Felvétel3X

 • Sziasztok.

  Név nélkül írom, mert a csapatot mindenki ismeri. Ahogy a játékban évről évre kevesebb a játékos, úgy sajnos minket is elérnek ezek a problémák, s egyre kevesebben vagyunk, akik keresik az aktív játékot. Utánpótlást nehéz találni, nem is nagyon van honnan, de megpróbálkozom itt a fórumon, hátha valakit érdekel ez....


  Aki ismer engem/minket, az tudja, hogy milyen csapatról is van szó. Amennyiben érzel magadban elég potenciált ahhoz, hogy kipróbáld magad komolyabb szinteken, feszegetni a saját határaid, elérni többet, vannak céljaid, vagy csak egyszerűen vannak elvárásaid magaddal szemben, - most esélyt nyújtunk kipróbálni magad, köztünk. Nincs előítélet, bárki jelentkezhet, de fontos, hogy félre tudja tenni a múlt sérelmeit, mert anélkül nem fog működni. Az elvárások nagyobbak, mint az átlag klánokban, de nem lehetetlen (teher alatt nő a pálma).
  Csapatjáték, önzetlenség, együttműködés, fegyelmezettség*, nem fejtem ki, de azért mindenki nézzen utána, hogy mi-mit jelent, mielőtt jelentkezni szeretne.


  Itt privátban, skypen, bárhol megtaláltok minket...  4k4f4d4moiracis

  ~ ßєąʂтʂ σƒ Ɲσ Ɲąтɨσи ~