HUX - 2020.01.12

🔥 Vote your LOT2020 candidate 🔥
The voting phase ends, Sunday, March 1st at 23:59 GMT+1. ➡️ TO THE SURVEY ⬅️

 • g40_11-ltr.png


  Kedves Travian játékos,


  Minden jó dolognak vége szakad egyszer, és ez igaz most erre a korra is. Egyszer Salamon kapott egy gyűrűt, amire egy üzenet volt vésve, amely a világ minden örömét és bánatát eltüntetheti, az üzenet durván így fordítható: "Egyszer ez is elmúlik." Számunkra is öröm és bánat is, hogy bejelentjük minden Travian játékosnak: ez is elmúlt! Reméljük, hogy annyira élveztétek a velünk töltött időt, amennyire mi élveztük, hogy kiszolgálhattunk benneteket, és köszönjük, hogy egészen a végéig velünk voltatok!

  Az eredmények: A nappal már régen éjszakába váltott, de Kihívás legyen ám! falujának dolgozói az egész téli éjszakát átdolgozták, óvakodtak a számtalan seregtől, melyek munkájuk megsemmisítéséért meneteltek, tudták, hogy az idővel állnak versenyben, és a legnagyobb fenyegetéssel néznek szembe a szabad népek. Pontosan 18:17-kor beépítette az utolsó követ egy névtelen munkás a leghatalmasabb és egyben legimpozánsabb építménybe, amilyet a világ a natar nép bukása óta nem látott.

  Az építményt több millió egységnyi nyersanyag felhasználásával és szövetségesei segítségével, a "WFP" klánnal együtt építette meg "2K0pp3r". A bátor védők milliói ezzel a teljesítménnyel, mint a kor győztesei bevonulnak a történelembe, hiszen elsőként teljesítették a nagy célt. Ezért "2K0pp3r" kapja meg a "korszak nyertese" címet!

  E napok végén "Dorian" került a legnagyobb birodalmak élére, őt "Karl Benz" majd "Sandman" követik a sorban.  "Karl Benz" volt ennek a kornak a legnagyobb és legfélelmetesebb hadvezére.  "Viserion" volt a legdicsőségesebb védő, aki már a kapuknál lemészárolta az ellenséget.

  Üdvözlettel,  A Ti Travian Csapatotok

 • Szép volt srácok, nagy gratula. Így tovább a jövőben is... <3

  We are the madmen of the jungle dare to challenge  A fanokat megkajáztathatod azzal, hogy mekkora kegyetlen gyerek vagy te, de ne játszd meg magad, egy senki vagy, egy senki voltál, és egy senkinek is maradsz csak meg...