Discuții/păreri despre posibile funcții noi în Travian: Tegends

 • Dragi jucători,


  vă rog să postați în acest topic comentariile voastre cu privire la posibilele funcții noi menționate în sondaj (link sondaj - click aici - puteți selecta limba română din partea dreaptă jos)


  Am creat acest topic pentru ca voi să puteți discuta cu alți jucători despre funcțiile/modificările propuse (de ex. de ce o funcție este bună sau poate e nepotrivită pentru serverele clasice și astfel să vedeți și voi părerea altor jucători, înainte de publicarea rezultatelor). Travian Games va verifica doar rezultatele sondajului (ceea ce completați voi în sondaj).


  Dacă aveți nelămuriri cu privire la întrebările din sondaj, puteți să întrebați aici - echipa RO va urmări discuția.  Sondajul poate fi completat până pe 6 mai. Rezultatele sondajului vor fi revizuite la începutul lunii mai, în timpul Summitului Legends on Tour 2019, cu reprezentanții comunității. Acestea vor fi publicate pe forum / blog până la sfârșitul lunii mai.  Am copiat mai jos toate întrebările din sondaj, pentru ca voi să le puteți cita/copia ușor în discuție (eventual, puteți să scrieți doar numărul unei întrebări). Repet, feedback-ul vostru din acest topic NU va fi considerat de Travian Games ca fiind răspunsul vostru oficial. Pentru ca răspunsul vostru să fie luat în considerare trebuie să completați sondajul.


  ----------


  Ne gândim să implementăm următoarele caracteristici – în prezent, disponibile doar pe serverele Path to Pandora – în lumile de joc obișnuite Travian: Legends. Avem nevoie de cel puțin 70-75% răspunsuri pozitive pentru a lua în considerare implementarea caracteristicilor.  1. Ai jucat Travian: Path to Pandora?


  2. În general, cât de distractivă a fost versiunea Travian: Path to Pandora?


  3. Cu ce trib ai jucat în Travian: Path to Pandora?


  4. Dorești ca noul sistem de confederație să existe în lumile de joc obișnuite Travian: Legends (patru alianțe formează o confederație, restricții pentru întăriri și negustori)?


  5. În general, cât de mult ți-a plăcut sistemul de confederație în Path to Pandora?


  6. Dorești ca cele două triburi noi (Hunii și Egiptenii) să existe în lumile de joc obișnuite Travian: Legends?


  7. Vrei ca funcțiile de redirecționare și unire a trupelor să fie implementate în lumile de joc obișnuite?


  8. În general, cât de mult ți-a plăcut sistemul de redirecționare și unire a trupelor în Travian: Path to Pandora?


  9. Dorești ca noul sistem de cucerire să fie implementat în lumile de joc obișnuite (atunci când cucerești un sat, satul nu își va schimba tribul pentru a corespunde cu tribul contului, ci va păstra tribul original, cu excepția Natarilor)?


  Dorim să aflăm opinia ta cu privire la alte modificări posibile la care ar trebui să ne gândim.  10. Dorești ca Travian Games să ia în considerare eliminarea zonei gri din lumile de joc obișnuite?


  11. Dorești ca Travian Games să ia în considerare distribuirea satelor cu Minunea Lumii în jurul planurilor de construcție (+/- două săptămâni), în loc ca acestea să apară (spawn) în prima zi a lumilor de joc?


  12. Ce tip de lume de joc preferi în Travian: Legends? (1x sau 2x/3x)


  13. Dorești ca Travian Games să ia în considerare viteza 2x ca viteză normală pentru lumile de joc obișnuite?


  14. În prezent, durata medie a lumii de joc este între 220 și 250 de zile. Dorești ca Travian Games să ia în considerare modalități alternative de scurtare a duratei lumilor de joc?


  15. Dorești ca Travian Games să anuleze modificările recente pentru Arenă, reducând bonusul pentru distanțele lungi?


  16. Te rugăm să ne transmiți comentariile pe care le ai despre aceste caracteristici.

 • You have already completed the survey.  Eu nu am completat nimic , nu inteleg de ce apare ca am completat

  Salut!

  Îți recomand să încerci cu un alt browser. Atunci când deschizi sondajul, completează toate cerințele și finalizează sondajul, altfel, la redeschidere, vei primi mesajul menționat de tine.