Restart server RO-2, 16 decembrie 2019 (runda a 14-a)

📝Farewell to Forums📝

The forum is currently in read-only mode that will last till July 07th, 2021.

You will find news and all relevant information about the game in our Travian: Legends blog.
For live conversations and interaction with the community join us in official Travian: Legends Discord server.
 • TL_header3.gif  Dragi jucători!


  O nouă rundă a serverului RO-2 va începe în data de 16 decembrie, la ora 10:00.


  Informații generale despre lumea de joc:


  Data 16.12.2019
  Ora 10:00
  Versiune T4.4 (3 triburi)
  Dimensiune hartă 401x401
  Viteza 1x
  Protecția începătorului 5 zile
  Protecția începătorului poate fi prelungită 3 zile
  Apariția artefactelor ~25.03.2020
  Apariția planurilor de construcție ~03.07.2020
  Natarii încep construcția ML ~22.08.2020  Reamintim faptul că serverele care încep după 1 decembrie 2019 vor avea versiunea T4.5, cu noua grafică. Mai multe detalii găsiți în topicul următor: Noua interfață pentru utilizatori, clădiri și fundaluri specifice tribului sosesc în lumile de joc obișnuite


  Ascuțiți-vă săbiile și pregătiți-vă arcul. Lupta e pe cale să înceapă!


  Nu uitați să urmăriți actualizările despre evenimentele viitoare din Calendarul nostru lunar aici!


  Echipa voastră Travian: Legends

 • Jucători ai lumii Travian,  Ca o dovadă a determinării și realizărilor muncii de echipă, pe 4 august, la ora 07:05, lucrătorii măreței metropole .WW NORD au terminat vârful celei mai minunate creații care să cinstească Lumea Travian!


  În timp ce rareshh urca spre vârf, urmat de generalii alianței Nord, întreaga lume s-a adunat în fața lor și, pentru prima dată, au zâmbit cu satisfacție. Toate triburile, orașele stat și națiunile au trimis reprezentanți pentru a aduce omagii celui care, prin putere de spirit, diplomație și putere militară, în cele din urmă, i-a unit pe toți. În depărtare, la poalele măreței minuni, poporul ovaționa.


  Printre cei mai onorați demnitari prezenți, Ra cel Batran a fost desemnat ca domnitorul celei mai puternice națiuni. În spatele său, Iskander1 și John Doe s-au așezat pe locurile lor de drept, ca domnitori peste cea de-a doua și a treia națiuni ale lumii.


  Neavând nevoie de vreo introducere, Gandac a fost repede recunoscut în mulțimea adunată, cu șoapte de venerație și teamă. Construindu-și o reputație pentru tactici viclene și cruzime pe câmpul de luptă, este cunoscut ca cel mai nemilos dintre atacatori. Alături, cu priviri semețe și purtănd în ochi gloria bătăliilor câștigate, stau saxon și Allex, comandanți ai celei de-a doua și a treia armate de atac. Priceperea lor în luptă va inspira legende în era ce va urma.


  John Doe a fost întâmpinat cu urale de către cei adunați, în timp ce urma procesiunea până în vârf. Un strateg strălucit și campion al poporului, este cunoscut de-a lungul și de-a latul lumii ca cel mai mare apărător care a protejat vreodată un oraș. Alături, la loc de cinste, Dedu și visevan, comandanții celei de-a doua și a treia armate de bravi apărători, privesc, plini de mândrie, mulțimea recunoscătoare.


  Războinici, lideri, eroi, au stat împreună, privind peste lumea pe care au explorat-o și au cucerit-o. Deși sărbătoarea se va termina și oamenii vor merge, din nou, înapoi la viața lor de zi cu zi, această zi va dăinui în amintirea lor pentru totdeauna.  (by Mjölnir)

  Noi, Echipa Travian România, vă mulțumim și vă așteptăm pentru o nouă aventură, într-o nouă lume Travian.