Feltámadás a hamvakból

  • A dobok már több, mint egy hónapja játszották a háború ritmusát megállás nélkül. És a falusiak minden reggel nézték, hogyan változnak a láthatáron lévő sziklák alakjai…

  • A dobok már több, mint egy hónapja játszották a háború ritmusát megállás nélkül. És a falusiak minden reggel megnézték, mennyit változtak a láthatáron lévő sziklák alakjai. Az óriási alakzatok még nagyobbá és félelmetesebbé váltak, mint valaha, ahogy a nap fényét eltakarták a barbár szépségükkel.


    A sötétség beépült a Travian világába és az ősi legendák felébredtek álmukból. Még a legkeményebb veteránokat is elöntötte a félelem attól a sebességtől, ahogyan a Világcsodák feléledtek hamvaikból. Az emberek a piactér közelében lévő főtéren gyűltek össze és a kereskedők által hozott pletykákat terjesztették: az erőforrásokért folytatott háború gyorsabb és hevesebb, mint valaha.

    Időközben szövetségek köttettek, a titkos diplomaták megalkudtak, és mi több: a távoli földekről hazatérők elhozták az orvostudomány új ismereteit. Úgy tűnt, hogy a világ ismét alapjaiban megváltozott.

    Jobb vagy rosszabb irányba?

    Csak az idő mondhatja meg.