[Concurs] Sfaturi înțelepte

 • complete_the_sentence.jpg  „Sunt bătran. Am văzut multe lucruri bune și rele în viața mea, am luptat împotriva nenumăraților dușmani, am cucerit o mulțime de sate și imperiul meu este mai vast decât oricare alt imperiu din această lume. Însă, pe zi ce trece, devin din ce în ce mai slăbit și războiul civil va fi inevitabil după moartea mea. Singura modalitate de a evita războiul este de a găsi persoana potrivită pentru a conduce fiecare dintre cele 5 provincii ale mele. Și care este cel mai bun mod de a alege persoana potrivită decât proba înțelepciunii?”


  Dragi jucători,


  bătrânul Împărat vrea să găsească cea mai bună persoană care să conducă fiecare trib și vă invită pe toți să împărtășiți vorbele voastre înțelepte. Apoi, juriul va ajuta Împăratul să aleagă cele mai înțelepte, folositoare sau amuzante sfaturi și va anunța câștigătorii!  Pentru a participa la concurs, trebuie să completezi propoziția:


  Sunt [Dac, Roman, Barbar, Hun, Egiptean]. Sfatul meu înțelept pentru [nume trib] este ...


  Exemplu:

  Sunt Egiptean. Sfatul meu înțelept pentru Egipteni este ... să nu antrenați niciodată Slave Militia pentru a apăra Minunea Lumii pe serverele la viteza 1x!

  (Atenție, acesta este doar un exemplu și nu pretinde a fi un adevăr incontestabil).


  Mult succes și fie ca cel mai bun sfat să câștige!


  Echipa voastră Travian  Informații generale despre concurs


  Data/ora de începere:

  18 iunie 2019, ora 11:00

  Data/ora de încheiere:

  24 iunie 2019, ora 11:00

  Câștigătorii se anunță pe:

  25 iunie 2019

  Selectarea câștigătorilor:

  realizată de un juriu format din membrii echipei Travian

  Premii:

  50 Aur x 3 câștigători

  Voucher valabil în comunitatea

  RO

  Voucher valabil până la:

  31 dec. 2020

  Pentru a fi luat în considerare la câștig trebuie să:

  menționezi serverul și nick-ul tău din joc. Poți participa pe un singur domeniu.


  Prin participarea la acest concurs îți oferi acordul să îți folosim conținutul creat pe platformele Travian: Legends, inclusiv pe Facebook și blog.

 • jmecherelul ro5

  Sunt barbar, sfatul meu intelept pentru barbari este acela ca intotdeauna sa ai un sat doar cu spioni de level 20 fierarie, cat iti permite granarul si lanurile :)

 • Sunt Barbar. Sfatul meu înțelept pentru Barbari este ... daca joci ofensiv sa iti gasesti cat mai repede un defender personal deoarece esti foarte vulnerabil.

  Stefannn - ts3 (Ro 3)

 • - Sunt roman.
  Sfatul meu înțelept pentru romani este ...
  să organizați alegeri prezidențiale în fiecare provincie.

  (bineînțeles, președintele va deveni foarte repede Caesar - Et tu, Brute ?)

  - vor fi la mare căutare: imperienii 2/3, caesari pe rest și catapulte.

  - berbeci, mioare, drumuri multe... :)

  - arenă și adăpătoare pentru cai

  - iar senatori...doar câte 3.


  - Sunt (am fost) leader de alianță.

  Sfatul meu înțelept pentru daci, romani, barbari, huni sau egipteni este să joace în primul rând în interesul alianței - și pe urmă în interes propriu - alianța este cea care va câștiga sau pierde războiul - și nu jucătorii individuali.

  - Sunt dac/roman/barbar/hun și uneori egiptean

  Sfatul meu înțelept este: Să joci - pe conturile unde ești siter

  în interesul acelor conturi - și să speri că și siterul tău va face la fel.

  Într-o zi, războiul acesta se va termina - dar prietenii câștigați astfel

  vor rămâne de ajutor pentru alte bătălii.


  - Am fost dac. Mă rugam lui Zamolxe pentru lut, miere și vin.

  Au venit romanii - sunt acum roman. Mă rog lui Dionisos doar pentru fier, argint și vin.

  Barbari din nord au năvălit. Nu mă rugam, pe oaze doar mă ascundeam, și-amar în vin - mă înecam.

  Sfatul meu înțelept este: Multe vin, și multe trec - de am vin*, să mai petrec (*demisec) ! :).


  danisx - ts3(Ro 3)

  Post was edited 12 times, last by Daniels ().

 • Sunt Egiptean. Sfatul meu intelept pentru Egipteni este... daca vrei sa-ti aperi regatul de invaziile barbare, pe Slave militia sa-i sacrifici zeului Seth in desert, caci Ash Wardens sunt favorizati de zeul Amon-Ra, iar daca vrei Care de Lupta cu care sa ii sperii pe nevrednici, atunci asigura-te ca ai oaze in apropiere, unde sa iti adapi caii.


  Emma. - ts20 (PTPx2)

 • Sunt Barbar. Sfatul meu înțelept pentru Barbari este ...cea mai buna modalitate de pace este sa ingropati securea razboiului impreuna cu inamicul ... preferabil de la inceputul servarului, celelalte sfaturi importante probabil le-ati aflat deja, cum ar fi ca cea mai buna aparare e un atac deosebit sau cat timp ii distrugi de mici nu o sa iti faci probleme ca o sa te atace unul mai mare

 • sunt roman. Sfatul meu intelept pentru romani e........ sa nu bage puncte in nimic altceva decat in forta eroului care e cel mai puternic din joc, argintii in iteme care regenereaza viata in cel mai scurt timp posibil si raiduri cu eroul cat incape; atat in sate inamice, cat si in oazele din imprejumiri. dupa 12 mii forta in 2-3 saptamani o sa vina de la sine.

  Tzutzu ro2

 • Sunt Barbar. Sfatul meu înțelept pentru Barbari este nu construii Berărie niciodata pana ce nu esti sigur ca ai nevoie de ea si intelegi nevoia ei. Nu stii niciodata cand trebuie sa lovesti acolo, la tinta :))

  name:barla ts2.travian.ro

 • Sunt Roman. Sfatul meu înțelept pentru daci este să spameze Tarabostes că statistic îs cea mai bună unitate şi să-i ţină doar pentru apărare, că-s ieftini şi mănâncă puţin.

  dio, ts2

 • Sunt Dac. Sfatul meu înțelept pentru daci este să instruiasca numai si numai Scutieri. Din toate punctele de vedere sunt cele mai utile trupe din joc, printre cele mai ieftine, cele mai echilibrate defensiv (atat vs cavalerie, cat si infanterie) si rapid de intruit!


  Mickey13

  RO2

 • Sunt Dac. Adică joc cu dacii, acum. Sfatul meu înțelept pentru daci este sa se dezvolte stup, toate satele in jurul capitalei, intreg serverul. Fiecare sat sa aibă scutieri la limita cropului (minim 2000 in fiecare sat). Fieraria la maxim, 20, in fiecare sat. Sa foloseasca goldul înțelept (macar pana la uniformizarea costului de 1 gold la orice comanda complexa). Dacă poate castiga gold este excelent (poate va veni vremea cand jucand Travian sa castigi si salariul lunar dublu plus gold 3000 lunar). Alianta sa o aibe zonal, in vecinatate, cat mai aproape, căci timpul/distanța in Travian este la fel de important ca și goldul și numărul trupelor.

  Am jucat cu egiptenii si romanii. Am fost sitter la barbari si huni. Dacii îmi par acum cei mai eficienti.
  Acum joc cu id Chir pe serverul
  ts2.travian.ro


  Spor util si frumos sa avem !!!


  p.s.

  eu tot nu înțeleg de ce BAZA Travianului este macelul războiului ... (minunea lumii pare ceva secundar) cand este mult mai util ca scopul jocului sa fie comunicarea, strategia, politica, dezvoltarea științelor și meseriilor, comertul produselor "manufacturate", aplicarea cunoștințelor deja avute din scoala si facultate (si din viata) pentru o dezvoltare socială gen simcity dar bineinteles cu posibilitatea militară de apărare [cand vor apare structurile de apărare gen turnuri armate cu tunuri + cand se vor putea duce luptele și ca ambuscada pe drumul de deplasare al trupelor atacatoare avand sanse 1/1 ?] si distrugere vesnic prezenta, din pacate ... (pe cand ghilde galactice ?) ...

 • sunt egiptean, si sfatul meu intelep pentru egipteni este...sa joci pe c15 cu 150% bonus oaze si sa cresti lanurile cat mai mult si cat mai repede..pentru ca au un bonus foarte mare la resurse si te ajuta mult la economie si avand resurse multe poti scoate si trupe multe..Ash Warden si Car de război fiind favorite pentru aparare.

 • Dragi jucători,


  vă mulțumim pentru răspunsuri! Concursul s-a încheiat azi la ora 11:00. Revin mâine cu un mesaj pentru a anunța câștigătorii. Puteți continua să postați mesaje dacă vreți să oferiți sfaturi, însă ce e postat după ora 11:00 nu se va lua în considerare pentru premii.

tg_TL-DQ4_970x250_181126.jpg