🗳️ Sondaj: O nouă configurație pentru serverele de joc

 • Este o idee buna, pentru a popula lumile de joc. Singura problema este ca o persoana din Germania de ex are mult mai multe posibilitati de a achizitiona aur decat cei din Romania, Bulgaria, etc. Mai bine ar fi cumularea lumilor de joc, astfel reducand lumile RO la jumate. Sau crearea de regiuni pe masura puterii de cumparare. Acesta este modul de a gandi intr-o situatie de genul, pentru a poate mentine competitivitatea jucatorilor si a mentine interesul. Parerea mea

 • Clar nu, solutia este miscorarea numarului de servere de pe domeniul ro, maxim 2 servere normale si 1 server speed. Daca se vor face domeniile pe regiuni, nu se va face fata niciodata contra altor nationalitati si iar se va pierde un numar masiv de jucatori cum se intampla mereu la noi. Fiecare tara ar trebui sa fie cu ..... lor :)


  Avem domeniul com pentru diversitate, serverele de calificari, finala, cred ca este de ajuns.


  Iar in final, nu credeti ca trebuia sa exista o posibilitate pentru update-ul de la cladirile actuale, din setari ceva, sa revenim la cladirile vechi pentru cei care nu sunt generatia 5GANG? Nu de alta, dar zici ca joci triburile nu travian, iar acest lucru nu cred ca ar fi ceva imposibil pentru echipa tehnica, sa faca o optiune pentru cei care sunt mai old school, zic si eu:)


  Numai bine.

 • SPECIAL SERVER 2x or 3x speeds with 5 TRIBES to start now due to the coronavirus situation  Hello,  I suggest that a new 2x or 3x speeds with 5 TRIBES server be urgently created to start now to take advantage of the large number of people who are stranded in their homes due to the coronavirus.
  With young people at home, most online games are having a large number of registrations and no one waits for April to play a game with 5 tribes.  Do not miss this wave of possibility of new registrations.  I suggest that you present this proposal to the company in Germany as a matter of urgency. Current circumstances are special and deserve special decisions.
  We will all win with the possibility of playing a new attractive server with 5 tribes.
  Good luck to all.  # Don'tRunRisks #StayAtHome

 • I hope travian games wont ruin speed servers with 5 tribes.

  Let's let that be a thing for international servers.  Ar fi oribil ca un server si asa slab populat cum e rox de exemplu (el fiind unul din cele mai jucate speeduri nationale), sa il stricati cu 5 triburi.

 • Si apropo, voi faceti sondaje pe un forum unde mai intra in medie 10 playeri pe zi?

  Dati un mesaj automat la toate serverele de pe fiecare domeniu daca vreti raspunsuri de la toti jucatorii. Vad aici max 100 voturi, pe asta se bazeaza schimbarile masive in joc? Pai 80% din cei ce cunosc ca joaca habar nu au de existenta forumului.

 • Si apropo, voi faceti sondaje pe un forum unde mai intra in medie 10 playeri pe zi?

  Dati un mesaj automat la toate serverele de pe fiecare domeniu daca vreti raspunsuri de la toti jucatorii. Vad aici max 100 voturi, pe asta se bazeaza schimbarile masive in joc? Pai 80% din cei ce cunosc ca joaca habar nu au de existenta forumului.

  Salut!

  Sondajul a fost anunțat în joc la oficiul de informații, pe toată durata acestuia.

  Dacă mai mulți jucători erau interesați de rezultate, puteau să își creeze un cont sau să acceseze contul existent pe forum pentru a vota.


  O zi bună!

 • Si mie imi placea mai mult interfata veche ....

 • ARGUMENTE PRO

  • Serverele vor fi mai populate

  Daca avem 100 de servere, si pe fiecare server 100 de jucatori (10k jucatori in total), sa nu va asteptati ca veti restrange in 5 servere a cate 2k jucatori. O parte din cei 10k vor renunta, dar da, serverele ce raman vor fi mai populate decat in trecut.


  Interveniti in joc ca si moderatori, nu sa afectati echilibrul unui server, dar sa-l promovati. Investiti in calitate si atunci vor aparea si jucatorii, pentru faptul ca veti restrange numarul serverelor, jucatorii nu o sa sara in sus de bucurie ca le opriti traditia si obiceiurile.


  Am votat cu "imi place foarte mult ideea", dar in mintea mea se contura ca se vor face aceste modificari intr-o maniera corecta, cu implicare si investitii, dar daca voi sperati ca prin inchiderea serverelor sa ne manati ca vitele, s-ar putea sa aveti rezultatul opus fata de cel dorit.

 • Salut!

  Sondajul a fost anunțat în joc la oficiul de informații, pe toată durata acestuia.

  Dacă mai mulți jucători erau interesați de rezultate, puteau să își creeze un cont sau să acceseze contul existent pe forum pentru a vota.


  O zi bună!

  Multa lume evita forumurile. Daca se dorea se putea face in joc sondajul. Se putea vedea mai bine dorinta jucatorilor. Dar cand a fost dorita cu adevarat dorinta jucatorilor? Cate modificari au fost aduse jocului fara sa fie jucatorii instiintati, doar au fost implementate modificarile si anuntate. Iar cand totusi s-au facut sondaje, desi dorinta jucatorilor era predominant negativa totusi s-a facut implementarea. Un jucator care foloseste multiaccounturi putea vota de pe fiecare cont pe care il face ca sa afecteze sondajul daca dorea, dar acelasi lucru se putea intampla si pe forum oricum.


  Eu am spus inca de pe atunci ca pt cresterea nr de jucatori pe serverele nationale ce ar trebui sa faceti e sa reduceti nr serverelor, sau distanta la care incepe un nou server, ca sa nu ruleze asa multe servere in acelasi timp, dar nu am fost de acord cu desfiintarea serverelor nationale. Iar nici macar 100 de voturi mi se pare insuficient pt a lua o decizie definitiva.


  Daca renuntati la serverele nationale veti mai pierde din jucatori. Unii jucatori s-au pierdut ca urmare a bug-urilor aparute pe finala care au afectat sfarsitul jocului. Multi jucatori i-ati pierdut la momentul modificarilor aduse eroului cand automat a fost crescut consumul de gold al unui jucator de travian. Serverele pe regiuni prin incorporarea trupelor au un consum mult mai mare de gold si prin comasarea atator tari pe un singur server va afecta enorm diferenta dintre jucatorii non-gold de cei gold, mai ales cei cu buzunarele largi. Sa nu mai spun ca multiaccounturile vor putea influenta extraordinar de mult desfasurarea serverului, mai ales ca, conturile banate stau saptamani bune nesterse si pot bloca toata acea perioada locatiile pe care au sate fondate.


  Pe international unde preconizau organizatorii sa fie cei mai multi jucatori inscrisi sunt mai putini decat pe europa. Faptul ca acesta a inceput ultimul a afectat nr de jucatori care s-au inscris. Majoritatea au ales direct europa care a inceput primul si unde era de presupus ca va fi mai multa actiune, pentru ca majoritatea asteptau inceputul unui nou server pe regiuni.


  Avem in acest moment: 11800 jucatori pe europa, 2800 jucatori pe international, 2500 jucatori pe america, 1500 jucatori pe asia si 1500 jucatori pe arabica. Eu joc pe europa, dar mi-am facut cont si pe celelalte 5 servere pe regiuni incepute strict pt a vedea cati jucatori sunt inscrisi pe fiecare server.


  Daca ne mai gandim si la faptul ca harta pe europa este mai mica decat pe international...pot spune ca va fi un server greu spre imposibil. Iar multiaccounturile pot influenta la greu desfasurarea serverului la acest numar de jucatori. Pe langa asta faptul ca, conturile banate nu sunt sterse de pe server cu saptamanile isi vor spune cuvantul asupra desfasurarii serverului.


  Poate vor mai disparea din jucatori cand va incepe 3x-ul, dar nu cu mult. Iar pe serverele pe regiuni cu 3 triburi vor si mai putini jucatori, decat pe cele cu 5 triburi. Nu le mai vad rostul cand 3 dintre triburi oricum se regasesc si pe serverul cu 5 triburi pe regiuni...


  Vroiati sa adunati mai multi jucatori pe un server, si sa reduceti nr serverelor, dar cu ceea ce faceti luna asta pe serverele pe regiuni faceti exact contrariul...propriu zis dati drumul aproape in acelasi timp la nici mai mult nici mai putin de 12 servere din care 6 sunt de viteza, asta pe langa alte servere clasice care au inceput recent sau vor incepe curand.

970x250_5Tribes.png