Bătălia Finală #10: Războiul Celor Cinci Triburi

🔥 Travian: Shadow Empires 🔥 Open Beta has started!
Check out the new version of the Annual Special before anybody else by registering to the Open Beta Gameworld.


➡️ Register Now! ⬅️
 • ultimate_battle_1.png


  Ai avut vreodată sentimentul că ai fost deja în aceeași situație și știi ce se întâmplă mai departe? De exemplu, ca și cum ai spiona pe cineva și, deodată, ești prins de mercenari foarte agresivi – un Hun și un Egiptean. Aceștia te-au legat la ochi, te-au urcat în căruța lor, iar, mai târziu, Hunul și-a luat cuțitul curbat și l-a forțat în pieptul tău...


  Ei bine, acum știi exact cum m-am simțit când i-am văzut din nou pe atacatorii mei! Chiar dacă ei nu mi-au observat încă prezența, la simpla amintire a accidentului m-au trecut fiorii. Am simțit o durere cruntă provenind de la cicatricea mea, în care încă mai puteam simți lama ascuțită a Hunului.


  Cu toate acestea, existau în mod evident și diferențe pozitive. În primul rând, nu fusesem încă prins; în schimb, eram eu cel care îi spiona!

  Bine, Umbră, calmează-te. Nu te grăbi. Aceasta ar putea fi șansa ta de a-i răsplăti cu propria lor monedă.


  Cei doi mercenari stăteau într-o tavernă aglomerată, având în fața lor niște pergamente destul de cunoscute. Am recunoscut imediat unul dintre ele. Pergamentul cu Minunea Lumii Barbară, pe care l-am găsit cândva în subsol și l-am adus în capitală! Încă nu văzusem restul pergamentelor, însă m-am gândit că acestea erau planurile pentru celelalte Minuni ale Lumii, fiecare cu aspectul său unic. Erau impresionante!

  Am auzit zvonuri cum că influența Natarilor încă mai era destul de puternică în ținuturile care se luptau pentru supremație. Chiar dacă triburile au făcut tot posibilul să ofere Minunilor Lumii un aspect unic, ele nu au putut depăși puterea proprietarilor precedenți ai acelor ținuturi: Natarii. Mărețele Minuni ale Lumii s-au împotrivit și, în cele din urmă, și-au recăpătat aspectul obișnuit.

  Încercând să nu le atrag atenția, m-am apropiat pentru a putea să le aud conversația.


  „Așadar, acum sunt pregătiți și știu că ne vom uni forțele împotriva triburilor vechi”, a spus Egipteanul cu vocea lui răgușită. Am strâns din umeri. Durerea din pieptul meu a devenit mai puternică.

  „Asta nu prea are importanță.” Fața Hunului era inexpresivă. „De această dată, triburile vechi nu au nicio șansă să domine. Voi, Egiptenii, ați fost dintotdeauna constructori foarte pricepuți. Dacă există cineva capabil să descifreze planurile Natarilor și să construiască prima Minune a Lumii unică, acesta e fără îndoială tribul tău. Nouă, pe de altă parte, nu ne-a păsat niciodată să construim; noi preferăm... distrugerea creatoare.” Hunul a zâmbit. „Sunt destul de sigur că cea mai mare armată din bătălia finală a triburilor va aparține Hunilor.”


  O liniște a învăluit deodată încăperea, fapt care a făcut ca cuvintele lui să răsune mai tare decât se aștepta. Aparent, trei războinici care erau așezați la masa de alături au fost și ei loviți de conversația lor. Aceștia s-au ridicat acum în picioare.

  Un războinic înalt, cu un coif cu coarne pe cap și două împletituri roșcate atârnând de ambele părți ale feței, a spus:

  „Noi, Dacii, am fost întotdeauna cei mai buni apărători. Și caii noștri sunt cei mai rapizi din lume! Nu aveți nicio șansă într-un război împotriva noastră.”


  „Și niciun alt trib, mai ales un trib tânăr, nu ar putea să-i întreacă pe Barbari în luptă!” Un Barbar cu cicatrice pe față s-a alăturat conversației și a pus mâna pe toporul pe care-l avea prins de curea.

  Ultimul războinic era Roman. Vocea sa era calmă, dar rece.


  „Noi, Romanii, am avut întotdeauna cea mai puternică armată la final. Atacurile asupra Minunilor Lumii ne-au oferit cele mai mărețe victorii. Ne pregătim cu mult în avans și nimeni nu ne poate întrece la asta. Doar războiul va clarifica acest lucru. Fie ca Bătălia Finală să înceapă!”


  Misiune: Rezolvă misiunea de război.


  Într-o zi, un Hun a trimis un atac cu catapulte împotriva unui sat dacic. Dacul a decis să urmărească trupele Hunului cu Călăreții Fulger, pentru a le ucide în apărare exact în secunda în care acestea trebuiau să ajungă acasă.

  • Satele se află la exact 100 de parcele distanță.
  • Atacul Hunului ajunge la miezul nopții.
  • Atât Hunul, cât și Dacul au Arena la nivelul 20.
  • Timpii de călătorie nu sunt afectați de obiectele eroului sau de artefacte.

  La ce oră ar trebui să trimită Dacul contra-atacul?

 • Informații generale despre concurs:


  Dată/oră de începere:

  05 noiembrie 2019 – 11:00

  Dată/oră de încheiere:

  11 noiembrie 2019 – 11:00

  Câștigătorii se anunță pe:

  12 noiembrie 2019

  Câștigători:

  Șase câștigători selectați aleatoriu (dintre participanții care au oferit răspunsul corect)

  Premii:

  50 Aur x 6 câștigători

  Voucherele de Aur valabile în:

  comunitatea RO

  Voucherele de Aur valabile până la:

  31 decembrie 2020

  Pentru a fi luat în considerare la câștig:

  Menționează nick-ul și serverul pe care joci. Fiecare jucător poate participa doar într-o singură comunitate.

 • Hunul ajunge acasa la 9:00:00 asadar dacul trebuie sa lanseze atacul cu fulgerii la 7:06:19 pentru a ajunge tot la 9 fix.


  neagabi @ ts15.travian.com ... asteptand inceperea finalei 2019 ;)

  neagabi : Tournament & Finals - 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019

 • dacul trebuie sa trimita calaretii fulger la 10:06:19am

  ajung la 12:00:00 in satul hunului

  edit:

  cammo, ts15.travian.ro

  cammo, ts15.travian.ro

 • Ooo.. nuuu! Am uitat de regula cu cele 20 de parcele parcurse la viteză normală!!!! Așa se întamplă când revii după mult timp... Nu știu dacă mai are vreo valoare această postare... În fine, nu am folosit acel soft pentru că nu știu să în folosesc.
  10:06:18 Methaforic - Ro1

 • atacul hunilor contine catapulte . acestea au viteza de 3 patratele pe ora , adica 1 patratel in 20 minute . transformat in secunde 20x60 =1200 sec .

  intre sate avem 100 de patratele . cu arena 20 viteza trupelor creste cu 500% pentru distante mai mari de 20 de patratele . deci cele 80 de patratele ramase sunt parcurse de 5 ori mai rapid . daca atacul ajunge in satul dac la ora 00:00 , trupele hune se vor intoarce in satul de bastina in 20x1200+80x1200/5 =43200 secunde .

  contraatacul dacilor contine calareti fulger . viteza acestora este de 19 patratele pe ora .transformat in secunde avem o viteza de 3600 /19 =189,47368 secunde . deasemenea satul dac are arena nivel 20 . astfel atacul va dura 20x189,47+80x189,47/5=6821 secunde .

  in concluzie pentru a ajunge exact in secunda in care se intorc in sat trupele hunilor, contraatacul dacilor trebuie sa plece la : 43200-6821 = 36379 secunde de la ora primei lupte . mai exact ora 05 , 06 MINUTE SI 19 SECUNDE.


  zargedas ro4 .


  wow .... calculul a fost perfect dar am scris gresit ora din graba .... 36379 secunde inseamna ora 10 6 min si 19 secunde . sper sa fie luat in considerare calculul corect :cele 36379 secunde de la ora primului atac ...

  zargedas RO4 .

tg_TL-DQ4_970x250_181126.jpg