Hux - 2019.10.04.

 • Kedves Travian játékos,  g40_11-ltr.png


  Minden jó dolognak vége szakad egyszer, és ez igaz most erre a korra is. Egyszer Salamon kapott egy gyűrűt, amire egy üzenet volt vésve, amely a világ minden örömét és bánatát eltüntetheti, az üzenet durván így fordítható: "Egyszer ez is elmúlik." Számunkra is öröm és bánat is, hogy bejelentjük minden Travian játékosnak: ez is elmúlt! Reméljük, hogy annyira élveztétek a velünk töltött időt, amennyire mi élveztük, hogy kiszolgálhattunk benneteket, és köszönjük, hogy egészen a végéig velünk voltatok!


  Az eredmények: A nappal már régen éjszakába váltott, de WW Village falujának dolgozói az egész téli éjszakát átdolgozták, óvakodtak a számtalan seregtől, melyek munkájuk megsemmisítéséért meneteltek, tudták, hogy az idővel állnak versenyben, és a legnagyobb fenyegetéssel néznek szembe a szabad népek. Pontosan 07:08-kor beépítette az utolsó követ egy névtelen munkás a leghatalmasabb és egyben legimpozánsabb építménybe, amilyet a világ a natar nép bukása óta nem látott.


  Az építményt több millió egységnyi nyersanyag felhasználásával és szövetségesei segítségével, a "R.G." klánnal együtt építette meg "demigod". A bátor védők milliói ezzel a teljesítménnyel, mint a kor győztesei bevonulnak a történelembe, hiszen elsőként teljesítették a nagy célt. Ezért "demigod" kapja meg a "korszak nyertese" címet!


  E napok végén "Zeusz" került a legnagyobb birodalmak élére, őt "player" majd "GodofNoob" követik a sorban.

  "Pegazus" volt ennek a kornak a legnagyobb és legfélelmetesebb hadvezére.

  "Mohikán" volt a legdicsőségesebb védő, aki már a kapuknál lemészárolta az ellenséget.  Üdvözlettel,

  A Ti Travian Csapatotok

 • Na végre az nyerte a speedet aki úgy igazán megérdemli. Szép volt Demi.:)

  A Legveszélyesebb ember az aki:
  Hallgat, gondolkodik és
  figyel. 8)