#AskTravian - 24

The applications for the 🔥 Legends on Tour 2020 - Summit 🔥 are open.

If you think you would be a good fit to represent one of these communities Anglosphere, Balkans, France, Germany, International COM, Italy, Lusobrasilero or Russia, read all the details and submit your application.

➡️ More information here ⬅️

If your community is not between the selected one, but you still want to provide your input for the event, feel free to visit and participate in the discussion on the International forum.
 • Készen álltok 2020-ra? Mi már bizony igen! És van egy hosszú listánk tele meglepetésekkel a számotokra...
  A feliratok több nyelven elérhetőek (magyarul nem).

 • "A feliratok több nyelven elérhetőek (magyarul nem)." X(

  "Egyetlen rövid látogatás egy elmegyógyintézetben meggyőz bárkit arról, hogy a hit nem bizonyít semmit."(F. Nietzsche)

 • Nem hagytatok ki sok információt, lényegében a magyar szerverek kimaradnak a szórásból, legalábbis én nem hallottam a sorolásban. A Codex szerverek 2x sebességet kapnak, 5 nép, stb... (de nem tudom, hogy a felsorolt szervereken-e, vagy ez már az összesre vonatkozik), Legends on tour-t szeretnének idén is, kvalifikáció/finals idén is lesz kis változással, de azt majd később tudjuk meg, szeptemberben lesz valami, ami szintén titkos egyelőre, bevezetik a wave buildert, a játékosok javaslata alapján változtatni fogják a farmlistát, illetve a mobil verziót optimalizálják. Készül még egy új hős panel, választékosabb lesz.. és végül lesz egy discord chanel a Travianhoz, ahol lehet beszélgetni, kérdezni, stb.. a játékról. Azt hiszem ennyi röviden, tömören.


  Az 5 népes szerverekről nem volt szó, valószínűleg nem fogják berakni egyelőre... (??).

  We are the madmen of the jungle dare to challenge  A fanokat megkajáztathatod azzal, hogy mekkora kegyetlen gyerek vagy te, de ne játszd meg magad, egy senki vagy, egy senki voltál, és egy senkinek is maradsz csak meg...

 • Az elejéhez annyit, hogy a magyar nem maradt ki lényegébe véve, hiszen a COM-on (international) elérhető lesz minden nyelv.

  De jól összefoglaltad :)

 • idegesítő ez a nő a videóban, de végre érzem a travianon az igyekezetet hogy megtartsák a játékosokat


  Ó csodálatos időnk van!

  Kék az ég,

  tele a tár.