Regisztráció

 • Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, ma regisztrálni szerettem volna(talán sikerült is?) a TT kvalifikációs szerverre, be is írtam a szokásos dolgokat, rámentem a gombra, zöld pipák, stb, aztán egyszer csak frissül az ablak kis késeltetéssel és pirosan azt írta az emailnél hogy "email szolgáltatási hiba". Megpróbáltam mégegyszer, akkor már azt írta hogy foglalt a név és ezzel az emaillel már van regisztrálva(nyilván az azelőtti próbálkozás miatt írta). Email nem jött, az aktiválóablakot megtaláltam, ott rámentem hogy nem jött meg az email, beírtam újra az email címet és megint az írta hogy "email szolgáltatási hiba". Gmail-es emaillel regisztráltam, régebben pont hasonló okból váltottam gmailre mert a citromail-es email címemmel volt már ilyen probléma(pont ugyanez). Hogy lehetne orvosolni a dolgot vagy bármi tipp mi lehet a probléma és mit kezdhetnék ezzel? Másik regisztrációt a név miatt nem szeretnék, több éve minden szerveren ezen a néven regelek, de ha semmi más megoldás nincs... :/

  Előre is köszönöm a válaszokat! :thumbsup:


  Üdv,

  Wareron

 • Előző s1 regisztrációkor is sok ilyen hiba volt, több társunknál is. Sajnos újat kellett regisztrálniuk, mert akkor jelent meg a probléma és semmi megoldás nem volt rá. Valószínüleg azóta is süket fülekre talált ez a hiba és most sincs megoldás rá...

  ZDqfqKS.jpg
  "The more you sweat in peace, the less you bleed in war."

 • Ha jó címmel regisztráltál, akkor előbb-utóbb meg kell érkeznie a kódnak. A gmail általában a promóciók közé helyezi az ilyen jellegű leveleket, tehát azon a fülön is nézd meg.

  Néha előfordul hasonló panasz, hogy nem érkezik a kód, de akárhányszor leteszteltem a gmail-es regisztrációt, nekem 3 percen belül mindig megérkezett...

 • Az egy dolog, hogy nem sokan jelentették...

  Előző s1 előtt jött be pont valami rendszer frissítés, ugye sj sem müködött akkor. Tőlünk a klánból sokan voltak akik nem tudtak regisztrálni, mert ugyan ezt dobta, mint fentebb amit leírt Wareron.

  Azután a nemrég végetérő huxon is voltak hasonló problémák.


  Általában egy ember jelzi, hogy nem sikerül, de ha nem jön tényleges megoldás, akkor senki sem fog várni... A mai világban hiába mondjtok, hogy várjanak az emberek, talán majd egyszer megérkezik az e-mail. Ez egy tényleges probléma, kérlek jelezzétek a fejlesztők irányába.

  ZDqfqKS.jpg
  "The more you sweat in peace, the less you bleed in war."

 • Sajnos továbbra is fenn áll a probléma, azóta sem jött semmilyen email, ha újra kérem a kódot tartalmazó mail-t, továbbra is ugyanazt írja ki("Email szolgáltatási hiba").

  Megnéztem mindenhol, promóciók között is, spam, stb stb, nem jött semmi. ;(

  Ha rosszul adtam volna meg a címemet, akkor a többszöri "újraregisztrálás" során nem írta volna hogy foglalt már az email cím(ennyi próbálkozás során egyszer csak eltaláltam volna bárhogy is az amugy sem túl bonyolult címet^^).

 • Ha jó címmel regisztráltál, akkor előbb-utóbb meg kell érkeznie a kódnak. A gmail általában a promóciók közé helyezi az ilyen jellegű leveleket, tehát azon a fülön is nézd meg.

  Néha előfordul hasonló panasz, hogy nem érkezik a kód, de akárhányszor leteszteltem a gmail-es regisztrációt, nekem 3 percen belül mindig megérkezett...

  2019-ben szerintem ez is probléma, hogy "előbb-utóbb" megérkezik (ha egyáltalán megérkezik). Ha valamelyik felületekre érzékenyebb a rendszer, azt nem ártana közölni a játékosokkal. Az édeskevés, ha pl. Te, vagy más admin közli ezt a fórum bizonyos szegmenseiben. Regisztrációnál ki kellene írni, hogy bizonyos felületekkel (freemail, citromail, gmail) ne is kísérletezzenek az emberek.

  Ez pl @Wareron-nak elég komoly hátrányt okoz azon játékosokkal szemben, akik rögtön tudtak regisztrálni, a tervezettek szerint.

 • Ezzel az a gond, ha nincs aktiválva, akkor a rendszerbe sem kerül bele az e-mail cím, tehát nincs mit törölni :(

  Értem. ?( Már lemondtam arról hogy megjöjjön a mail, ezért arra szeretnélek megkérni Gyevocska hogy lehetőségeidhez mérten jelezd ezt a fejlesztők irányába, hátha találnak valamit amivel a jövőbeni ehhez hasonló esetek kiküszöbölhetőek lesznek mert ez sajnos valós probléma. Herondale ötlete is szerintem teljesen helytálló, sajnos ez tényleg komoly hátrányt jelent ha valaki ilyenbe csöppen. :(


  Köszönöm szépen mindenkinek az eddigi válaszokat!

 • 2019-ben szerintem ez is probléma, hogy "előbb-utóbb" megérkezik (ha egyáltalán megérkezik). Ha valamelyik felületekre érzékenyebb a rendszer, azt nem ártana közölni a játékosokkal. Az édeskevés, ha pl. Te, vagy más admin közli ezt a fórum bizonyos szegmenseiben. Regisztrációnál ki kellene írni, hogy bizonyos felületekkel (freemail, citromail, gmail) ne is kísérletezzenek az emberek.

  Ez pl @Wareron-nak elég komoly hátrányt okoz azon játékosokkal szemben, akik rögtön tudtak regisztrálni, a tervezettek szerint.

  A játékosok többsége gmail-es, és soha nincs problémája a regisztrációval, tehát csak egy-egy egyedi esetről beszélünk. A rendszer mindig kiküldi az aktiváló kódot, a problémát a levelezőrendszer szűrője jelentheti, amely nem enged át bizonyos üzeneteket. Ez pedig nem a Travian fejlesztőihez tartozik. A freemail és a citromail esetében volt a legtöbb panasz (az sem jelentős, talán szerverenként 1-2), de mint írtam, azzal mi nem tudunk mit kezdeni, ha a szolgáltató szűrője nem engedi át az üzenetet.

  Tehát nem írhatok ki olyan közleményt, ami nem valós, mert nem érinti tömegesen a játékosokat. Ha 300-ból csak 1 gmail-esnek nem sikerül a regisztráció, akkor nem írhatok ki figyelmeztetést.

 • Az hogy a játék eleve el sem küldi az e-mailt, mert kiírja a következő hibaüzenetet: "Email szolgáltatási hiba", akkor hogy tud az az e-mail az e-mail szolgáltató szűrőjén fennakadni, amit ki sem küld a játék?

  Akkor azt magyarázd meg, hogy miért van az, hogy a travián reklámok sosem akadnak fent? Szerintem a traviánéhoz képest a googlenél kicsivel komplexebb algoritmusok dolgoznak azon, hogy minden zökkenőmentesen menjen...

  ZDqfqKS.jpg
  "The more you sweat in peace, the less you bleed in war."

tg_TL-DQ4_970x250_181126.jpg