📱 Ben jij er klaar voor om de smartphone optimalisatie te testen?

 • Beste spelers,


  Je zult wel moe zijn van alle berichten dat we hard werken om het spel te verbeteren voor de mobiele browser.


  Maar, de laatste tijd hebben we een grote stap in deze richting gedaan en vandaag willen we een video met jullie delen. Dit is een vroegtijdige versie van hoe het spel er in de toekomst uit zou kunnen zien op jouw smartphone wanneer je een google chrome browser gebruikt.


  Houd er rekening mee dat de verzie in deze video alleen maar een vroegtijdige versie is, veel dingen zullen veranderen, maar we wilden alvast iets concreets met jullie delen zodat je inzicht hebt in de ontwikkeling en welke richting we op gaan.


  In de komende weken, zodra deze versie stabiel genoeg is, zal het op 4 Codex Victoria servers: Closed Beta, COM, FR en IT en op de PTR geactiveerd worden. Wanneer je het spel via jouw smartphone en je gebruikt de browser google chrome, dan kun je via de login pagina kiezen of je deze versie wilt gebruiken of de standaard mobiele versie.


  We wachten op jullie feedback over de gebruiksvriendelijkheid. Wanneer alles stabiel lijkt, dan zullen we deze functie voor alle servers die op versie 4.5 lopen beschikbaar maken.


  Wij hopen dat dit een stap in de juiste richting is en we kijken uit naar jullie feedback.


  Jouw Travian: Legends Team

 • Beste spelers,


  Vandaag om 13:00 GMT+1 zal op NL15 de Smartphone Optimalisatie worden geactiveerd.


  Graag horen we feedback over deze functie om zo verbeteringen en aanpassingen door te voeren. Houd er rekening mee dat dit project zich nog in een vroeg stadium aan het ontwikkelen is.


  Jouw Travian: Legends Team