Noua interfață pentru utilizatori, clădiri și fundaluri specifice tribului sosesc în lumile de joc obișnuite

 • Dragă comunitate,


  Mulți dintre voi ați testat deja noua interfață pentru utilizatori, fundalurile și clădirile specifice tribului în lumile de joc Codex Victoria. În ultimele două luni am primit feedback intens, iar acum suntem aproape de faza de lansare.

  Dar, înainte de a detalia schimbările, haideți să ne întoarcem cu puțin peste un an în urmă, în august 2018, când a început Closed Beta pentru versiunea Path to Pandora.

  Acel moment a reprezentat un punct de cotitură în dezvoltarea jocului. De atunci, am început să dezvoltăm în același timp două versiuni de joc diferite (ramuri), care necesitau întreținere. Și, din păcate, echipa noastră nu s-a dublat.


  Din acel moment, fiecare remediere de erori și fiecare funcție nouă trebuia inclusă în ambele versiuni ale jocului, fapt ce a dus la creșterea efortului pentru menținerea celor două versiuni diferite de joc, dar și la creșterea factorului de risc. A crescut astfel și posibilitatea apariției și a trecerii nedetectate a erorilor (bugurilor) prin controalele QA.


  2019-11-13-15_12_40-TT-FINALS-150x150.png 2019-11-13-15_12_13-TT-FINALS-150x150.png  Deci, cum puteam îmbunătăți lucrurile?

  Am decis să nu ne grăbim și să începem prin a afla care este părerea voastră despre clădirile specifice tribului, despre noua interfață pentru utilizatori și noile fundaluri. Iar acest lucru a fost posibil cu ajutorul sondajelor. În ultimele 12 luni, am trimis mai multe sondaje și, de asemenea, am aplicat câteva îmbunătățiri pentru clădiri și pentru noua interfață pentru utilizatori, conform feedbackului comunității. De exemplu:

  • Am adăugat o notificare care este trimisă atunci când poate fi colectată recompensa pentru o misiune zilnică
  • Am adăugat culori pentru a recunoaște mai ușor locul în care se află eroul

  În ultimul sondaj realizat în luna octombrie cu privire la lumile de joc Codex Victoria, nivelul de satisfacție în ceea ce privește noile clădiri, interfața pentru utilizatori și imaginile de fundal a fost atât de ridicat, încât credem că a sosit timpul.


  Pentru ce anume, vă întrebați.

  Pentru o lansare la nivel global.

  Nu vă speriați! Știm că unii dintre voi au păreri contradictorii cu privire la bara de navigare cu comutare. Din sondajul nostru, nu am reușit să stabilim clar dacă această funcție este sau nu pe placul jucătorilor.


  image-2-150x150.png image-3-150x150.png image-4-150x150.png image-5-150x150.png


  Așa că, am decis să alegem drumul mai sigur: cel târziu la începutul anului 2020, funcția de comutare va fi schimbată în ceva mai asemănător cu ce avem în interfața actuală.

  Ce va însemna pentru joc implementarea noii interfețe pentru utilizatori?

  Prin implementarea interfeței vom avea din nou o singură ramură. Asta înseamnă o complexitate mai redusă pentru dezvoltatori și mai mult timp pentru XAP să testeze versiunea în detaliu. Mai mult, din iulie 2019 am început deja să dezvoltăm un număr considerabil de funcții noi, doar pentru noua versiune a jocului. Acestea includ, în special, solicitări populare din timpul evenimentului LOT2019, cum ar fi lista de ferme îmbunătățită și wavebuilderul (lansator de valuri), pentru a numi doar câteva dintre cele mai așteptate funcții.


  Când va avea loc?

  Toate lumile de joc care încep cu data de 1 decembrie 2019 vor avea versiunea 4.5 a jocului.


  Ce include versiunea 4.5?

  • Noua interfață pentru utilizatori
  • Noile clădiri specifice tribului
  • Noile imagini de fundal
  • Noul ajutor contextual


  Prin introducerea noului ajutor contextual, tutorialul vechi va fi eliminat și toate beneficiile tutorialului vor fi aplicate direct de îndată ce intrați în joc.

  În momentul de față, analizăm și câteva soluții tehnice care ne vor permite să actualizăm lumile de joc în curs de desfășurare la această versiune. Considerăm că cea mai grea provocare, precum și cel mai mare impact asupra jocului, îl are poziția primăriei. Trecerea la noua interfață pentru utilizatori ne va obliga să mutăm toate clădirile principale ale tuturor satelor într-un loc nou. Pe de altă parte, actualizarea la această versiune a lumilor de joc în desfășurare ne va permite să punem în aplicare și viitoarele funcții menționate mai sus. Scopul nostru este să găsim o soluție și să implementăm această nouă versiune pe lumile de joc în curs de desfășurare cel târziu până la finalul lunii ianuarie.


  Echipa voastră Travian: Legends