Schimbarea software-ului pentru echipa de Asistență

We are testing a brand new User Interface, a new background and some other small changes on our PTRx3 gameworld! 🎨
📌 PTR is the acronym of Public Test Realm. PTRs are used to test patches before we release them to the public. Unlike standard game worlds, you’re one of the first people testing a new build which can often be unstable or otherwise non-functional. Accessing the PTR and reporting bugs is one of the biggest services you can provide ❤️

➡️ Join now ⬅️

✍️ ➡️ Give your feedback about the new User Interface
✍️ ➡️ Give your feedback about the new Backgrounds
 • Dragă comunitate,


  în următoarele săptămâni vom schimba software-ul intern pentru sistemul nostru de asistență la nivel global. Această schimbare este necesară deoarece dorim să vă oferim cea mai bună asistență pentru clienți și nu putem garanta acest lucru cu software-ul învechit pe care îl folosim în prezent.


  Serverul de calificare la turneu va avea noul software de asistență începând cu data de 8 iulie, ora 15:00 (atunci când se realizează schimbarea pentru domeniul gazdă - COM).

  Serverele domeniul RO vor avea noul software începând cu data de 12 iulie, ora 15:00.


  Ne așteptăm ca noul sistem să fie online după cel mult 4 ore.


  Ce înseamnă asta pentru voi?

  Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a goli listele de bilete (mesaje) din sistemul vechi. Pentru asta, vă rugăm să nu mai deschideți/răspundeți la mesaje cu cel puțin 24 de ore înainte de schimbarea soft-ului. Dacă nu ați primit un răspuns după 24 de ore de la trimiterea mesajului vostru (9 iulie, ora 15:00 pentru serverul de calificare, și 13 iulie, ora 15:00 pentru serverele RO) vă rugăm să creați un bilet nou și să menționați și numărul biletului inițial, pentru a putea verifica ce s-a întâmplat.

  Dacă aveți întrebări sau doriți să raportați erori ale noului sistem, vă rugăm să postați în acest topic: [Topic discuții] Noul software pentru echipa de Asistență

  IMPORTANT: Noul Centru de Ajutor este un portal nou. Atunci când îl utilizați veți fi redirecționați către o pagină nouă, unde ne puteți scrie un bilet. Biletele și răspunsurile voastre vor apărea numai în Centrul de Ajutor (acestea nu vor mai fi vizibile în joc). Dacă ați primit un răspuns de la noi veți primi o notificare în joc, cât și prin e-mail.


  Vă mulțumim pentru înțelegere și sperăm să vă placă noul sistem.


  Echipa voastră Travian: Legends

  yaenera.png

  Post was edited 2 times, last by Yaenara ().

 • Dragă comunitate,


  După cum am anunțat în mesajul anterior, în curând vom schimba sistemul de Asistență. Din cauza acestei modificări, următoarele adrese de e-mail vor fi dezactivate pe 15 iulie:


  support@travian.ro

  plus@travian.ro

  admin@travian.ro

  forum@travian.ro


  Vom continua să vă oferim sprijinul nostru prin intermediul noului sistem de Asistență, care ne va oferi mai multe detalii despre contul vostru de joc și care ne va permite să vă ajutăm mai repede.

  Atunci când folosiți noul portal, se va deschide o fereastră nouă în care ne puteți scrie un bilet. Biletele și răspunsurile voastre vor apărea doar în Centrul de Ajutor. Atunci când ați primit un răspuns de la noi veți primi o notificare în joc și prin e-mail.


  Cu stimă,

  Echipa voastră Travian: Legends