Bemutatkozás

 • Kedves Játékosok!


  Elérkezettnek látom az időt arra, hogy pár szóban bemutatkozzak.

  Mint tudjátok, Gyevocska november 30-án búcsúzik a Travian: Legends Community Manager feladatoktól. Ezúton is szeretném megköszönni a sok éves kitartó munkáját és sok sikert kívánni neki a jövőben.


  Amit tudni kell rólam:

  Kb. 7 éve ismertem meg a Traviant és hamar a rabja lettem. Az évek során sok tapasztalatot szereztem magyar és külföldi szervereken egyaránt, amit szívesen meg is osztok az új játékosokkal. Kérdés esetén keressetek bátran.

  Csalni nem szoktam, így a különböző bot-os segédletekhez keveset konyítok. Szerencsére a használatáért vagy a multizásért járó zárolásokat már nem mi csináljuk, így megtarthatom ezt a kellemes távolságot. 😊


  Izgatottan várom az új kihívásokat és remélem partnerként tudunk majd együttműködni. Igyekszem majd minden üzenetet/kérdést/kérést a lehető leghamarabb megválaszolni és továbbítani, amennyiben szükséges.

  Addig is jó játékot Nektek! :)


  Üdvözlettel:

  Mary Poppins

 • Üdv a fedélzeten!

  Jó munkát, és sok kitartást az elkövetkezendőben! Ne feledd, ha Csabi szid, az nem azért van, mert rosszul végzed a munkád, hanem mert ő így szeret. ;)


  A

  𝖁𝖊𝖗𝖚𝖒, 𝖘𝖎𝖓𝖊 𝖒𝖊𝖓𝖉𝖆𝖙𝖎𝖔, 𝖈𝖊𝖗𝖙𝖚𝖒 𝖊𝖙 𝖛𝖊𝖗𝖎𝖘𝖘𝖎𝖒𝖚𝖒


  𝕲𝕺𝕷𝕯 𝕵𝖚𝖌𝖌𝖊𝖗𝖓𝖆𝖚𝖙 𝕮𝖔.

 • Szia Sok sikert kívánok.Gyevocskát se azért szidtam mert nem kedveltem. Nagyon is kedveltem jobban mint Darkot. Csak néha túl sok volt számomra ami itt folyik és rajta töltöttem ki a haragomat és csalódottságomat.Kezdetek óta itt vagyok olyan celeb lettem mint a valós életben a Nagy Feró. Sokan szeretnek sokan utálnak. Kívánom légy igazságos és ne részre hajló. Ne a szimpi és unszimpiség szerint döntsél.Amúgy én is abba hagytam már a játékot. Nézelődni, olvasgatni jövők fel csak ezután már.

  üdv Deák Csaba

  A Legveszélyesebb ember az aki:
  Hallgat, gondolkodik és
  figyel. 8)

 • Viccet félretéve, véleményem szerint teljesen mindegy hol és milyen néven játszottál eddig. Gombócból is sok a 7, hát még itt a játékban - jómagam pont ennyi évig szüneteltettem a játékot - de mindig tanul valami újat az ember! :)
  Ez a te esetedben duplán igaz, új szerepkör, új feladatok, felelőségteljesebbekek is, hiszen egy egész közösség "sorsa a tét"... Egy nem mindig hálás, szebb napokat is látott közösségé.


  Ezúton is kívánok sok sikert és kitartást!

  ZDqfqKS.jpg
  ♚ Go Big, or Go Home. ♚

  ~ FURYA© ~

  ~ BS ~

  ~ GS ~

  ~ WFP ~

  ~ GOLD Co. ~


 • Szia!
  Szeretnék gratulálni és sok sikert kívánni az új munkádhoz, valamint megragadva az alkalmat szeretném megkérdezni, hogy nem te vagy-e a Rikárdó komám alkarjára tetoválva?
  “Szeretlek Mary”

  Hogy jól induljon a napod, küldöm neked ezt a nótát:


  M.