Our Travian Balkans Community


 • BA Šta mislite o našoj Balkanskoj Travian zajednici? Šta vam se najviše dopada, a šta vam nedostaje? Šta biste promijenili ili dodali Balkanskoj zajednici kada biste mogli?
  BG Какво мислите за балканската общност на Травиан? Какво харесвате най-много и какво ви липсва? Какво бихте променили или добавили към балканската общност ако можехте?
  GR Τι πιστεύετε για την Βαλκανική κοινότητα του Travian; Τι σας αρέσει περισσότερο και τι σας λείπει; Τι θα αλλάζατε ή θα προσθετάτε στη Βαλκανική κοινότητα αν μπορούσατε;
  HR Što mislite o našoj Balkanskoj Travian zajednici? Šta vam se najviše sviđa, a što vam nedostaje? Što biste promijenili ili dodali Balkanskoj zajednici kada biste mogli?
  RS Шта мислите о нашој Балканској Travian заједници? Шта вам се највише допада, а шта вам недостаје? Шта бисте променили или додали Балканској заједници када бисте могли?
  SI Kaj si mislite o naši Travian Balkans skupnosti? Kaj vam je najbolj všeč in kaj pogrešate? Kaj bi dodali ali spremenili v naši skupnosti?
 • Μεγαλύτερο χάρτη :S


  και ανοιχτή δυνατότητα να ακυρώσεις αποστολές υλών στην αγορά όπως με τα στρατεύματα :rolleyes:

 • Zato što nas ima iz različitih zemalja a ne samo sa prostora bivše države bilo bi dobro da postoji i prijevod na engleski kao zadani kako je na ostalim serverima

 • dodati madjare, rumune italijane i albance

  :spam::sismis:Covek je usao u autobus i seo pored mladica koji je izgledao kao hipik.
  Imao je samo jednu cipelu.
  >>Sta je, momak, izgubio si cipelu?<<
  >>Naprotiv<<, odgovorio je ovaj.>>Nasao sam je.<<


  *Ono sto je nama potpuno ocigledno, ne znaci i da je istitnito.:sismis:

 • stvarno ima ovih mnogo bugara, ne mozes se ni posvadjati sa covjekom da zaratis kako treba.

  Drugo ako ne uzmes krop stoooooo prije, pa ti si poslije spao na 75% oaze.

 • Da ima svih 5 naroda, kao i na trav legends

  Da svima pored imena pise odakle su, iz koje zemlje se loguju

  i mislim da bi bila dobra ideja da ko napravi 10 sela spojenh jedno uz drugo , dobije jedno mega selo :-)

 • Zato što nas ima iz različitih zemalja a ne samo sa prostora bivše države bilo bi dobro da postoji i prijevod na engleski kao zadani kako je na ostalim serverima

  1. Pod obavezno da se omogući i pisanje tema na forumu na engleskom jeziku, ovako je stvarno žalosna situacija po lokalnim forumima za Balkanske servere.

  2. U igri treba omogućiti engleski kao dodatni izbor, teško da će neko osim Grka protumačiti njihov borbeni izveštaj, i obratno isto tako...

  3. Odabir zastavice za jezik u profilu na forumu neka omogući automatski i engleski jezik, a ne da zamalo budem banovan od .com i .us moderatora i supermoderatora jer sam se drznuo da napišem temu na engleskom vidljivu svim igračima na Balkans 5 serveru 2019... :)


  Pozdrav, asterix.ns

  rs1,rs3,rs4,rsx / hr1,hr4,hrx / de,us,com,comx - asterix.ns :gau04:, asterix_ns :gau04:, silver.surfer:rom03:, silver_surfer:rom03: :saint:

  TG Imperion (posle 2,5 godina testiranja projekat obustavljen) - farscape ;(

  Travian v4.x - asterix.ns:gau04:, asterix_ns:gau04: :sleeping:

  balkans ts5 2019 - asterix.ns1:gau01::gau04:

 • Igrica se pretvorila u klasicnu plati-pobedi. Igra za bogatase ili mamine sinove pune golda. Ko ne uplacuje redovno gold moze samo da opstane ako je nekim slucajem u jakom savezu sa nekim gore pomenutima...

  Svidela mi se ideja pripajanja vojske selima, ali da za to moram da imam gold??? Logicno je ako je isti nalog onda i ista vojska, isti vlasnik... razumljivo je za osvojena sela i razlicite jedinice. Svidja mi se sto ostaje narod koji se osvoji.


  Razumem ja da je potreba za zaradom, ali da se igra pretvori u klasicno paytowin a onda steta...

 • 1. Krop 15-ku sam uzeo sa 75% oazama to je jadno. Treba mnogo vise kropova sa boljim oazama.

  2. Razumijem ucesce ostalih igraca tj. ovi bugari i tako dalje, ali za nas igrace je previse davati 100 gold-a. za umjetninu, stvarno nemamo te pare, travian klikamo iz ljubavi, ne jer imamo previse para u zivotu.

  3. 400x400 mapa je okej za ovo, svaka alijansa moze da ode na slobodne kote gdje slabo ima koga.

  4. Ako je balkanski server i ako vec igraju ovi bar nama smanjite malo cijenu golda, jer nakon mjesec dana igre kada otvoris oci trebas potrositi 20-30 golda, ako ne goldas niko si i nista.

  5. Ovo za pretvaranje vojske i osvajanje ne znam ni sam sta da kazem ni da li valja ni da li ne valja, cijela igra ce se odvijati osvajanjem off sela. Ako pretvaras pa opet ti treba gold.

  6. Stvarno u skoro svakoj stavci se pominje gold, igrica postaje preskupa, mi smo ipak narod sa ex yu...