[Discuții] ro15 - Codex Victoria

 • Dragi jucători,


  vă invităm să discutați aici despre situația serverului ro15 Codex Victoria (discuții generale, diplomație, postarea rapoartelor de luptă, etc.)


  Informații generale despre lumea de joc pot fi citite în acest topic.

 • Yo ! Sunt un jucător nou în acest joc, m-am făcut Viking ( cred, e a 3-a variantă, am văzut că au joc agresiv ). Prima misiune îmi zice să fac un al 2-lea oraș, dar din ce știu eu din alte jocuri trebuie să caut un sat care să aibe cât mai mult lemn / lut / fier ca apoi să fac schimb cu alți jucători. Nu știu care e mai profitabil, dar din ce am văzut orașele abandonate au un maxim de 5 lut / fier / lemn. Așa că am niște întrebări. Maxim de sloturi de resursă este 5 sau pot găsi cu 6 mai greu ? Cele 2 orașe pe care le fac să fie ambele aceeași resursă ca 5 sloturi, respectiv 6 dacă există ? Al 4-lea sat merită să-l fac cu 9 de hrană ? ( am găsit, dar cere să am deja 3 sate ). Și niște sfaturi pentru Vikingi ? Pe ce să mă axez mai exact ? O să caut și pe forum topicuri specifice, dar ca pe orice joc, eu cred că un player care a jucat jocul respectiv poate explica mai bine deoarece are experiență.

 • am pierdut inceputul de server asa-i ? daca intru acu oare ma recruteaza si pe mine careva ??? si eu tot ca baiatu de mai sus ... nou pe joc intru sau nu??

 • [Mesaj editat de CM Yaenara - Te rog să nu aduci acuzații altor jucători - respectă regulamentul jocului și al forumului. Dacă dorești să faci o sesizare, trimite un mesaj la Asistență.]

 • Salut! Am șters mai multe mesaje din acest topic, deoarece încălcau regulamentul forumului. Vă rog încă o dată să nu discutați despre blocările din joc, penalizări și nici să nu acuzați alți jucători. În cazul în care suspectați anumiți jucători de abateri, singura opțiune este de a raporta conturile respective la echipa de asistență. Echipa noastră de specialiști în aplicarea regulilor va verifica fiecare sesizare și va lua măsurile necesare.

 • Faptul ca se pot fonda 2 sate extra pe langa cel initial este pe departe cea mai negativa implementare din acest joc. Am inteles reactivarea automata a artefactelor din trezorerie sau faptul ca numai ai 2 butoane separate pentru resurse/infrastructura sat dar 3 sate din prima este chiar strigator la cer.


  Acest server poate foarte usor sa fie exploatat la nesfarsit de productie de conturi pe banda rulanta (sa nu zic de boti ca MHii nu suporta acest cuvant si se fac ca ploua instant). Efectiv iti faci cateva sute de conturi care sa-ti deblocheze regiuni pe care le pastrezi cu un singur sat activ pe regiune in caz ca nu vine nimeni peste tine. Adaugand la asta faptul ca acum poti fi extrem de individualist si sa joace 10 persoane pt tine (ca sa regenerezi si trupe la spital), ai situatia din ziua de astazi de pe CODEX Victoria. Un server plin de conturi abandonate care au fost folosite catre sabotarea regiunilor, pe langa conturi care farmeaza aceste conturi abandonate non-stop.


  Asta numai e travian, e bataie de joc. Iar MHii sunt total depasiti de plangeri.


  Intentia voastra cu aceasta forma de joc a fost buna dar efectiv dati din ce in ce mai multe (si MULT MAI EVIDENTE) sanse ca acest joc sa fie distrus de jucatori rau intentionati.

  As mai spune altceva dar mi-e sa nu se simta ofensati MHii astia....

 • Salut! A existat o problemă cu afișarea certificatelor pe anumite servere, însă sediul central ne-a transmis faptul că nu a existat niciun risc de securitate la accesarea jocului prin opțiunea „Avansate” - „Mai multe detalii”.

  Problema de afișare a fost corectată în această după-amiază.


  Ne pare rău pentru neplăcerile create!

tg_TL-DQ4_970x250_181126.jpg