Held Superkrachten

 • TravianLegends_Hero_Superpower.png Het was een lange weg. Het begin van de reis door pittoreske dorpjes die in de vallei lagen was nog leuk, maar de laatste weken waren zeer vermoeiend voor hem. Een dik en ondoordringbaar bos strekt zich uit boven de horizon. Een rood en droog ravijn waar hij bijna doodging van de dorst. Grote rotsen met sneeuw bedekt stonden in zijn weg. En ten slotte een meer met enorme golven strekte zich voor hem uit. Het was een wonder dat hij het eiland zonder verwondingen bereikt.

  Maar, hij heeft het gevonden. De held veegt het zweet van zijn voorhoofd en opent het boek. De eerste pagina bevat een waarschuwing dat geschreven is in de oude Natariaanse taal: "Dit brengt unieke krachten naar de wereld. Als je dit boek leest, ben je de eerste, maar zeker niet de enige eigenaar van deze superkracht. Durf jij het aan?"  Hij aarzelde...


  Beste spelers,


  Wij nodigen je uit na te denken over de superkracht dat dit boek aan de in-game held geeft. Laat jouw fantasie stromen zonder enige limiet!

  • Dit kan iets zijn dat past bij het spel en goed in balans is.
  • Dit kan een unieke superkracht zijn dat de wereld op zijn kop kan zetten.
  • Het kan iets grappigs of zelfs krankzinnig zijn (Misschien maken de Natars er gewoon een grapje van, wie zal het zeggen?).

  Met andere woorden, het kan van alles zijn dat past bij het thema "Travian Held Superkrachten".


  Om deel te nemen aan deze wedstrijd voeg je jouw antwoord toe in deze thread. Het kan een afbeelding, tekst, video of misschien een tabel met karakteristieken van de Held zijn - De keuze is aan jou!


  Algemene wedstrijd informatie:

  Start datum/tijd:

  19 november 2019 – 10:00 (GMT+1)

  Eind datum/tijd:

  25 november 2019 – 10:00 (GMT+1)

  Winnaars bekend op:

  26 november 2019

  Winnaars gekozen:

  Door een Travian: Legends team jury

  1e plek:

  150 Goud

  2e en 3e plek:

  100 Goud

  Speciale prijs:

  Het antwoord met de meeste likes van de community ontvangt 50 Goud extra.

  Goud voucher gelding in:

  het NL domein

  Goud voucher geldig tot:

  31 december 2020

  Jouw deelname is alleen geldig wanneer:

  Voeg je accountnaam in het spel en de server waarop je speelt toe in je reactie. Elke deelnemer kan één keer meedoen in welke community dan ook.


  Belangrijk!


  Door te antwoorden in deze thread geef je automatisch toestemming dat wij de inhoud mogen gebruiken op al onze Travian Legends platformen, inclusief de blog en Facebook pagina.

 • In dit boek staan de unieke krachten van een of ander 'Machinegeweer' beschreven. Hieronder staat door de Natars ook vermeld dat dit een geautomatiseerd vuur wapen blijkt te zijn, waarbij de held snel denkt "Hmm, zal wel niks voorstellen in vergelijking met onze vuur katapulten".

  Toch besluit de held het boek maar mee te nemen en aan de alliantie te tonen. Na een lang overleg is er besloten om het smeden van zwaarden stil te leggen en een poging te doen tot het maken van dit 'wapen'.


  Na een aantal mislukte pogingen is er toch iets uitgekomen dat redelijk overeenkomt met de afbeeldingen die in het boek staan bijgevoegd. Ze besluiten dus om de Natars even een lesje te leren met hun eigen plannen.

  Op het moment van aankomst barst er een heuse strijd los en op het moment dat er veel slachtoffers dreigen te vallen besluit de held om het wapen erbij te pakken. Alle duels rondom de held beginnen langzaam stil te vallen en de Natars kijken de held met grote ogen aan. Na een aantal seconden barsten de Natars in tranen van het lachen uit. De held voelt zich vernederd en vraagt de Natars waarom het allemaal zo grappig is. Een Natar op antwoord met een nieuwe vraag "Waarom denk je dat wij dat wapen nog nooit gebruikt hebben?". De held kijkt versuft, hier hadden ze nooit aan gedacht. "Dat wapen werkt niet zonder een of andere 'kogels', hier hebben zelfs wij geen boeken over kunnen vinden." zegt de Natar naderhand. Dezelfde avond wordt het boek nog door de held in het vuur gegooid. De alliantie besluit nooit meer iets van de Natars te zullen gebruiken naast de bewezen artefacten.


  qBass162

  NL 5

 • Het boek bevat de formule die de held toestaat ongelimiteerd zijn eigenschappen te blijven ontplooien... hij zal niet meer gebonden zijn aan het maximum van 100, al mag hij niet meer dan 100 punten hoger staan in een bepaalde categorie dan hij in de laagste staat. Tevens krijgt hij de optie een vijfde categorie aan te maken, waarin ofwel cultuurpunten worden geproduceerd (1 per dag per punt), ofwel zilver (1 per dag per punt), ofwel een nieuwe legereeneenheid genaamd schildknaap (50/50/70, 1 per dag per tien punten. Deze vijfde categorie kan hij naar believen veranderen maar bij elke verandering verdwijnen de reeds erin gestoken punten. Een boek des wijsheids heeft geen effect op de punten uit de vijfde categorie.


  Codex Victorie, Sabeltandhijger

 • Het was een lange weg. Het begin van de reis door pittoreske dorpjes die in de vallei lagen was nog leuk, maar de laatste weken waren zeer vermoeiend voor hem. Een dik en ondoordringbaar bos strekt zich uit boven de horizon. Een rood en droog ravijn waar hij bijna doodging van de dorst. Grote rotsen met sneeuw bedekt stonden in zijn weg. En ten slotte een meer met enorme golven strekte zich voor hem uit. Het was een wonder dat hij het eiland zonder verwondingen bereikt.  Maar, hij heeft het gevonden. De held veegt het zweet van zijn voorhoofd en opent het boek. De eerste pagina bevat een waarschuwing dat geschreven is in de oude Natariaanse taal: "Dit brengt unieke krachten naar de wereld. Als je dit boek leest, ben je de eerste, maar zeker niet de enige eigenaar van deze superkracht. Durf jij het aan?"


  Hij aarzelde...
  Haalde diep adem en sloeg de bladzijde om. Deze was weliswaar leeg. Hij keek bedenkelijk en sloeg het boek om naar de volgende bladzijde.
  Het Nateriaans vervolgde: "Hij die de kennis van de gestoorde koning kent, zal de vloek en de zege bij zich dragen. Waar het eerste eindigt en het laatste begint zal niemand weten.
  Diegene die zich tot deze kennis voor u beschikten vonden vijanden zelfs tussen hun beste vrienden, maar ook bondgenoten tussen hun vijanden.... Zij werden paranoïde. "
  Er vlak onder stonden vreemde symbolen, runen die de held niet begreep.

  De held keek dieper, tussen de individuele stroken van de runen in... En zag voor zich hoe elke persoon voor hem die deze kennis bezat, verraden werd door hun dierbaren, maar ook hoe aartsvijanden zich als enige m hun bekommerden. En zo ook als vele voor hem, werd de held paranoïde. Zag in de mensen rond hem alleen maar plotten tegen hem ...

  - Het Paranoïde boek van de koning

  Wanneer de held het boek bij zich draagt, zullen vrienden vijanden worden. En vijanden bondgenoten.

  nl5

  llorrdnnight

 • Hij keek ernaar en geloofde zijn eigen oogjes niet. De Held dit dit boek bij zich draagt heeft een ongelooflijk effect op zijn strijdkrachten. Enkel de aanblik al van hun aanvoerder (en niet voor niets een echte "held") geeft hen het gevoel alsof ze iedereen aankunnen. Niet 1 vijand verslaan ze nu maar zelfs 2, gewoon door het effect van "geloof in jezelf", de held is een een flikkerende ster die zijn manschappen zo inspireert dat ze dubbel zo sterk lijken te zijn. En later zal blijken, het werkt ook als ze hun koninkrijk moeten beschermen. Elke strijder lijkt er wel 2 waard te zijn. Jammer genoeg is het vinden van het boek heel lastig en kan je het maar 3 keer gebruiken. Nadien lijkt het wel de wonderlamp van ALadin, 3wensen en dan is het effect weg. Alles bij elkaar , is dat echter geen probleem, wie dit boek vind en kan lezen heeft minstens 3 keer de kracht om zijn manschappen te motiveren tot een "dubbel effect", en dat is een ongewoon sterk wapen tegen de vijanden die zo talrijk zijn binnen het travianrijk.

 • Hij aarzelde...


  Natariaanse superkrachten? Die kunnen een wereld maken of breken…De held weet het eventjes niet: zoveel verantwoordelijkheid of macht mag niet in de verkeerde handen vallen. Maar heeft niet elke superkracht ook een tegenkracht?

  De held krabt zich achter de oren. Hij is niet voor niets zover gekomen. En besluit verder te lezen.

  Hij draait de volgende bladzijde om…


  Dappere held, tot hier heeft je reis je gebracht. De keuze is aan jou, de ontvanger, nu mag je kiezen voor een superkracht. Let wel, elkeen heeft een tegenhanger!


  "Het Oog van de valk"

  (Helder en scherp. Geeft unieke informatie en stelt je in staat items over te dragen.)

  "Een blik doet het verre landschap ontwaren en unieke informatie vergaren. Maar wil je specifieke coordinaten, zal dat niet mogen baten. Het overdragen van items naar een bondgenoot geeft voor de held echter en slechts 7 velden bloot"


  "De Slagtand van de Olifant"

  (Direct en krachtig, specifieke doelen kunnen opgegeven worden en aanvalskracht van ballista wordt verdubbeld.)

  "Zo fijn als ivoor kan zijn, zo indrukwekkend zal zijn aanvalskracht zijn. Geen muur of gebouw die dit weerstaan zou. De Slagtand is echter groot en zwaar, wees je van langzamere tijden gewaar. Je tegenstander zal direct weten waarmee zijn dorp uiteen zal worden gereten."


  "Het Zwaard van de Ridder"

  (Aanvalskracht van offensieve troepen wordt verdubbeld, maar dubbele kosten en voor defensieve troepen verminderde defensiekracht.)

  "De Ridder, dapper en krachtig, is elk gevecht machtig. Aanvalstroepen, opgezweept en gemotiveerd, gevoed en verzadigd, worden lang daarna nog vereerd. De verdedigers echter, huilen in het slijk en geef ze eens ongelijk."


  "De Scepter van de Keizer"

  (Starten van een nieuw dorp zet alle grondstofvelden direct op niveau 5, maar bouwtijden duren daarna 2x zo lang.)

  "De Keizer, glorieus en ongeëvenaard, het is echter zijn strakke bewind wat de onderdanen zorgen baart. Vruchtbare dorpen en uitbreiding wordt beloofd, maar na 7 dagen zal hij echt worden geloofd."


  De held krabt zich nogmaals achter de oren…Dat is nogal wat.

  Maar er is nog een bladzijde. Hij slaat deze om en snakt naar adem, er is nog meer!


  "Alle Krachten tezamen"

  (Speciale avonturen in elk gewest waar de held een boek kan vergaren. Op 0/100, 0/-100, 100/0 en -100/0.

  Maar die avonturen kosten zeker 50-75% gezondheid van de held, die niet met normale objecten te genezen zijn. Alle boeken tezamen geeft de held ook een penalty: geen paard en geen extra items, ook geen extra grondstofproductie.)


  "Je hebt nu dit boek in 1 gewest gevonden, er zijn er nog 3 aan deze gebonden. Wees op speciale avonturen en strijd bereid, zoek naar de 100 wijd verspreid. Dood en verderf liggen op de loer, zoals geen enkele held ooit ervoer. Durf jij het aan?

  Combineer alle 4 tezamen, en je ontvangt de Kracht van alle krachten. Maar kun je het ook aan?

  Gesneuvelden zullen met 25% regenereren en terugkeren na maximaal een dag, maar de boeken belasten je zwaar, dus wees je van voetenwerk gewaar. Je geeft als Held je halve leven, opdat de wereld zal beven."


  De held stak het boek in zijn zadeltas en er verscheen een duistere glimlach op zijn gezicht. De wereld zou nooit meer hetzelfde zijn...

  Marenubium, NL2 (vanaf woensdag)

 • Bedankt allemaal voor het meedoen in deze creatieve wedstrijd!


  De winnaars zijn als volgt:

  1e plek: Marenubium

  2e plek: llorrdnnight

  3e plek: jon aegon

  Meeste likes: Marenubium


  Ik zal in de loop van de dag een forum PM sturen met de gewonnen voucher.


  Groeten,

  Minke

 • Hallo,


  Er zijn altijd mensen die registreren omdat ze mee willen doen met een wedstrijd of alliantieleden die gevraagd worden om te registreren zodat men kan stemmen.

  Wel wordt er altijd gekeken naar IP's en dergelijke om ook op het forum multiaccounts te voorkomen.


  Groeten,

  Minke