HU1 - 2019.06.04

 • Kedves Travian játékos,

  g40_11-ltr.png  Minden jó dolognak vége szakad egyszer, és ez igaz most erre a korra is. Egyszer Salamon kapott egy gyűrűt, amire egy üzenet volt vésve, amely a világ minden örömét és bánatát eltüntetheti, az üzenet durván így fordítható: "Egyszer ez is elmúlik." Számunkra is öröm és bánat is, hogy bejelentjük minden Travian játékosnak: ez is elmúlt! Reméljük, hogy annyira élveztétek a velünk töltött időt, amennyire mi élveztük, hogy kiszolgálhattunk benneteket, és köszönjük, hogy egészen a végéig velünk voltatok!

  Az eredmények: A nappal már régen éjszakába váltott, de WW Village falujának dolgozói az egész téli éjszakát átdolgozták, óvakodtak a számtalan seregtől, melyek munkájuk megsemmisítéséért meneteltek, tudták, hogy az idővel állnak versenyben, és a legnagyobb fenyegetéssel néznek szembe a szabad népek. Pontosan 12:40-kor beépítette az utolsó követ egy névtelen munkás a leghatalmasabb és egyben legimpozánsabb építménybe, amilyet a világ a natar nép bukása óta nem látott.

  Az építményt több millió egységnyi nyersanyag felhasználásával és szövetségesei segítségével, a "|WIC|" klánnal együtt építette meg "Jack Daniels". A bátor védők milliói ezzel a teljesítménnyel, mint a kor győztesei bevonulnak a történelembe, hiszen elsőként teljesítették a nagy célt. Ezért "Jack Daniels" kapja meg a "korszak nyertese" címet!


  E napok végén "Zolee23" került a legnagyobb birodalmak élére, őt "G_&_J" majd "J_&_G" követik a sorban.

  "Kaszics" volt ennek a kornak a legnagyobb és legfélelmetesebb hadvezére.

  "lajaboss" volt a legdicsőségesebb védő, aki már a kapuknál lemészárolta az ellenséget.  Üdvözlettel,


  A Ti Travian Csapatotok

  (Történet: Grozoth)

 • Na talán végre indul valami új szerver mert úgy játszanék.:::

  A Legveszélyesebb ember az aki:
  Hallgat, gondolkodik és
  figyel. 8)

 • Gratulálok mindenkinek, aki játszott! Mozgalmas szervert hoztatok össze. :)

  Na meg elég érdekes is ami az azonos acc neveket illeti.:D Én ráuntam a szero közepén de ha szabályos volt minden akkor gratulálok a nyerteseknek.

  A Legveszélyesebb ember az aki:
  Hallgat, gondolkodik és
  figyel. 8)