[Feedback] PTRx3 - Noua grafică pentru Travian

 • Grafica arata genial - speram doar sa trecem de perioada de glitch-uri sau erori rapid.

  Totusi, ar fi geniala o aplicatie pentru smartphone pe care s-o putem folosi corect :)

 • Îmi place, mult mai bine organizată bara de comenzi

  + integrare menu erou + misiuni zilnice


  sugestii (practice, sper):

  - posibilitate de skin(s) pe gold :), (eventual concurs de creație)

  (sau - măcar - 2 tipuri de interfață: pentru zi / noapte)

  - setare de comutare interfață grafică new / classic (T4)
  + o propunere (două :)... interesantă(eee):

  1. posibilitatea de a trimite atac cu trupe spioni pe atacurile care sosesc...

  / dacă în atac sunt mai multe trupe spy decât trupele spy trimise cu trupele atacatoare, să poți vedea nr/tip trupe atacatoare, dacă sunt mai puține trupe spy decât trupele spy incluse în atac ... asta este :) - nu vezi nimic.

  2. posibilitatea de a trimite 1 spy pe trupele proprii aflate pe drum,

  cu ordin de întoarcere sau de schimbare destinație... eventual schimbare acțiune...

  atac / apărare, raid / normal... (eventual pe gold, să fie mai atractiv... :)


  și nr. 3... - este de înțeles de ce Travian Games menține serverele proprii pe viteze mici dar...

  unele caracteristici ar face mai atractiv - sau mai dinamic jocul - de exemplu viteză crescută a negustorilor pe târg sau licitații cu termene mai scurte de postare.

 • Sunt surprins sa intru aici si sa vad 3 pareri pozitive.Am intrebat pe grupul de discord daca sunt eu singurul care crede ca arata jalnic si n-am vazut nici un feedback pozitiv :))

  parerea mea e ca noua grafica e cam aiurea si daca se implementeaza este posibil chiar sa renunt la joc :)

 • Sunt surprins sa intru aici si sa vad 3 pareri pozitive.Am intrebat pe grupul de discord daca sunt eu singurul care crede ca arata jalnic si n-am vazut nici un feedback pozitiv :))

  parerea mea e ca noua grafica e cam aiurea si daca se implementeaza este posibil chiar sa renunt la joc :)


  Salut! Ce anume nu-ți place la noua grafică și de ce? Dacă nu argumentați și nu vă exprimați părerea aici, nu avem de unde să știm ce anume preferați. Jocul trebuie îmbunătățit. Echipa Travian lucrează pe baza feedback-ului primit de la jucători. Este șansa voastră să contribuiți la viitorul jocului. Orice se poate modifica, atât timp cât feedback-ul vostru este oferit pe canalele oficiale (aici, pe forum) și argumentat corespunzător.

 • Salut! Ce anume nu-ți place la noua grafică și de ce? Dacă nu argumentați și nu vă exprimați părerea aici, nu avem de unde să știm ce anume preferați. Jocul trebuie îmbunătățit. Echipa Travian lucrează pe baza feedback-ului primit de la jucători. Este șansa voastră să contribuiți la viitorul jocului. Orice se poate modifica, atât timp cât feedback-ul vostru este oferit pe canalele oficiale (aici, pe forum) și argumentat corespunzător.

  Pai sa incep cu inceputul.

  Bara de sus de exemplu mi se pare oribila.Culorile sunt intunecate iar designul actual este mult mai bun...designul nou mi se pare dintr-un joc invechit care nu intelegi nimic.

  Satul sa zicem ca e cat de cat ok dar deja daca nu gresesc s-au schimbat imaginile pentru cladiri dar poate e alta rasa si nu stiu eu ca am vazut doar la daci cum e (cu aia joc pe calificari) in rest sincer nu stiu.

  Restul sunt acceptabile dar prefer varianta actuala.Overall personal nu ma incanta interfata noua

 • Noua grafica are niste imbunatariri (eroul si misiunile zilnice inglobate in bara de sus), dar are si defecte.


  - Casuta cu satele este plasata si mai jos decat inainte. Daca ai multe sate, nu incap pe o rezolutie de 1366x768.


  - Numarul de aventuri de la erou nu mai este afisat. Tooltipul pt experienta nu arata cate puncte de experienta mai sunt necesare pana la urmatorul nivel(ar trebuie sa fie ca tooltipul de la punctele de cultura). Tooltipul cu viata eroului, ar trebui sa afiseze viata rotunjita la 1-2 zecimale maxim sau chiar fara zecimale (arata urat Health: ‭‭65.801109259259‬%‬)


  - Toate ferestrele de la rapoarte, mesaje, harta, etc., au fundalul alb, foarte deschis si deranjant la ochi mai ales noaptea si oricum nu se potriveste cu restul culorilor. Toate aceste ferestre ar trebui sa se incarce fara ca pagina sa isi faca refresh. Si la fel cand se apasa pe butonul X, nu ar trebui sa isi faca refresh pagina.


  - Fereastra de la misiunile zilnice nu respecta acelasi format/tema ca la ferestrele de rapoarte sau mesaje.


  - Numele satului este scris cu all caps, iar cand dai rename la nume se schimba fontul si nu mai e cu all caps.


  - Butonul de Resurse/Cladiri ar trebui impartit in 2 butoane. Daca vreau sa dau refresh la pagina de Resurse, trebuie sa dau din browser refresh. Si in plus, trebuie sa imi dau seama pe ce pagina sunt (resurse sau cladiri) ca sa pot alege ori sa apas pe X si sa raman pe pagina ori sa apas butonul de Resurse/Cladiri.


  - Butonul +/- de pe pagina cu cladirile, cel cu hide/show upgrade indicators, este total inutil de mult si ar trebui scos.


  Per total, grafica nu aduce nimic nou, doar incearca sa fie putin mai compacta cu exceptie casuta de sate care acum este plasata si mai jos. Ar fi fost utile niste butoane/scurtaturi noi care sa faca utilizarea mai usoara si sa nu mai fie nevoie ca pagina sa isi faca refresh la fiecare click.

 • Este hidoasa interfata parerea mea, deja travian devine triburile din ce se vede :) Toate chenarele alea, culorile, ce rost au sa imbunatateasca pentru jucator, ca nu inteleg?


  Keep it simple guys, se pare ca nu se aplica, din pacate....Tot mai multi jucatori vechi vor renunta cu toate aceste update-uri..

 • Salut!


  Modificările din PTR au la bază feedback-ul primit de la jucători de-a lungul timpului - sondaje, mesaje pe forum, mesaje trimise la Support în joc, pe platformele de socializare etc.

  Feedback-ul este în mare parte pozitiv (la nivelul tuturor domeniilor). Înțeleg că există și jucători cărora nu le place grafica nouă, însă există întotdeauna loc de îmbunătățiri.

  Dorința e de a îmbunătăți jocul. Echipa Travian nu va lucra niciodată la ceva ce nu s-a cerut în mod clar de către comunitatea Travian.


  Puteți continua să postați feedback-ul vostru. :)

tg_TL-DQ4_970x250_181126.jpg