Restart server RO-5, 23.08.2019 (runda a 13-a)

 • TL_header3.gif  Stimați jucători!


  Cu deosebită plăcere dorim să anunțăm reînceperea serverului RO-5 la data de 23 august 2019, ora 10:00.  Informații generale despre lumea de joc

  Data 23.08.2019
  Ora 10:00
  URL server: ts5.travian.ro
  Versiune T4.4 (3 triburi)
  Dimensiune hartă 401x401
  Viteza 1x
  Protecția începătorului 5 zile
  Protecția începătorului poate fi prelungită 3 zile
  Apariția artefactelor ~01.12.2019
  Apariția planurilor de construcție ~10.03.2020
  Natarii încep construirea ML ~29.04.2020


  Nu uitați să urmăriți actualizările despre evenimentele viitoare din Calendarul nostru lunar aici!

  Ascuțiți-vă săbiile și pregătiți-vă arcul. Lupta e pe cale să înceapă!


  Echipa voastră Travian: Legends

 • Jucători ai lumii Travian,  Ca o dovadă a determinării și realizărilor muncii de echipă, la ora 06:56, lucrătorii măreței metropole WOG META BuG au terminat vârful celei mai minunate creații care să cinstească Lumea Travian!


  În timp ce Porcu urca spre vârf, urmat de generalii alianței WOG WW, întreaga lume s-a adunat în fața lor și, pentru prima dată, au zâmbit cu satisfacție. Toate triburile, orașele stat și națiunile au trimis reprezentanți pentru a aduce omagii celui care, prin putere de spirit, diplomație și putere militară, în cele din urmă, i-a unit pe toți. În depărtare, la poalele măreței minuni, poporul ovaționa.


  Printre cei mai onorați demnitari prezenți, Zoli86 a fost desemnat ca domnitorul celei mai puternice națiuni. În spatele său, Doom și Meh3 s-au așezat pe locurile lor de drept, ca domnitori peste cea de-a doua și a treia națiuni ale lumii.


  Neavând nevoie de vreo introducere, sunshine a fost repede recunoscut în mulțimea adunată, cu șoapte de venerație și teamă. Construindu-și o reputație pentru tactici viclene și cruzime pe câmpul de luptă, este cunoscut ca cel mai nemilos dintre atacatori. Alături, cu priviri semețe și purtănd în ochi gloria bătăliilor câștigate, stau Who? și Porcu, comandanți ai celei de-a doua și a treia armate de atac. Priceperea lor în luptă va inspira legende în era ce va urma.


  Margelatu a fost întâmpinat cu urale de către cei adunați, în timp ce urma procesiunea până în vârf. Un strateg strălucit și campion al poporului, este cunoscut de-a lungul și de-a latul lumii ca cel mai mare apărător care a protejat vreodată un oraș. Alături, la loc de cinste, Bobby și Tiger, comandanții celei de-a doua și a treia armate de bravi apărători, privesc, plini de mândrie, mulțimea recunoscătoare.


  Războinici, lideri, eroi, au stat împreună, privind peste lumea pe care au explorat-o și au cucerit-o. Deși sărbătoarea se va termina și oamenii vor merge, din nou, înapoi la viața lor de zi cu zi, această zi va dăinui în amintirea lor pentru totdeauna.  (by Mjölnir)
  Noi, Echipa Travian România, vă mulțumim și vă așteptăm pentru o nouă aventură, într-o nouă lume Travian.

tg_TL-DQ4_970x250_181126.jpg