Zapraszamy do dyskusji na temat serwera specjalnego w wersji Travian: Codex Victoria
Codex Victoria - o wszystkim i o niczym.
-
-
Założyłem konto i powiem, że wygląd budynków i interfejs wyglądają czadowo, czemu nie ma tego na legendsach? Szkoda, że TG boi się ruszać legendsa i fajnych nowinek trzeba szukać na innego typu serwerach typu path to pandora
Tak czy inaczej fajnie wygląda, zazdro dla fanów ptp.
-
Założyłem konto i powiem, że wygląd budynków i interfejs wyglądają czadowo, czemu nie ma tego na legendsach? Szkoda, że TG boi się ruszać legendsa i fajnych nowinek trzeba szukać na innego typu serwerach typu path to pandora
Tak czy inaczej fajnie wygląda, zazdro dla fanów ptp.
Zgadzam się, interfejs jest cudowny
-
no i ilosc graczy wspaniala. Na.jednego gracza za miesiac beda przypadaly 4 regiony.
-
-
Az moze zaloze konto, zeby zobaczyc ten "cudowny interfejs".
A jakis screen moze by ktos wrzucil?
Ilu jest graczy ?
-
-
no to nie tak źle
hehe
-
-
Damn!
Kalendarz Travian zaczyna się od niedzieli.. i wyglądało jakby start miał być dziś a nie wczoraj. I znów od startu mam pod górkę i jeden dzien w plecy. I do tego jestem tu saaaam :x mogłem brać nacje off Konną niż germana. Cały plan w p...:D
Oby ludzi było więcej niż na wakacyjnym^^
A odnośnie interfejsu to wejście w osadę, w budynki, jest trochę beznadziejne. 90mln kliknięć więcej mnie czeka
-
to się z Toba zgadzam a propo interfejsu a jeśli chcesz to Nikt jest surodajny
-
1112 graczy.
Z czego 300 to multi
Osobną beczką, wkurza mnie to przewalanie z pol na domki
Chciałem zakladke ustawić aby było łatwiej ale też dupa...
A klikanie w ten krzyżyk jest trudne
Po za tym, gdybym zawsze tak samo budynków nie stawiał to 3 dni szukania gdzie stoją koszary itp... -
pytania dot. Gry
1. Czy sa regiony ktore maja 200 pkt
(gdzie to sprawdzic)
2. Czy grajac rxymem a nastepnie podbijajac osade egipcjan moge ka zamienic egipska osade na stolice i korxystac z bonusow egipcjan(wodociag)
-
1112 graczy.
Z czego 300 to multi
Osobną beczką, wkurza mnie to przewalanie z pol na domki
Chciałem zakladke ustawić aby było łatwiej ale też dupa...
A klikanie w ten krzyżyk jest trudne
Po za tym, gdybym zawsze tak samo budynków nie stawiał to 3 dni szukania gdzie stoją koszary itp...o Celtuś nie samowite,kope lat
1k to i tak sporo,ciekawe ile zostanie jak wystartują MP?
-
pytania dot. Gry
(gdzie to sprawdzic)
2. Czy grajac rxymem a nastepnie podbijajac osade egipcjan moge ka zamienic egipska osade na stolice i korxystac z bonusow egipcjan(wodociag)
pytania dot. Gry
(gdzie to sprawdzic)
chyba tak jak z ich fortyfikacji
-
o Celtuś nie samowite,kope lat
1k to i tak sporo,ciekawe ile zostanie jak wystartują MP?
Kolejny twoj ziomutek sprzed 15 lat:)
-
a co nobku nie znasz Celtusia
Ja go znam
-
Kolejny twoj ziomutek sprzed 15 lat:)
Jaki ziomek on uczył Celtusia tej gry !!
-
a co nobku nie znasz Celtusia
Ja go znam
Chyba z widzenia cyferek w TT
-
Ja to grałem w traviana już w 2001 roku