Συνεχόμενα προβληματα

 • Ο σέρβερ έχει καταντήσει, σαν το μαξιλάρι που πήρε ο σκύλος κ έπαιζε μαζί του..

  Φτερά και πούπουλα.

  Συνεχείς διακοπές, συνεχόμενα προβληματα, μετά την δήθεν αποκατάσταση, βγάζει τουτοριαλ στον ήρωα, και γενικά σε λίγο θα πατάμε επιδρομή και θα βγάζει συνταγές του Πετρετζίκη.


  Προσωπικά παρακαλάω να φέρει ο ήρωας το κράνος του άσχετου να το χαρίσω χωρίς δημοπρασία στον υπεύθυνο του όλου μπαχαλου.


  Kotsos43

  Codex victoria

 • Ζητούμε συγνώμη για τα προβλήματα που δημιουργούνται κατά καιρούς.

  Οι τεχνικοί μας κάνουν τα μέγιστα δυνατά κάθε φορά για την αποκατάστασή τους.

 • Εχουμε και λέμε:

  οταν πατάς αναβάθμιση στο οτιδήποτε, οι ύλες δεν αφαιρούνται αυτόματα, αλλά πρέπει να κάνεις refresh, για να δεις το πραγματικό υπόλοιπο υλών.

  Στην επισκόπηση plus όταν πατάς στρατεύματα, σου δείχνει στα υπαρχοντα στρατεύματα : τα ρόπαλα κανονικά, τα τσεκούρια κανονικά, στα άλογα όμως προσθέτει και αυτά που έχεις στο νοσοκομείο.


  Αυτά λοιπόν δείχνουν σαφέστατα προβλημα στον κώδικα, που προέρχεται είτε από λάθος καταχώρησης του κώδικα, είτε από χακαρισμα του. Εάν ισχύει το πρώτο οκ, ξέρουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ηλίθιο. Εάν όμως ισχύει το δεύτερο και δεν το έχετε ανακοινώσει, ανησυχώ μήπως και τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών των παικτών, βρίσκονται σε κίνδυνο λόγω μειωμένης ασφαλείας του συστήματος.

 • Ειμαι σιττερ στον λογαριασμό IRA, στο codex victoria. Πριν σαράντα λεπτά έκανε νέο χωριό, και το χωριό δεν φαίνεται στον χάρτη.


  Οπότε αυτό που μου γράψατε ότι οι τεχνικοί εργάζονται για τα προβλήματα που παρουσιάζονται κατά καιρούς, δεν ισχύει.

  Τα προβλήματα σε αυτόν τον σέρβερ είναι απανωτά και συνεχόμενα. Κάτι έχει συμβεί και δεν μας λέτε τίποτα.

  Επιμένω..

  Έχει χακαριστει ο κώδικας;

  Τα στοιχεία των καρτών, τα email των χρηστών είναι διασφαλισμένα;

  Θα ήθελα μια απάντηση για κάθε πρόβλημα που σας έχω θέσει και όχι μια γενική απάντηση του τύπου, ότι οι τεχνικοί εργαζονται, γιατί όλα δείχνουν ότι το έχουν ρίξει στο φραπε τα καρντασια.

  Τόσα χρόνια παίζω τραβιαν τέτοια θεματα συνεχόμενα δεν έχουν παρουσιαστεί ποτέ..

 • Τα προβλήματα που τυχόν εντοπίζετε θα πρέπει να τα αναφέρετε στην υποστήριξη για να μεταφερθούν στο τεχνικό τμήμα.

  Παρακαλούμε να προβείτε σε αυτή την ενέργεια.

  Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία.

 • Δεν είναι μόνο σε μένα. Σε όλον τον σέρβερ συμβαίνει.. αν δεν το έχει πάρει είδηση το τεχνικό τμήμα τότε, να αλλάξουμε τον τρόπο παιγνιδιού και στα τετραγωνάκια να παίζουμε ντάμα που είναι κι αυτό ένα παιγνίδι στρατηγικής.


  Προσωπικά περιμένω απαντήσεις εδώ γιατί το ποστ το βλέπει όλη η ελληνική ομάδα.

  Αυτό το σύστημα με το κουπονακι ερώτησης ειναι σύστημα αποφυγής ενημέρωσης..

 • 1ον η ενημέρωση δεν γίνεται σε κάθε παίκτη χωριστά αλλά με επίσημες ανακοινώσεις στο ειδικό κομμάτι του φόρουμ για να έχουν όλοι οι παίκτες τις ίδιες ευκαιρίες να ενημερωθούν με τον ίδιο αξιόπιστο τρόπο, διότι αν πιστεύστε ότι όλοι οι παίκτες θα διαβάσουν το νήμα αυτό μάλλον κάνετε λάθος, όποτε το σχόλιο για το κουπονάκι ως μέσο αποφυγής ενημέρωσης είναι και προβλητικό και χωρίς καμία βάση.

  2ον για το θέμα με τις πρώτες ύλες είναι ενήμερο το τεχνικό τμήμα και θα διορθωθεί σε κάποιο από τα επόμενα updates.

  3oν αν υπάρχουν προβλήματα γραφικών στον χάρτη θα πρέπει πρώτα να γίνεται καθαρισμός cookies και cache του browser σας. Σε περίπτωση που δε διορθωθεί το πρόβλημα θα πρέπει να στείλετε όλες τις λεπτομέριες με τίκετ στη υποστήριξη για να μπορέσει το τεχνικό τμήμα να αναπαράγει το σφάλμα και να το διορθώσει.

  4ον οι ειρωνίες και οι προσβολές δεν βοηθούν να λυθεί τίποτα. Η καλή διάθεση για συνεργασία από την άλλη μεριά μπορεί να κάνει θαύματα. ;)

 • Εχει πανσέληνο σήμερα και δεν απαντώ, γιατί έχω και ανάδρομο, και έκανα και βαρύ φαι το μεσημέρι, κοκκινιστό.

  Και η Δευτέρα μέρα είναι....καλό σ\κ