Sistem Sokongan Pelanggan Baru

 • Pemain yang dihormati,


  Kami akan menukar perisian dalaman untuk sistem pesanan sokongan kami di seluruh dunia pada minggu-minggu yang akan datang. Perubahan ini diperlukan kerana kami ingin memberikan anda pengalaman pelanggan yang terbaik yang kami tawarkan, dan kami tidak dapat menjamin bahawa dengan perisian yang sudah lama digunakan.


  Pada hari Jumaat, 12 Julai, jam 20:00 GMT +8, semua dunia permainan MY akan dipindahkan ke perisian sokongan baru. Kami menjangkakan sistem baru ini akan dimulakan dalam talian selepas kira-kira 4 jam.


  Apakah maksudnya bagi pemain?


  Kami memerlukan bantuan anda untuk membersihkan barisan tiket dalam sistem lama. Untuk berbuat demikian, sila elakkan menghantar tiket kami sekurang-kurangnya 24 jam lebih awal. Jangan buka semula sebarang tiket.


  Sekiranya anda tidak menerima jawapan pada Sabtu,13 Julai, 21:00 GMT +8, sila tulis tiket baru yang menjelaskan isu anda dalam sistem baru dan sebutkan tiket lama. Sila berikan juga nombor tiket sebelumnya supaya kami dapat menyiasat isu tersebut.


  Sekiranya anda mempunyai sebarang soalan atau ingin melaporkan pepijat, jangan bincangkan dalam thread ini


  2019-06-25-13_02_54-Submit-a-ticket-_-Travian-Legends.png


  PENTING: Pusat Bantuan baru adalah portal baru. Apabila menggunakannya, anda akan diarahkan semula ke dalam tab baru ke halaman ini di mana anda boleh menulis tiket. Tiket dan balasan anda hanya akan muncul di Pusat Bantuan (mereka tidak akan kelihatan lagi dalam permainan). Anda akan mendapat pemberitahuan e-mel dan in-game bahawa anda menerima balasan daripada kami.


  Terima kasih atas sokongan anda, dan kami berharap anda akan menyukai sistem baru ini,


  Tulus Ikhlas,

  Pasukan Travian:Legends anda

 • Pemain yang dihormati,


  Seperti yang anda tahu kami menaik taraf kepada sistem sokongan baru yang kami umumkan di pos sebelum ini. Kerana perubahan ini, alamat e-mel berikut tidak lagi disokong dan akan dinyahaktifkan pada 15 Julai:


  support@travian.com.my

  plus@travian.com.my

  admin@travian.com.my

  forum@travian.com.my


  Kami akan terus menyokong anda melalui sistem baru kami yang akan memberi kami lebih banyak maklumat tentang akaun anda dan membolehkan kami membantu anda dengan lebih cepat. Apabila menggunakan portal baru, tetingkap baru akan dibuka di mana anda boleh menulis tiket. Tiket dan balasan anda hanya akan muncul di Pusat Sokongan. Anda akan mendapat pemberitahuan e-mel dan in-game yang anda terima balasan daripada kami.


  Tulus Ikhlas,

  Pasukan Travian:Legends anda