Kihívás intéző //GOLD 1Hatalom Co.

⭐ Advent Calendar giveaway ⭐

December! 🎁 Gift time!
Every day from December 1st to December 24th, starting at 10:00 AM (UTC+1), we'll be doing an 8-hour giveaway in Discord! Don't miss ➡️ today's surprise! ⬅️
How can you participate? Join us in the official Travian: Legends Discord server, accept the rules to unlock all the channels, head to the #advent-calendar channel, and seize your chance to win!
 • chitt nemtudom mit nem értesz a rövid véleményemen. halkan megsúgom kikacagtalak , mert vicces volt amit írtál. amikor az mh megírja hogy a helyettes kapcsolja ki és vissza a seregmentőt kép is van róla és te ezt letagadod na az felettébb vicces.

 • csinya

  Akkor rovidebbre veszem a kedvedert. Nem voltam/vagyok annal az accnal helyettes->konkluzio: nem kapcsoltam ki a seregmentest.

  Ha igy sem tudsz kovetni, akkor nagyon sajnallak.

 • Túl rövid a CH-s takaró, szóval megtodljuk egy kis SzEL-lel is? ^^ Kíváncsi vagyok, hogy még miről tehetünk mi a tudtunk nélkül. Kijárási korlátozás ám nem miattunk van, azt remélem tudod, még mielőtt azt is a számlánkra írnád.


  Semmi... gondolom szövetséget sem akartatok kötni velük... hirtelen csak lett.... 🤣🤣

  ƓƠLƉ Ƈŏ. ȚŏțǻɭŴǻȓ  „Engem nem érdekel a sulitok, a nevem rég tananyag!”

 • Sziasztok! Unalmamban végigolvastam mind a 28 oldalt.....
  Nekem csak egy-két észrevételem lenne: nekem szúrja a szemem ez a kihívás dologosdi.... ha kihívás... akkor legyen 1klán vs 1klán/ 60 vs 60 ember.....semmi multiacc,haveracc,kém stb....Játszon mindenki egyszer tisztességesen és akkor meg lehet tudni melyik a jobb klán... ki a jobb támadó/védő.....ki a jobb stratéga....
  Ha egyszer egy ilyen szervert lenyomnátok, akkor nem kéne utána fórumon csinálni a ***méregetést, meg a ***dobálást,csalózást stb... ;)

  Ez csak egy mezei játékos véleménye, ha nem tetszik/szúrja a szemed , vagy annyira magadravetted,hogy mindjárt belehalsz.... kérlek csak simán görgess tovább ;)

 • Nem mintha megijednek egy ujabb kihivastol, foleg ugyanattok a feltol... de szerintem ennek igy tokeletes a vege, kar lenne ujra jatszani.


  Sokkal esszerubbnek tartom, ha mindenki tovabb lep, es elindul abba az iranyba, amit meg elvezhet is... (Alapbol errol kene szolnia...)


  B.,

  Nem vagyok tolvaj... én vagyok az aki nem alkuszom...


  GOLD WAR MACHINE Co.

  El-TiPROk!


  Ha eljön a végjáték, az mindig kegyetlen... mert elszámolódik vele mindenki.


 • A fake-mennyiségbeli különbség a kulcsa a jó támadáshoz/védéshez, mi pedig hülyék vagyunk, hogy nem vettük észre, hogy azok a 2 falus accok, lehetnek akár CH-sok is! 🤣🤣🤣🤣 A jelszavas védés meg ugye tök lényegtelen...

  Köszönjük, ez elég jó végszóként...

  ƓƠLƉ Ƈŏ. ȚŏțǻɭŴǻȓ  „Engem nem érdekel a sulitok, a nevem rég tananyag!”

 • Gratulálok ahhoz az egy megmozduláshoz, ami jól sikerült "szabályosan".

  Legközelebb egyedül kihívok egy klánt és az itt tanultakkal karöltve, behúzok egy szervert "szabályosan". Mert ugye a barátok, azok csak barátok, nem klántársak. 😂😂😂

  Legyőzve nem érzem magam, halál unalmas szerver volt.

 • Csak elővettétek a csaló kártyát bagolyék! :D Valamire fogni is kell a csúfos vereséget, megértjük... De nem kell mellébeszélni és megmagyarázni a semmit. Akármerről nézzük “meg lettetek alázva”. A többit a klánszobátokban folytassátok ;)

 • Alázva? :)

  Gondolkodj egy kicsit kinek égett a feje egy szerveren át...

  Aztán ki dobálózik ilyen szavakkal...

  Végtelenül sajnállak téged és mindenkit aki ismer, én az ilyen nyomikat kerülöm messziről.. úgyh tedd meg te is, hogy csak jó messziről fröcsögsz és azoknak a társaidnak, akik ebben partnerek és élvezik.

  Köszi...