🗳️ Sondaj: O nouă configurație pentru serverele de joc

 • Dragă comunitate,


  în ultimele câteva luni am primit feedback și cereri de la voi pentru a adăuga toate limbile pe toate serverele de joc. Sediul central a evaluat posibilitatea implementării acestei schimbări și a ajuns la concluzia că acest lucru poate fi realizat din punct de vedere tehnic. Dar... există un „dar”. Pentru a putea adăuga toate limbile pe toate serverele, va trebui să modificăm puțin structura serverelor, și anume că toate serverele trebuie să aparțină unui singur domeniu.


  Prima idee pe care am avut-o, care NU este ideea finală, este să folosim aceeași abordare pe care o au alte jocuri pentru servere, precum League of Legends, și anume să avem servere regionale, unde regiunea poate fi ceva de genul: Europa, Asia, America (având în continuare toate limbile disponibile pe fiecare server, iar serverele să aparțină aceluiași domeniu).


  Suntem conștienți că există argumente pro și contra pentru fiecare idee, așa că am făcut o listă.


  ARGUMENTE PRO

  • Serverele vor fi mai populate
  • Va exista posibilitatea pentru mai multe variații în cadrul configurării serverelor
  • Serverele vor începe mai des
  • Va fi mai ușor să vă faceți prieteni la nivel internațional
  • Experiența de joc va fi mai picantă și mai interesantă


  ASRGUMENTE CONTRA

  • Ar putea exista un sentiment de pierdere a identității naționale, deoarece numele / numărul vostru preferat de server nu va mai exista
  • Ar putea exista unele dificultăți la formarea confederațiilor dacă nu știți pe care server se vor înregistra prietenii voștri
  • Turneul Travian va trebui să aibă o configurație diferită
  • Unele tradiții pot fi pierdute


  Înainte de a începe să ne gândim mai activ la această schimbare pentru serverele de joc, dorim să ascultăm părerea voastră, și acesta este motivul pentru care astăzi deschidem un sondaj pentru feedback în toate comunitățile.


  Dacă doriți să ne ajutați să luăm o decizie mai bună, este important ca, pe lângă votarea în sondaj, să explicați și motivul votului vostru prin postarea unui comentariu în acest topic.


  Rugați-vă și prietenii să participe la acest sondaj (vedeți mesajul următor pentru a vota).


  Vă mulțumim pentru ajutor,

  Echipa voastră Travian

 • Ce părere ai despre posibilitatea unei modificări în configurația serverelor de joc așa cum este descris mai sus? 75

  1. Îmi place foarte mult (26) 35%
  2. Îmi place oarecum (17) 23%
  3. Nu îmi place deloc (23) 31%
  4. Este același lucru pentru mine (9) 12%

  .

 • daca am avea arbitrii straini, as fi mai degraba de acord sa avem servere regionale

  daca ramanem tot cu ai(ale) noastre si pe server regional, atunci sa nu se schimbe nimic

 • daca am avea arbitrii straini, as fi mai degraba de acord sa avem servere regionale

  daca ramanem tot cu ai(ale) noastre si pe server regional, atunci sa nu se schimbe nimic

  Salut!


  Dacă te referi la verificarea conturilor pe servere (multi/pass-sharing/script etc), îți reamintesc că aceste verificări sunt realizate de o singură echipă a companiei, numită Rule Enforcement Team. Această echipă verifică toate serverele Travian: Legends existente, indiferent de domeniu. Poți (re)citi anunțul aici: „Rule Enforcement Team” - Informații actualizate

 • Prefer international, mai mare concurenta, jucatori mai variati ... si viteza ar trebuie mai mare x5 ... x 10 .


  SI NU IN ULTIMUL RAND ... sunt satul de conturi duble !

 • Serverele vor fi mai populate

  pentru asta votez pro, restul mai vedem...

  multi jucatori au renuntat la un anumit domeniu de joc, sau la un anumit server, din cauza ca sunt 600 playeri ( asa scriau chiar la profil unii ) dar ar fi de fapt 300 jucatori maxim cu conturi secundare ..

  deci votul meu ar fi Pro

 • As zice sa avem 2 servere 1x pe domeniul RO si un server 3x + serverul pe regiuni. Asta ar popula serverele , ar fi aliante noi, mai multi oameni, mai multa distractie.

 • Nu mi-ar placea o astfel de modificare. Cel mai bine ar fi sa se reduca nr de servere desfasurate in acelasi timp in fiecare tara.


  Acum de ex pe serverele romanesti daca vrei sa joci travian te poti inscrie pe 3 servere normale si pe rox, pe langa astea daca s-a facut in timp util un cont s-ar mai putea juca pe un server normal si pe serverul de regiuni, deci un total de 6 servere desfasurate in acelasi timp. Nu mai spun ca se mai desfasoara si finala in timpul asta...Faptul ca serverele se desfasoara des a permis ca din 600-1000 conturi pe un server 300-500 sa fie conturi principale si restul conturi secundare.


  Ar fi suficiente 2 servere 1x la distanta de 6 luni distanta ca desfasurare unul de celalalt, 1 server 3x si serverul pe regiuni. Eventual din cand in cand si cate un server 5x sau alta viteza pt cei doritori si cu timp liber. S-ar mai popula serverele si cu jucatori adevarati, nu doar cu multiacounturi. Daca vrei sa ai un joc de calitate nu te poti concentra la mai mult de 2 servere desfasurate in acelasi timp.


  Importanta prezentei mai multor limbi pe serverele nationale e mai putin importanta, pentru ca mult prea putine persoane se duc pe un server unde nu cunosc limba si mai ales unde nu cunosc pe nimeni. Si pe orice server strain te-ai duce fiecare natie face aliante doar pt vorbitorii unei anumite limbi, rar accepta jucatori care vorbesc alta limba. Ar fi suficienta introducerea pe toate domeniile a limbii engleze, limba de circulatie internationala. Eventual mai 2-3 limbi de circulatie internationala (franceza, spaniola si germana).


  Riscul sa mai pierdeti din jucatori vechi nu stiu daca mai este destul de mare, dar inca se mai pot pierde jucatori, mai ales din cei care sunt nationalisti.


  Eu joc travian cu intreruperi din primavara lui 2007. Multi jucatori care jucau acum 10-11-12 ani travian aproape ca nu mai joaca. Multi au disparut in perioada aparitiei itemilor eroului cand deja totul a inceput sa se rezume in jurul banilor investiti in joc. Daca esti un bun jucator de travian poti face fata celor care investesc masiv bani in joc si fara sa joci cu gold, doar ca totul e mult mai greu. Eu nu ma plang de acest lucru, ci vorbesc din perspectiva jucatorilor care din anumite motive nu pot investi gold in joc sau nu vor sa investeasca gold in joc. Eu una folosesc in masura posibilitatilor gold, dar stiu ca sunt jucatori care nu pot sau nu vor sa investeasca bani in joc si le este mult mai greu.


  Multi din jucatorii actuali daca ar ajunge sa joace in conditiile de mai demult cand nu existau itemii eroului sau goldclubul, sau chiar noutatea lansarii atacurilor in valuri ar renunta aproape imediat sau s-ar adapta extrem de greu. Si ma refer la jucatorii de server clasic, nu la cei care joaca pe regiuni, unde deja totul este mult mai complicat. :)

 • Treaba serverelor regionale poate sa fie un lucru pozitiv. Totusi cred ca serverele .ro ar trebui regandite. perioade mai mari pentru a nu se suprapune si a se muta jucatorii cum vor. Fata de acum cativa ani acum sunt activi in jur de 1000, dintre care multi au 3-4 conturi! si am exemple clare. dar voi nu luati masuri impotriva celor cu multiaccounturi. Isi fac 4-5 conturi si nu pot fi dovediti, pentru ca au diverse metode de logare. daca ati accepta si altfel de dovezi, ar fi mai simplu si pentru noi sa ne vedem de joc!

  Multi au renuntat datorita faptului ca unii desi incalca regulile si sunt raportati, masuri nu sunt luate!

  :hun09:Multi au capul sa nu-i ploua in gat! :hun09:

 • pentru schimabre.

  oricum sunt prea multe servare pe ro. Si eu propun 2 servere de normal si unul de 3x.

  sa nu uitam de serverele de cucerire. patch to pandora, codex victoria.

  :hun09:Multi au capul sa nu-i ploua in gat! :hun09:

 • (google translate)


  Salut tuturor,  Problema lipsei jucătorilor nu se află în locația serverelor ...  Jucătorii noi se înscriu gândindu-se că se vor distra fără să fie nevoiți să iau sume uriașe de bani și când își dau seama cum funcționează jocul pentru a avea succes, renunță.  Există un decalaj mare între cei care suflă bani și cei care se joacă cu bani.  Noii jucători cred că joacă, dar se joacă doar pentru că îi lasă să evolueze și mai târziu își cuceresc satele.


  Nu există un echilibru între strategia / timpul petrecut în jocuri de noroc și cheltuirea sumelor mari de bani  Pentru a nu-i dezamăgi pe noii jucători, trebuie să-i informeze imediat despre următoarele:  Cine se joacă cu aurul poate termina construcțiile / cercetările oricând dorește;  Jucătorii de aur pot face NPC-uri și pot alege resursele de care au nevoie;  Cine se joacă cu aurul poate transforma magic orice resursă în cereale și să hrănească mai multe trupe;  Cine se joacă cu aurul poate retrage automat trupele pe care le are în sat când este atacat;  Cine se joacă cu aurul poate transfera armile dintr-un sat în altul.


  În timp ce majoritatea jucătorilor se colonizează în regiuni noi, cei care arunca bani reușesc să determine apariția armatelor mari în zone izolate, de nicăieri.


  Există mult mai multe ...  CINE ÎNCHEIE CONSTRUCȚIILE DE AUR NU TREBUIE SĂ ESTE POSIBILE DE ALIMENTARE CU NPC ȘI VICE-VERSE.


  Jocul ar fi mai echilibrat.  În jocurile din regiuni nu mă mai prind.


  Nu voi transfera armile într-o regiune izolată pentru a sparge aurul.  Echilibrați jocul și vor fi mulți jucători ...  Nu pierde timpul în moduri de a câștiga mai mulți bani fără a face distracție pentru toată lumea ...  Bătălii bune pentru toți ...

 • Dupa parerea mea este aiurea si va zic si de ce:

  1, Va fi deja campionat international adica daca vei dori sa castigi un server va trebui sa te aliezi cu cei pe care ii cunosti si evident ii cunosti pe cei cu care ai jucat(fie adversar fie aliat)

  2, totul e legat de partea economica pe un server RO joaca destul de putini cu gold pe cand pe un server de DE joaca toti cu gold sau procent mult mai mare, deci automat pentru a castiga un server va trebui mai multi bani investiti in joc(ex la licitatii)

  Practic aceasta schimbare va determina sa nu mai joace lumea, cei care nu baga gold vor fi dezavantajati si mai tare si nu vor fi atrasi iar cei care baga gold mult nu vor mai avea colegi cu care sa joace aliati inpotriva altora.

  Post was edited 1 time, last by PufPuf ().

 • Prefer international, mai mare concurenta, jucatori mai variati ... si viteza ar trebuie mai mare x5 ... x 10 .


  SI NU IN ULTIMUL RAND ... sunt satul de conturi duble !

  hehe.. veci nu vor sterge conturile duble.... le convine pentru ca se baga gold si acolo... tu de unde crezi ca au "MARII" jucatori conturi de farm??

 • În ultima perioadă toate schimbările se fac pentru a scoate bani din jucători. Eu sper că toți își dau seama că dacă se va juca regional jucătorii se vor alia în baza criteriilor de etnie, deci românii vor fi dezavantajați ca nu-si pot permite să bage aur la fel ca alte țări. De jucătorii care joacă fără gold nici nu mai vorbesc, ei nici nu au ce căuta pe server regional că vor deveni ferme imediat ce dispare protecția.
  Deci, după părerea mea, soluția ideală ar fi să se reducă numărul de servere ro. și atunci jucători vor fi mai mulți, iar unde este competiție se bagă și bani, respectiv nimeni nu pierde nimic.

970x250_5Tribes.png