Építési tervek

 • Sziasztok!


  Megjöttek az építési tervek. Az erről szóló tájékoztató üzenet alsó részén van egy rész, amit nem sikerült megértenem (pirossal kiemeltem):


  Quote

  Tények:Egy ellopásához a következőknek kell megtörténnie:  Meg kell támadnod a falut (NEM kirabolnod!)GYŐZNÖD kell a támadásbanMeg kell semmisítened a kincstáratA hősnek részt kell vennie egy támadásbanAbban a faluban, ahonnan a támadást indult, egy 10. szintű üres kincstárának KELL lennie


  Ha nincs ilyen, akkor a falu következő támadásakor, a hőssel történő győzelem után egy üres kincstár kerül az építési tervbe.


  A Világcsoda 0-tól 49. szintre történő felépítéséhez aktív építési tervvel kell rendelkezned (neked, a Világcsoda falujának tulajdonosának).


  A Világcsoda 50-től 100. szintre történő felépítéséhez aktív építési tervvel kell rendelkezned (neked, a Világcsoda falujának tulajdonosának), ÉS valaki másnak a klánodban szintén aktív építési tervvel kell rendelkeznie. A szövetség nem számít! Nem elég, ha az építőnek két terve is van, ezek egynek számítanak!

 • Húha :) Biztosan felcserélte a végét a fordító. Az üres kincstárba kerül az építési terv...gondolom így lenne az eredeti.

  Igen én is így loptam ereklyét nem is egyszer s5-ön, hogy beküldtem egy szál hőst és elhozta... :D