Szinek és képek

🔥 Vote your LOT2020 candidate 🔥
The voting phase ends, Sunday, March 1st at 23:59 GMT+1. ➡️ TO THE SURVEY ⬅️

 • T. Travian!

  Kezdetektől játszom, fenn voltam az első speeden. Ezt inkább csak azért irtam ide, hogy láthassák, lassan 15 év változásait élem át.

  Most nem a játékban rejlő ujdonságokról írnék, hanem a külalakról.

  A mai falu stilusában egységes, és egy korai kort tükröz. Ez még jó is lehetne. Az épületek azonban nagyon egyformák. Szinben is és formában. Lehet, - én annak tudom be - hogy megrajzolták-festették nagyban, aztán el kellett helyezni a faluban és nagyon-nagyon megkisebbedett. Folyton azt kell válogatni, hogy hol is van ez vagy az az épület. Látszólag a rezi és a piac között csak annyi a különbség, hogy az egyik előre, a másik oldalra néz, amugy elég egyformák. Ilyen kicsinyitésben elég nehéz megtalálni, amit éppen keresek.

  A főépülettel kapcsolatban lenne egy javaslatom. Az - szegény - nagyon kicsúszott balra. Sokkal jobb helye lenne a 31-es mezőben. Tekintve, hogy központi épület. Tudom, hogy eddig is a harcok folyamán kerülhetett a főépület akár szélre is, de legalább az induláskor kapja meg a központi helyet.

  Aztán a napfény, hát az valóban nagyon hiányzik. Az egész falukép valahogy nagyon egyenletesen bánatos szinűre sikeredett. Ezt a sok árnyékos, bánatos zöldet és barnákat és mustárszínű zsúp fedeleket nem a játék öröme, hanem bánat lengi be. Ezen nem változtat az a két picinyke piros zászló sem, amely a követségen és hősök házán leng.

  Amúgy is megváltozott a játék fogcsikorgató harcokra, a többiek, lehetőség szerinti megsemmisítésére már kezdetben, hogy az amugy is kicsi létszámmal játszó szervereken a végére, egy erős klán maradjon ellenfél nélkül.

  Legalább egy kis napfényt, kicsit melegebb környezetet nem lehetne alkotni?

  Üdvözlettel

  Larsza

 • A római rendben van, a márvány vagy mi a bánat és tégla vörös szinekkel, meg határozottan különbözű formákkal renben van de a csupa sátornál hunnál csak onnan tudom hogy melyik a kaszárny hogy az az istáló melett van...


  Ó csodálatos időnk van!

  Kék az ég,

  tele a tár.

 • Épp ezért néztem fel ide én is.

  A jellegtelen formájú, egyen színű épületek nyakon öntve a bánatos barna színnel, kész depi. Még úgy is nehéz néha eligazodni, hogy a fontosabb és gyakran használt épületeket nagyon-nagyon régóta mindig ugyanoda teszem. No és 15 év után áthelyezni a főépületet... Rémes ötlet volt.