​Topic pentru discuții - Wave-Builder

🔥 Vote your LOT2020 candidate 🔥
The voting phase ends, Sunday, March 1st at 23:59 GMT+1. ➡️ TO THE SURVEY ⬅️

 • Sincer sa fiu nu ma mira faptul ca au implementat practic un script pentru a face jocul si mai noobfriendy. Tot ceea ce se rezolva cu introducerea de wavebuilder este ca devine "legal" sa folosesti script pentru a putea lansa 4 atacuri intr-o secunda. Evident,lucru pentru care trebuie sa platesti 50 gold.


  Cumva nu ma mira lucrul acesta,jocul s-a schimbat foarte mult in decursul anilor,a devenit foarte "usor" comparativ cu ce era inainte,totul se rezuma doar la gold si cam atat. Nu prea mai exista lucruri care sa scoata in evidenta skillul individual al playerilor,lucru care va duce la pierderea jucatorilor vechi si experimentati,care sa fim seriosi sunt si cei care folosesc si cel mai mult gold. Este foarte usor sa faci un cont mediocru spre bun daca utilizezi gold,este adevarat,dar nu cred ca oamenii noi vor fi si intrigati de faptul ca acum vor putea da 4 atacuri intr-o secunda si care sa fie motivati sa bage gold pentru chestia asta.


  Dupa parerea mea acest update este useless din cel putin 2 puncte de vedere care trebuiau sa fie luate in considerare de devs :


  Primul,jucatorii experimentati ,asa cum ai spus-o si tu, nu vor folosi niciodata chestia asta din moment ce deja stiu sa trimita atacuri intr-o secunda: versiunea oldschool cu tabs

  In al doilea rand,jucatorii "mai noi" nu vor recurge niciodata la asa ceva pentru ca deja sunt o gramada de scripturi care pot face lucrul asta si fara sa-l platesti.


  In concluzie,este un update total useless fara a aduce un beneficiu comunitatii,fara a motiva jucatorii sa investeasca gold (ca pana la urma asta e si ideea update-ului... pay to be decent at the game) nu face nimic care sa scoata in evidenta skillul jucatorilor,ba chiar il diminueaza <ca si protectie de 6 zile>


  Mult success pe viitor!


  Numai stima!

 • buna ziua,

  Imi pare bine ca inca mai trăiți, si ca vreti sa faceti si altceva pentru noi înafara de banurile fără de rost, si alte chestii.

  Eu raman tot la scripturile mele , refuz sa dau gold pentru asa ceva...

  Pup jos.

  Ice

 • Salut,


  vă mulțumesc pentru feedback, însă doresc să vă reamintesc faptul că folosirea programelor terțe (script/bot) este interzisă și jucătorii care folosesc astfel de programe riscă penalizări destul de aspre. Este o opțiune premium și va fi folosită de cei care au nevoie de ea.


  Introducerea wave-builderului a fost realizată pentru a ajuta jucătorii mai neexperimentați, și pe cei care joacă de pe mobil (indiferent dacă sunt începători sau veterani).

  Detaliile au fost menționate în rezumatul summit-ului Legends on Tour 2019: click aici.

 • Stim ce zici ca folosirea de scripturi/bots este interzisa si jucatorii care folosesc asemenea chestii sunt penalizati,da,total deacord cu ceea ce spui. Dar totodata sunt o gramada de jucatori care folosesc aceste scripturi si nu numai si totusi nu sunt prinsi si penalizati. Ceea ce voiam sa subliniez este ca,daca nu se face un update care sa stopeze folosirea de scripturi in prima faza sau cel putin sa le detecteze,implimentarea premium pentru wave builder este total useless. Si tin sa mentionez,asta daca nu cumva stiati deja,ca scripturile merg si pe telefon,nu numai pe browser.


  Succes si numai bine!

 • Sa inteleg ca daca platesc pt acel script nu este ilegal, dar daca il folosesc gratis ii un lucru ilegal si incalc regulamentul? :D


  Ps: dau oricum mai bine din taburi decat orice alt script (old school);)^^^^


  Baftă!