Hukuman Automatik

 • Komuniti yang dihormati,


  Semasa Sidang Kemuncak Tournament 2019, pasukan Perkhidmatan Pelanggan membentangkan satu sistem baru untuk meningkatkan penguatkuasaan. Bahagian paling ketara dalam penambahbaikan ini adalah ciri dalam permainan baru, iaitu penalti "tawar dan terima". Dengan itu, pasukan penguatkuasaan peraturan boleh menentukan penalti ketika mengeluarkan larangan pada akaun, dan pemain kemudian dapat menerima penalti untuk terus bermain dengan segera! Tidak perlu menghantar mesej bolak-balik untuk melepaskan larangan akaun anda.


  Di sini, anda dapat melihat bagaimana proses akan kelihatan:

  1. Pasukan penguat kuasa melihat pelanggaran peraturan permainan

  2. Mereka melarang akaun dan menawarkan tindakan penalti berdasarkan garis panduan global

  3. Sebaik sahaja pemain mengambil tindakan dalam permainan, tetingkap pop up akan muncul dengan maklumat mengenai sebab larangan dan syarat penalti yang harus diterima untuk terus bermain.


  CS_ban_dialog.png
  4. Skrin dialog mempunyai butang untuk Setuju dengan penalti serta-merta. Apabila butang ditekan, penalti segera dilaksanakan, akaun tidak disekat, dan pemain boleh terus bermain. Terdapat juga pautan untuk menghubungi pasukan perkhidmatan pelanggan, jika pemain ingin bercakap lebih lanjut mengenai hukuman secara langsung dengan pasukan.

  5. Selepas pemain mengklik "Setuju" dalam kotak dialog penalti, permainan menghantar mesej dalam permainan ke akaun yang mengandungi maklumat mengenai penalti yang sedang dilaksanakan.

  6. Kotak dialog juga mengandungi maklumat mengenai masa yang tinggal sehingga tawaran dijalankan secara automatik. Dalam semua kes, penalti yang ditawarkan akan dilaksanakan selepas 48 jam sejak larangan dikeluarkan. Ini bermakna setiap pemain yang dilarang akan kembali ke permainan tidak lebih daripada 48 jam, tetapi dia boleh bersetuju dengan tawaran penalti setiap kali dia mahu semasa undur waktu.

  7. Selepas hukuman dikenakan, anda masih boleh menghubungi pasukan Perkhidmatan Pelanggan untuk memeriksa kes anda dan menerima maklumat tambahan.


  Kami berharap bahawa proses baru ini memudahkan komunikasi dari segi penguatkuasaan peraturan dan penalti, dan terutama mengurangkan kelewatan dalam komunikasi mengenai tindakan ini


  Tulus Ikhlas,

  Pasukan Travian:Legends Anda