⭐ NIEUW ⭐ - Aankomende Functies

📝Farewell to Forums📝

The forum is currently in read-only mode that will last till July 07th, 2021.

You will find news and all relevant information about the game in our Travian: Legends blog.
For live conversations and interaction with the community join us in official Travian: Legends Discord server.
 • Beste spelers,


  De aanstaande changelog bevat een aantal nieuwe functies en aanpassingen die aan het spel zijn toegevoegd op verzoek van de community, Legends on Tour deelnemers en Community Ambassadeurs.


  Artefacten:

  • Moraal bonus is verwijderd van dorpen die een artefact bezitten.
  • De limiet voor het oppakken van een artefact is verwijderd en de held kan nu artefacten oppakken zonder beperkingen. De limiet dat een speler 3 actieve artefacten tegelijkertijd - waarvan 1 over het gehele account effect heeft - is niet aangepast en nog steeds van kracht.

  Handelroute:

  • Na verzoeken vanuit de Ambassadeurs en de community hebben we de optie "Verwijder alle handelsroutes" toegevoegd waarmee je alle handelsroutes tegelijkertijd kunt verwijderen.

  7421.png


  Spelersprofiel:

  • Het spelersprofiel heeft een update gekregen met aanvullende informatie over statistieken, knoppen voor het schrijven van notities. Dit na aanleiding van workshops tijdens Legends on Tour.
  • Rapporteer een speler optie is toegevoegd aan het profiel. Meer informatie kun je vinden in de post hieronder.

  7159.png


  Andere aanpassingen:

  • Het veranderen van het Hoofddorp is niet mogelijk wanneer er binnen een uur inkomende aanvallen op je oude of nieuwe Hoofddorp zijn. Geld alleen voor normale aanvallen.
  • De vorm van de muur in het gebouw overzicht is aangepast om meer ruimte voor bestaande gebouwen te maken.


  Codex Victoria:

  • Spelers kunnen de grondstoffen in de heldinventaris overal toepassen, ongeacht het thuisdorp van de held.


  De exacte datum voor deze update is nog niet bekend en worden zo spoedig mogelijk, samen met de changelog, op het forum gepost.


  Jouw Travian: Legends Team

 • Rapporteer een speler


  Aan het begin van september heeft het Regelhandhavingsteam (RET) alle domeinen overgenomen met betrekking tot multihunting, afhandelen van jullie rapporten en het bestraffen van de accounts die de regels overtreden. Deze 'Rapporteer' functie zal deze week op de Closed Beta en PTR worden geïmplementeerd als test en zal de komende weken op alle andere domeinen worden toegevoegd.


  Om het proces makkelijker te maken introduceren we een nieuwe functie in het profiel overzicht - "Rapporteer Speler"


  1_report-player-button.png


  Wanneer je op de knop klikt zal er een pop-up menu verschijnen waar je de reden voor je rapport kunt kiezen en een korte notitie. In de notitie willen we graag een korte omschrijving zien van wat je specifiek is opgevallen en wat je wilt dat het RET nakijkt.


  2_report-player-type.png


  Je kunt maximaal 1 zaak per dag rapporteren. Maar, je kunt wel in je notitie vermelden dat je meerdere spelers in dezelfde zaak verdenkt en die namen achterlaten.

  Klik op de "Rapporteer" knop wanneer je klaar bent om de informatie naar RET toe te sturen. Ze ontvangen het rapport direct en zullen de zaak verder gaan onderzoeken en de nodige maatregelen treffen. Je hoeft niet meer een customer service ticket aan te maken.


  3_report-player-restriction.png


  Wanneer je de limiet van het aantal rapporten hebt bereikt is de knop grijs en inactief. Een pop-up bericht toont aan dat je niet meer kunt rapporteren.


  Houd er rekening mee dat je geen antwoord ontvangt met het resultaat van het onderzoek. Deze inhoud valt onder de privacy wetten en mogen niet gedeeld worden. Het RET team zal alle rapporten zorgvuldig controleren, geen zorgen.


  Jouw Travian: Legends Team

 • 🗘 UPDATE 🗘- Verandering in beperking voor hoofddorp

  Beste spelers,


  We hebben gisteren de nieuwe functies in een aanstaande update met jullie gedeeld. Deze update is al op de Closed Beta en PTR server als test. Een van de nieuwe functies ontving erg veel negatieve feedback.

  • Het veranderen van het Hoofddorp is niet mogelijk wanneer er binnen een uur inkomende aanvallen op je oude of nieuwe Hoofddorp zijn. Geld alleen voor normale aanvallen.

  Deze verandering was gepland om om een specifieke situatie te voorkomen waarin het kan gebeuren dat een drop overgenomen wordt ondanks dat het is veranderd in een hoofddorp kort voordat de aanval binnenkomt.


  Dankzij jullie feedback en een aantal ideeën die we hebben voorgelegd aan de developers hebben we een productieve brainstorm sessie gehad en een alternatieve oplossing kunnen vinden.

  • We zullen de functie op de PTR en Closed Beta verwijderen en de roll-out van deze specifieke functie in deze update naar de rest van de domeinen is stopgezet. Alle andere functies worden wel gewoon toegevoegd.
  • Ons DEV team zal werken aan een nieuwe technische oplossing die we gisteren hebben gevonden. Het is een vrij complexe oplossing en het heeft een volledig nieuwe systeem nodig om te kunnen werken. Dit gaat ongeveer 3-4 weken tijd kosten. Gedurende deze periode is het mogelijk dat de bovenstaande situatie nog steeds kan voorkomen.
  • Wanneer de nieuwe technische oplossing is ingevoerd heeft het als nadeel dat in zeer zeldzame situaties een speler 2 hoofddorpen tegelijkertijd heeft gedurende een paar seconden. We gaan er niet van uit dat dit het spel te veel beïnvloed.

  We willen jullie nogmaals bedanken voor alle feedback en ideeën die ons geholpen hebben om het spel verder te ontwikkelen. Hartelijk dank daarvoor.

  Jouw Travian: Legends Team