📅 Nieuws over de Community Calendar 📅

 • Beste spelers,


  Omdat we een aantal problemen ondervonden met de provider voor de Community Kalender, hebben we besloten om een nieuw platform te gebruiken dat ons wat meer flexibiliteit en functies geeft.

  Vanaf nu zal de link naar onze Community Kalender je doorsturen naar een publiek Travian: Legends Community Trello bord. Je hoeft hiervoor geen Trello account te hebben om het bord en de Kalender te zien.

  De kalender is rechts bovenaan te vinden, zoals je kunt zien in de afbeelding hieronder.


  trello_calendar.png


  Wat zijn de extra functies?


  Hier is een kort overzicht van de nieuwe functies die we introduceren met dit Trello bord:

  • Wanneer je een Trello account hebt, kun je het evenement waarin jij gedesinteresseerd bent volgen en ontvang je een notificatie.
  • We zullen het Trello bord gebruiken om live updates te geven over speciale evenementen )zoals Legends on Tour) of communicatie in geval van nood.
  • We zullen alle changelogs aan het Trello bord toevoegen zodat je op de hoogte bent van de veranderingen in het spel en per wanneer.
  • De start speelwerelden bevat nu ook de begintijd en het is gebaseerd op de lokale tijd van jouw computer.
  • De nieuwe link om de Community Kalender met jouw persoonlijke kalender te synchroniseren is deze ➡️ hier.


  Belangrijk, de Trello kalender toont maar 2 evenementen per dag, maar het geeft boven aan de dag aan hoeveel kaarten er voor die dag zijn. Wanneer je hierop klikt zullen ze allemaal zichtbaar zijn.


  trello_calendar2.png


  Heb jij nog een ander idee over wat we kunnen delen op ons Trello bord, laat het ons dan a.u.b. weten door een bericht op ons forum te plaatsen met jouw idee.


  Jouw Travian: Legends Team

tg_TL-DQ4_970x250_181126.jpg