D-ale travianiștilor: Prima alianță

 • Lumea e plină de coincidențe. Oare câte găsim în comunitatea noastră?

  Vă invităm să completați spațiile:  Numele primei alianțe căreia m-am alăturat a fost ___________ . Acolo am învățat ______________ .

  AA_SMOD_Sig.png


  It never gets old, huh? Boom de yada, boom de yada...

 • Enyo a fost prima mea alianta in 2009 nickul de joc acelasi ca si acum , IonitzaM . Am fost initiat in ale travianului de Crafter(Otilia) si de liman(gabi)...Si uite asa trecura anii si dupa 10 ani tot nu reusesc sa ma las! :))

  Nu pune gheata pe sufletul meu fierbinte ca tot ce-mi faci mie iti faci tie tine minte!Binele meu e si binele tau,daca tu intelegi, nu o sa mai fie greu mi s-a acrit sa tot vorbesc de parte,ia tu viata mea si fa-ti parte…intelegi?;)

 • Prima mea alianta a fost pe ro1 cu Lorzii prin 2007-2008. La nici 2 ani de travian reuseam sa tin un ww pe ro1 cu sanse reale de castig.

  Apoi, pe ro4 cu aliantele GDN, in paralel cu alte servare romanesti si straine. In general, am jucat numai cu userul comisaru si foarte rar cu alt user.

  Travianul, daca nu ne gandim doar la joc, iti poate aduce prieteni de nadejde. Totul tine de aptitudinile fiecarui jucator, de implicare si mai ales de intelegere si omenie. Prieteni iti faci mai usor insa sa ii pastrezi e mult mai greu, asa e si in real-life.

  Pe aceasta cale ma gandesc sa salut cu caldura pe toti cei care m-au cunoscut candva si inca mai sunt activi pe forum.


  Al vostru,

  comisaru

 • Numele primei alianțe căreia m-am alăturat a fost Farmers, pe unul dintre primele servere speed 3x, probabil pe al 3-lea. Acolo am învățat că travian creează dependență :thumbsup:. Bineînțeles, începător fiind, mi-am dat ofensiva cu capul de zidul adversarilor și am sfârșit ca și co-player al celui care ținea WW-ul. În final, am câștigat serverul respectiv.

 • Numele primei alianțe căreia m-am alăturat a fost NE-ELITE . Acolo am învățat toate trucurile jocului de pe atunci.

  ROX3, stateam seara pe skype pana la 1-2 noaptea cu 2-3 baieti foarte buni la joc, iar acestia imi povesteau diferite chestii facute de ei sau altii, informatii ce nu erau la indemana oricui pe vremea aia :)

 • Numele primei alianțe căreia m-am alăturat a fost Senatus, care a devenit Team SW si apoi Ages. Acolo am învățat ca nu trebuie sa dezvolt un sat complet inainte de a il fonda pe al doilea (primul sat ajunsese la 600 pop :D).

  AA_SMOD_Sig.png


  It never gets old, huh? Boom de yada, boom de yada...

 • Prima alianta chiar nu imi amintesc :)) dar prima alianta care imi amintesc parca era pe ro6 daca nu gresesc si se numea KOGAION.
  Erau 4 aliante puternice daca imi aduc bine aminte KOGAION,RAGNAROK,IMPERIUM si ATW sau ceva de genu :))) is cel putin 10 ani de atunci.

  Ce am invatat?? nimic :))) cred ca aveam 12-13 ani deci habar n-aveam ce faceam :D

  RO3 - Maximus

  Qualification Tournament/2019 - Omu Paiangan

  COM2 - Cold Blood

  Anglosphere3 - Cold Blood