Építési tervek

We are testing a brand new User Interface, a new background and some other small changes on our PTRx3 gameworld! 🎨
📌 PTR is the acronym of Public Test Realm. PTRs are used to test patches before we release them to the public. Unlike standard game worlds, you’re one of the first people testing a new build which can often be unstable or otherwise non-functional. Accessing the PTR and reporting bugs is one of the biggest services you can provide ❤️

➡️ Join now ⬅️

✍️ ➡️ Give your feedback about the new User Interface
✍️ ➡️ Give your feedback about the new Backgrounds
 • Sziasztok!


  Megjöttek az építési tervek. Az erről szóló tájékoztató üzenet alsó részén van egy rész, amit nem sikerült megértenem (pirossal kiemeltem):


  Quote

  Tények:Egy ellopásához a következőknek kell megtörténnie:  Meg kell támadnod a falut (NEM kirabolnod!)GYŐZNÖD kell a támadásbanMeg kell semmisítened a kincstáratA hősnek részt kell vennie egy támadásbanAbban a faluban, ahonnan a támadást indult, egy 10. szintű üres kincstárának KELL lennie


  Ha nincs ilyen, akkor a falu következő támadásakor, a hőssel történő győzelem után egy üres kincstár kerül az építési tervbe.


  A Világcsoda 0-tól 49. szintre történő felépítéséhez aktív építési tervvel kell rendelkezned (neked, a Világcsoda falujának tulajdonosának).


  A Világcsoda 50-től 100. szintre történő felépítéséhez aktív építési tervvel kell rendelkezned (neked, a Világcsoda falujának tulajdonosának), ÉS valaki másnak a klánodban szintén aktív építési tervvel kell rendelkeznie. A szövetség nem számít! Nem elég, ha az építőnek két terve is van, ezek egynek számítanak!

 • Húha :) Biztosan felcserélte a végét a fordító. Az üres kincstárba kerül az építési terv...gondolom így lenne az eredeti.

  Igen én is így loptam ereklyét nem is egyszer s5-ön, hogy beküldtem egy szál hőst és elhozta... :D