Nieuw Support Systeem

 • Beste spelers,


  Binnenkort gaan we onze interne software voor onze support berichten wereldwijd aanpassen. Deze aanpassing is nodig om jullie de beste klantenservice te geven die we kunnen bieden, dit lukt niet met de verouderde software die we op dit moment gebruiken.


  Op Maandag 8 juli, om 14:00 GMT+2, zal Groep A van het Tournament het nieuwe Support Systeem krijgen. Support is tijdens deze overgang niet bereikbaar, we verwachten een onderbreking van ongeveer 4 uur.

  Op Vrijdag 12 juli, om 14:00 GMT+2, zullen alle servers op het NL domein het nieuwe Support Systeem krijgen. Support is ongeveer 4 uur niet bereikbaar.

  Wat betekent dit voor de spelers?

  We hebben jouw hulp nodig om de wachtrij van het oude ticket systeem op te ruimen. Daarom willen we jullie vragen om 24 uur van te voren geen tickets in te sturen. Open ook geen oude tickets a.u.b.


  Wanneer je na de aanpassing een ticket hebt ingestuurd en geen antwoord hebt ontvangen voor 9 juli, 15:00 GMT+2 / 13 juli, 15:00 GMT+2 (Tournament / NL servers) schrijf dan a.u.b een nieuw ticket en benoem het oude ticket ook door het nummer te vermelden. Op deze manier kunnen we het probleem onderzoeken mocht er iets mis gaan.


  Wanneer er vragen of problemen/bugs zijn, laat het ons a.u.b. weten door ze hier op het forum te melden.


  2019-06-25-13_02_54-Submit-a-ticket-_-Travian-Legends.png


  BELANGRIJK: Het nieuwe Help Centrum is een nieuw portaal. Wanneer je contact wilt opnemen zal er een nieuw tabblad in je browser worden geopend. Jouw tickets en reacties van het team zullen in het Help Centrum zichtbaar zijn - ze zijn niet langer zichtbaar binnen in het spel. Je krijgt een e-mail notificatie wanneer er een reactie op jouw inzending is.


  Bedankt voor het begrip en we hopen dat het nieuwe systeem in goede aarde zal worden ontvangen.


  Jouw Travian: Legends Team

  minke.png  Post was edited 1 time, last by Minke ().

 • Beste spelers,


  Zoals jullie weten gaan we upgraden naar een support systeem zoals je hierboven kunt lezen.

  Met deze verandering zijn er een aantal e-mail adressen die niet langer ondersteund worden en per 15 juli gedeactiveerd worden:


  support@travian.nl

  plus@travian.nl

  admin@travian.nl

  forum@travian.nl


  We blijven bereikbaar via ons nieuw support systeem dat ons meer informatie en details over jouw account toont om je nog beter en sneller te helpen. Bij het gebruik van het nieuwe portaal zal er een nieuw scherm openen waar je met ons contact kunt opnemen door een ticket te schrijven. Jouw tickets en onze antwoorden zijn alleen zichtbaar in het Help Centrum. Je krijgt een e-mail notificatie wanneer er een antwoord vanuit het team is.


  Jouw Travian: Legends Team

tg_TL-DQ4_970x250_181126.jpg