de victorie pe care alianțele le câștigă zilnic. Câte puncte poate produce lumea de joc în fiecare zi, în total, dacă toate regiunile sunt deblocate și controlate de o alianță?


  Găsiți lista cu toate regiunile și punctele pe pagina Answers: http://answers.travian.ro/?aid=421#go2answer


  Nu uitați să notați în mesajul vostru nick-ul și serverul pe care jucați.

  Misiunea e activă până pe 21 martie, ora 11:00.


  Succes!

 • Mickey13

  RO4


  Sunt 87 de regiuni: o regiune care ofera 200 de puncte pe zi; 10 regiuni cu 100 de puncte pe zi; 42 regiuni cu 50 de puncte pe zi; 28 regiuni cu 30 de puncte pe zi si 6 regiuni cu 10 puncte pe zi. In total 4200 puncte pe zi.


  Deci, daca toate regiunile sunt deblocate si controlate de alinate, acestea vor genera 4200 de puncte pe zi.

 • 87 regiuni dintre care regiunea Delphi ofera 200 puncte pe zi in rest celalalte regiuni pot aduce maximul de 100 puncte pe zi .
  Astfel avem 87*100+100 = 8800 puncte pe zi .

  Server 3 ro user ShowTime

  Never underestimate the power of human stupidity !

 • totalul este 8400 PV

  contul: lefrancais

  server PTPx2  regiuni

  mici 100p = 42 => 4200pv

  mari 60p = 28 => 1680pv

  f.art 200p = 10 => 2000pv

  unice 20p = 6 => 120pv

  delphi 400p = 1 => 400pv

  total = 87 => 8400pv