Da vidimo koje ekipe dolaze na BS3? Ima li kakvih dogovora...?
Znam samo da sa novim pravilima nema slanja deffa ispod žita kao ni deffanja farmi
Da vidimo koje ekipe dolaze na BS3? Ima li kakvih dogovora...?
Znam samo da sa novim pravilima nema slanja deffa ispod žita kao ni deffanja farmi
AJAOOOOOO MISLIS KAO NI DEFFANJA MULTI NALOGA?!
Pa možeš ti njih defati al ako su ti u savezu
Pa možeš ti njih defati al ako su ti u savezu
Ja sam cuo da na ovaj server dolazi neki Heaven, kazu ljudi kidaju kako igraju te multi naloge
Ima`l ko jači od Hevena
Ne znam, mozda Bugari?
Ne znam, mozda Bugari?
Znači nema
Znači nema
Polako zemljace, nismo jos poceli Ili je to znacilo da ce mozda Heaven da igra sa Bugarima pa vas gledas kao jedno ?
Nemo da muljate pre pocetka servera!
Bugare smo kupili novom rasvetom u Raju, dolazi ih 60-70k sutra, čarter letom
Opa opa krenulo je samo živoo
Gdje ste moruzgve, rakovi samci i ostale morske živine, lijep pozdrav prije svega! Sretno svima i zabavite se, mi hoćemo
Ima`l ko jači od Hevena
Hmmm... nesto se ipak dvoumim da se regam...
Samo da nadodam još nešto...Bolje da ni ne počinjete klikati ukoliko ćete kao i na prošlom, u rat ići sa pištoljima na vodu
Počinje ludilo
lijep pozdrav pajdašima sa HR domena i prijateljima sa RS domena
Puno sreće i dobre zabave a i naravno katanja kako u igri tako i na forumu
Gde steeeee ribe, zmije, mačke i ostala živino, ja ne igram, nakokaću kokice i pratim vas preko foruma. 😂
Gde steeeee ribe, zmije, mačke i ostala živino, ja ne igram, nakokaću kokice i pratim vas preko foruma. 😂
oriđinale ju mast bi, pliz dont kopi
oriđinale ju mast bi, pliz dont kopi
Ja sam to oriđinale i ulazim u anale ( mislm istorijske) 😂😂
Ja sam to oriđinale i ulazim u anale ( mislm istorijske) 😂
"Gdje ste moruzgve, rakovi samci i ostale morske živine, lijep pozdrav prije svega! Sretno svima i zabavite se, mi hoćemo "
"Gde steeeee ribe, zmije, mačke i ostala živino, ja ne igram, nakokaću kokice i pratim vas preko foruma. 😂"
Vidiš li sličnost između ova 2 posta?
"Gdje ste moruzgve, rakovi samci i ostale morske živine, lijep pozdrav prije svega! Sretno svima i zabavite se, mi hoćemo
"
"Gde steeeee ribe, zmije, mačke i ostala živino, ja ne igram, nakokaću kokice i pratim vas preko foruma. 😂"
Vidiš li sličnost između ova 2 posta?
Aaaa hebo čoveka, citiram te, parafraziram te, kopiram te, počeću i fusnote da ti stavljam, postao si poznat. 😂
Hmmm... nesto se ipak dvoumim da se regam...
Samo sa obrazom .. i dobro zezanje