Sandman Peterson:

 • Szerintem Petike tűl sokat járt a homokozóba gyerekkorában, így felnővén se lett tőbb egy b... sfejnél. :D Ha értitek hogy értitek, ide sorolnám még az összes beszólogató nagyszájút aki teleszemeteli a Travian Tournament dicső topikját, és ugyan úgy is törölve lesz ez a háesz, de legalább addig is látjátok majd még Gyevó fel nem kell, előre is bocsi Gyevo. Akkor sorolnám a neveket csakhogy tisztább képet kapjunk a szerver diósmákosairól:
  @A & J (Bocsi de sajnos téged is ide kell soroljalak időrendben megyek és ugyan az elején még osztottad a logokat később te is beszálltál a ki ha én nem versenybe...)
  Juno77 (Azt hiszem nem kell megmagyaráznom, igaz Csaba mostanság próbáltál te is az értelem hangja lenni, de a rovott múlt az odatesz még mindig...)
  Zoya (ismeretlen kis senki egy szál beszólással... Bizti multi. :D )
  rexelúj_HU (régi ismerős aki vélhetően még mindig haragszik rám, őt is ide sorolom mert mé ne?)
  LOL XD (Én lennék itt a főistenkirály császár megmondó emberke de ezt a részét majd jól lehurrogjátok. :) )
  Her Direktor (Narutó, egy ideig felnéztem rád, de á, s6 már nagyon régen volt és te se nem játszól TT-én se nem logoltál, ami mint tudjuk bűn, ennek ellenére annó fergeteges klánfőni voltál. Jár a pacsi. :) )
  tmark (semmit mondó elégedetlenkedő.... *sigh* )
  Baddy - (A névtelen és arctalan főgonosz, a travian koronázatlan gonosztevője... )
  Harkonnen (Harki koma, egy nagy ló túró)
  Brian_l (Ichigó, az előző főmegmondó emberke, ember még csak nem is játszól a TT-én még is mindig mindenbe bele kell szólni???)
  imrucsek (Te pajtás azóta se jutottál eszembe...)
  Herondale (Ismét egy igazságosztó...)
  187EAGLE (téged a fegyverrel amiről elneveztek kéne barkóbázni, avagy ki lő téged tarkóba? :) )
  @CsupaszCsiga (Igazságosztó, alapíthatnátok egy ligát, lehetne a neve LB, Lúzerek Bandája...)
  @klmogyi (Te csak ne köszöngess jól van? :) )
  Daedaluss (Hát hát írni könnyebb mint olvasni igaz e?)
  Ender Wiggin (fő szházi megmondó man...)
  @MADUK (Na ne röhögtess, te se engedted volna játszani...)
  @KisVaszko (Persze...)
  @Bunkofon_HU (A legfőbb bűnös, egy homokman... Az ő kezéhez tapad megannyi honfitárs vére, ugyan TT-én nem ossza a pofonokat, de idehaza, őnző és egoista megalomán fő népművészeti cserépedény...)
  @valaki1974 (te jó ember vagy, de neked is látnod kell, ne csak nézz...)
  @Rémségek_HU (Ch... Inkább nem mondok semmit...)

  Nixy (Most mé kell beszólni, lásd hova jutottál? :D )

  @Kofi (Ja persze még mindig lehet, ha fenn vagy a szerveren mindenkit örömmel látunk. ;) )
  @TRolii (Rólli, polli olli, persze hogy, védőket szívesen látják, csak nehogy megtanulj támadni is mert arra már megvannak a kiválasztottak. :D )

  Unic (nagyon eltüntél cimbora, kicsit alábbhagyott a lelkesedés?)

  @Bodolur (Nem a reklám helye..)
  @Milan (Mi van???)

  @S3D0S_HU (Khm magyarokat farmoló... :O )
  @Skizo (Vannak hozzászólásaid amikkel nem értek egyet, míg más hozzászólásaiddal igen. ;) )
  DT Levente (Az egyik fő szófolyó...s)
  @Outlaw (Tényleg?)
  @McBirdZ (Ne kérdezősködj annyit... :P )
  @vonPilis (Megtudhatnám hogy te kinek hiszed magad?)
  @LoLyOUrNameS-GOLDCo. (Egy újabb fő ürülék rágó...)
  Ond (remélem jobb helyre kerültél...)
  Antares (nem...)
  @TravWuki (Tudod kit tüntessél el?!)
  Rejtő_HU (még mindig nem...)
  @araght (Taps. :) )
  Dilik (Hahahahahahahahahaahahahahaahahhahh.... :D )

  @megmondoember (A név magáért beszél.)
  @beno32 (igazad van, mostmár megnyugodhatsz. :) )
  @Shaquille (transzot jól nyomod... :D )
  @Kesobo (blőáo...)
  @Stronghold95 (sajna szórásban vagy cimbi...)
  @McBirdZ (Mákos kuglóf...)
  @Judyth (Olvass kevesebbet. :) )
  @Csuka (kifogva. ;) )
  @dode (Nyafogva? :D )
  @rengeteg kabel (Uhhhhhh...)
  titibubu70 (Huh?)

  bgh (Jó nő a képen a hajad... ;) )
  @Lakatos Csubakka (Találjon be egy fénykard, azt te se éled túl, hibája a bunda... )

  Ti a legtöbben mutogató majmok vagytok, mégis lenne egy olyan kérésem hogy a felém intézendő becsmérlő szavaitoktól kíméljük meg a Travian Tournament topikot és ide írjátok őket, köszike. Ja és mind csak nyomassátok tovább a dislájkokat meg a beszólogatók lájkjait, tők menő, mutogató majmok, hehehe... :D cserébe én is itt fogok válaszólni, vagyis védekezni az állandó piedesztálra emelésemért... :)

 • Nos itt vélek felfedezni némi szerelmi bánatot, vagy családon belüli erőszakot. Ez valószinűleg azért lehet, mert köztudottan LOLXD és Csubi egy párt alkotnak a való életben, de manapság másfele kacsintgat Csubika. Ennek következménye ez a valami..... X/ Most mindenkire haragszik LOLXD kedvenc fórumdroidunk, mert a férje Csubi, nem igazán foglalkozik már vele.... ?( Elég szomorú, hogy ide is ki kell teregetni a szerelmi bánatotok...:rolleyes:

 • Nos itt vélek felfedezni némi szerelmi bánatot, vagy családon belüli erőszakot. Ez valószinűleg azért lehet, mert köztudottan LOLXD és Csubi egy párt alkotnak a való életben, de manapság másfele kacsintgat Csubika. Ennek következménye ez a valami..... X/ Most mindenkire haragszik LOLXD kedvenc fórumdroidunk, mert a férje Csubi, nem igazán foglalkozik már vele.... ?( Elég szomorú, hogy ide is ki kell teregetni a szerelmi bánatotok...:rolleyes:

  Semmi közöm Danikához. Látom túlsokat engedsz meg magadnak.Mint írtam én hetero szexuális beállítottságú vagyok így Danika nem az esetem ergo semmilyen kapcsolat nincsen köztünk. Nem is ismerem.

  A Legveszélyesebb ember az aki:
  Hallgat, gondolkodik és
  figyel. 8)

 • Ez most valami vicces izé akart lenni, vagy csak egy burkolt segítségkérés? Érthetetlen számomra, hogy okádhatod tele továbbra is a szemeteddel a fórumot.

 • @CsupaszCsiga (Igazságosztó, alapíthatnátok egy ligát, lehetne a neve LB, Lúzerek Bandája...)


  Hogy en ezen milyen jot rohogtem! :D

  (amugy LOL XD, regi oreg motoroskent, sosem hallottal meg az egyszemelyes CsupaszCsiga klanrol? az, hogy lehet? pedig talan mar 3 szerveren is kenytelen voltam megalapitani hosszabb-rovidebb idore, elkerulve az akkori fovezerek "zsenialitasat" es a tulzott "marpedigmindigmindenkisokkaljobbantudmindentmintjomagam dolgot)

  Puszim mindenesetre, de a Luzerek Bandajat nem nekem kell letrehozzam! ;)

 • Azt hiszem igazad lehet, amblok az egész brancsnak kéne akiket megneveztem, engem is beleértve. Sok hibát vétettem az életben és a játékban is, de én legalább belátom, vannak akik meg nem látják az arcuktól az erdőt, mert akkora nagy mint a bécsi kapu. Nem azt mondom hogy én vagyok a tévedhetetlen, de mind tévedhetünk, senki se tökéletes, aki pedig azt hiszi magáról hogy mégis az egy balek... Palimadár, tökkel ütött... Szerencsecsomag. Na de véleményem szerint mind igaznak gondoljuk magunkat míg másokat hamisnak vagy semlegesnek, pedig ez egy nagy tévedés, mind hamisak vagyunk. Nincsenek gyémánt igazságok és előbb utóbb minden megkérdőjeleződik... Én például 10 évvel ezelőtt még elég vad voltam. Nem hallottam a klánodról, de éveket kihagytam a traviból kórház és egyebek miatt, valamint kis semmit mondó klánokat akkoriban nem figyelgettem, de most se nagyon... :) Az életemről ennyit a játékban sose voltam egy sztár, de itt is elég jól indítottam, az első napokban top1 volt az álnevem népessége, csak hát rossz helyen volt a kacsalábon forgó palotám székhelye. :D Le is daráltak mivel mögöttem nem álltak olyan nagy klánok mint a hun szövetség, vagy a GyeS... Egyébként visszakanyarodva picit jelenleg nőtlen vagyok de ez nem jelenti azt hogy buzie is, sőt fűzőm én a nőket de Dilik is visszautasított, pedig még fórum topikot is emeltem a tiszteletére. :) Valahogy nem vagyok a nőknél szerencsés, pedig egyébként egy kedves helyes fiatalember vagyok kívülről, csak belül van egy sötét utasom... na de tényleg nem akarok ömlengeni, most már lehetetlen lenne bármit is elérni a szerveren, még sem adom fel, tudjátok láthatatlan lapos sumákok. :P Céljaim között szerepel kijutni a döntőre de ha nem sikerülne arra is van forgatókönyvem. :) Tudjátok én szeretek minden lépést megtervezni, alaposan több szempont szerint is. :) Most jelenleg is már tíz háeszre előre megvannak a gondolataim hogy milyen béna húzásaitokra milyen reakciókkal válaszolok majd. :)8)

 • Eloszor is... ha a forumon a hasztalan kommenteket szamolgatnank, az egesz listadat egyben kepes lennel uberelni...


  Igy “szigoruan” kettonk kozott: Akarmennyire teperhetsz, kuzdhetsz... kikopheted itt a beledet, de te sosem lehetsz Deak Csubakka... (Max) Orok 2. leszel a kuzdelmetekben. Nem azert, mert amikor egymas melle raklak titeket, akkor nem vagy ugyanolyan aktiv balek... (Mert azt latjuk, h igy probalod vele felvenni a versenyt...) A problema azzal van, h DCs folyamatosan hazudozik es lehetetlen dolgokkal lovi az egyik idiota szoveget a masik utan...


  Neked ez meg nagyon also tagozat... rengeteg ev... egyelore csak nyomod a hulyesegeket, ertelmetlen vagy... pancser... nagy aktivitassal.


  Az inspiracios hulye dumaddal, motivacioddal, demotivacioddal, otleteiddel, meglatasaiddal pedig tele van a lomtaram... Erre vagy jo... es ez csak a 2. helyre eleg...


  Amikor eloszor megbillentettek teged a dislike-ok, es felvetetted, azt hittem szorakozol... majd amikor elkezdtel fenyegetozni vele, h te is adsz mindenkinek, majdnem halalra rohogtem magam... Azon a durcis kis lelkeden, amit ennyivel ki lehet herelni... (En azota inkabb csak like-olgatok mindenkit, nehogy veletlen kigyulladjon a sok csirpiri, mint te)


  Az osszes mozdulatodon latszik, h meg egy allapotosban is tobb a tesztoszteron, mint benned...


  ...ez a kommented pedig, ha a szokincsed nem is tul impozans, es kreativitastol mentes a felsorolasod... tenyleg kepes voltal ismet teljesen toketlenuk nem beszolni senkinek...


  Nalam igy vissza is csusztal a 3. helyre, nagyobb lett az ur kozted es Csubi kozott... Ennel sokkal jobban kell teljesitened, h visszaszerezd a 2. helyed...


  (Azt remelem tudod, hha Csubinak feltunik, h mennyire szorgosan probalod ot itt elnyomni, es helyette ervenyesulni... amivel elvenned a vmilyen Legendas poziciojat, akkor kezdodik majd csak a bohocok viadala...)

  1. Egy kamikaze tamad, es meghal... mert ezt igy kell... ezt igy kell...

  2. Soha ne bszakodj olyan alakokkal, akik megcsinalnak esszel... legalabb ketszer...

  3. Soha ne csinaljal hulyeseget ertem, mert en ertem... ez a vegem...


  ...es ha megmondtam mar legalabb vagy 10x, hat beled fogom verni... es azt erzem...


  //BoX. gOLD Co. GANG MEMBR... Flex Flex

 • Saját magadnak szeretnéd bemagyarázni, hogy van keresnivalód a játékba, vagy úgy az egész életbe? Mert egyébként minket ez nem érdekel, pedig leirtad már ezt 120x olyan topicokba, ahol semmi keresnivalója nem lenne a te saját balszerencsés pályafutásodnak. Konkrétan ott tartunk, hogy minden topicban, 2 oldalanként leirsz egy életutat magadról.... amire őszintén senki nem kiváncsi. Tényleg nagyon el akarod hitetni magaddal ezt az egészet, de csak szánalom vagy a fórumon, csubi férjeddel együtt. Nem hiszem, hogy a lelkibeteg formátokra bárki is igényt tart, maximum röhögni jó rajtatok...

 • Ajjjj...

  Pedig úgy szerettem volna első lenni. Most megyek is eret vágni, ja bocs mégsem... Mi van ezzel a Deák Csaba imádatoddal, nem mintha engem izgatna, Csaba ott dg meg téged ahol akar, de érdekes hogy mennyire isteníted, a GyeS se tud mást csinálni, mint az erősebb oldalára állni. Hűha most elismertem hogy Csaba jobb, tudod én sose akartam Deák Csabára hasonlítani, ti vagytok azok akik folyton eme szavakat adjátok a számba, nekem semmi bajom nincs Csabával. Persze vannak akik áspis kígyókként ilyen gondolatokat próbálnak elültetni másokban mint ahogy te is teszed, de az ilyen próbálkozásokon jót mosolygok csak. :) Jobban próbálkozz, mert ez a második harmadik első hely duma nem az igazi, lealacsonyító és unalmas... ||

 • Saját magadnak szeretnéd bemagyarázni, hogy van keresnivalód a játékba, vagy úgy az egész életbe? Mert egyébként minket ez nem érdekel, pedig leirtad már ezt 120x olyan topicokba, ahol semmi keresnivalója nem lenne a te saját balszerencsés pályafutásodnak. Konkrétan ott tartunk, hogy minden topicban, 2 oldalanként leirsz egy életutat magadról.... amire őszintén senki nem kiváncsi. Tényleg nagyon el akarod hitetni magaddal ezt az egészet, de csak szánalom vagy a fórumon, csubi férjeddel együtt. Nem hiszem, hogy a lelkibeteg formátokra bárki is igényt tart, maximum röhögni jó rajtatok...

  Ez fordítva is áll, rajtatok is jókat virulok, mint majmokon... De ha már itt tartunk miért ne írhatnám le az életem egy nyilvános fórumba? Tedd is el lehet hogy még egyszer ezek a sorok sokat érhetnek majd. :) Nem hiszem hogy bárki is a megnevezettek közül bármivel is több lenne nálam, ez őnzőnek hangozhat és hiába próbáljátok az ellenkezőjét bebizonyítani ha megszakadtok is akkor is minden ember egyenlő lesz. :)

 • Miért van az, hogy egyedül vagy evvel a szarságoddal? azt hiszed hogy csak te látod máshogyan a világot és az jó? ha olyan jó elképzeléseid lennének, akkor hogy lehet ahogyan magadat is nevezed csóró vagy?... valamit mégis szarul csinálhatsz ha annyi ötleted van és mégse viszed semerre, nem igaz? Ami meg az élettörténeted illeti, Briantól kaptál 2 számot.. használd inkább azokat ;)

 • Na megszólalt a nagyágyú, persze csak két sorban tudsz kommunikálni, mert az tesz keménnyé, de mégis mi jogosít fel téged rá hogy elítélj engem? Nem hiszem azt hogy egyedül csak én látom a világot másképp, szerintem a többiek csak lusták megszólalni, vagy épp túl bölcsek ahhoz hogy megszólaljanak mert hallgatni arany... Így rám marad a feladat hogy okot tegyek oktalan fejeitekbe. Igenis inspirálom az embereket, mert amikor kifejtem egy gondolatom nem mindenkinek az az első reakciója, hogy szóljunk már be ennek a hgy-nek. Mert akkor keményebbek leszünk tőle is... Legyél kemény Tibi csoki. ;) :D A pénz számomra és most eretnekséget állítok majd: NEM BÍR JELENTŐSÉGGEL!!! Azok akik meg vannak veszve a pénzért számomra majmoknak tűnnek. Bevallom minimálbér alatt keresek ami egy vicc kategória, de hiszem hogy nem a pénz teszi az embert. Ki vannak ezek a dolgok találva, már jó ideje. Nagyon sokat elmélkedtem az életen és arra jutottam, hogy:

  Miért van az, hogy egyedül vagy evvel a szarságoddal? azt hiszed hogy csak te látod máshogyan a világot és az jó? ha olyan jó elképzeléseid lennének, akkor hogy lehet ahogyan magadat is nevezed csóró vagy?... valamit mégis szarul csinálhatsz ha annyi ötleted van és mégse viszed semerre, nem igaz? Ami meg az élettörténeted illeti, Briantól kaptál 2 számot.. használd inkább azokat

  Az életben csak egy dolog van ami számít, a felhőtlen jókedv, mondtam már rúghattok belém akármennyiszer, nem tudtok megtörni, 29 év logikájával néztek farkasszemet. :)8)

 • Az igazsagot hiaba akarod ennyire terelni, es lepesekkel elkerulni, megis ki mashoz lehetne teged hasonlitani? Sansztalan... Ugyanabban vagy kozepes, amiben Csubakka jobb nalad...


  Kulonleges... Kulonlegesen nagy madar vagy, es ezzel nem is vitatkoztam...


  Nem poenkodtam, hanem kituntettelek a hsz-edert... Pontozasom miatt a 2. helyed elvesztetted, es 3. lettel...


  Nem a zsuridet jelolted ki az elobb a tehetsegkutatodhoz? Vagy ez nem a bohocszuletik?


  Azt hittem ezzel egy kerdest akartal intezni a megjelolt zsurihez, h le tudod e gyozni Deak Csubakkat ebben a megmerettetesetekben...


  En megtettem, johetnek a tobbiek...

  1. Egy kamikaze tamad, es meghal... mert ezt igy kell... ezt igy kell...

  2. Soha ne bszakodj olyan alakokkal, akik megcsinalnak esszel... legalabb ketszer...

  3. Soha ne csinaljal hulyeseget ertem, mert en ertem... ez a vegem...


  ...es ha megmondtam mar legalabb vagy 10x, hat beled fogom verni... es azt erzem...


  //BoX. gOLD Co. GANG MEMBR... Flex Flex

 • Kac kac, vicces vagy, mesélj még? Avagy hogy lehet kérdések feltevésével hazugságokat gyártani... :D
  Hasonlíthatsz bárkihez, megsúgom mind ugyanúgy emberek és Magyarok vagyunk...
  HONNAN SZÜLTED EZT A KÜLÖNLEGES JELZŐT, MONDTAM ILYET VALAHA IS, NEM TARTOM MAGAM KÜLÖNLEGESNEK, CSAK EGY VIDÉKI SRÁC VAGYOK. :)
  Pontozás... Te a számok világában élsz, ellentétben veled én legalább szabad vagyok. :)
  Te vagy egy nagy bohóc, tehetségkutatásból lúzer szintet hozod az már egyszer tutifix...
  Jönni fog ha jönni kell,
  A nagyszerű halál,

  Hol a sír felett
  Egy ország vérben áll.:thumbdown:

 • Nagyon durva hogy te erre gerjedsz hogy oltogatnak ....

 • Eszetlenül próbálod az észt osztani, hiteltelenül akarsz hiteles lenni... szarul keresel nem baj nem a pénz számít... lol nem tartod magad szánalmasnak? egy fos az életed mégis úgy próbálod beállítani magad mintha boldog lennél :D 29 év... nem jelent semmit 100 éves korodba se leszel bölcs... áruld már el kinek segítenek a te élettörténeteid? mert hogy senkinek se az tuti fix :D szánalmas vagy úgy ahogy vagy már csak kapálodzol... túl gyorsan süllyed a hajó? 🤔