[Concurs] ❤️ Felicitare de Ziua îndrăgostiților

🔥 Vote your LOT2020 candidate 🔥
The voting phase ends, Sunday, March 1st at 23:59 GMT+1. ➡️ TO THE SURVEY ⬅️

 • Valentine_Contest01.png
  Fii iubitul/iubita mea ❤️
  Dragi jucători,


  Există o tradiție îndelungată în ținuturile Travian. Dacă cineva dorește să ofere pacea, va trimite un porumbel cu o ramură de măslin. Dacă cineva dorește să-și exprime sentimentele, va trimite o felicitare în formă de inimă.


  Astăzi vă invităm să participați la concursul de Valentine's Day / Dragobete. Creați o felicitare și postați-o în acest topic până la data de 13 februarie 2020, ora 11:00.


  Felicitarea poate fi în orice format: un mesaj scurt de dragoste de la neînfricatul Tarabostes pentru eroina romană, o felicitare în formă de inimă, sau chiar un scurt videoclip - orice va reflecta cele două teme principale: Valentine's Day/Dragobete și Travian: Legends. Cele mai creative felicitări vor fi recompensate cu premii grozave.
  Fiecare jucător poate participa de mai multe ori în acest concurs, dar poate câștiga un singur premiu.  Informații despre concurs:  Start concurs: 10.02.2020 – 11:00
  Sfârșit concurs:
  13.02.2020 – 11:00
  Câștigătorii se anunță la data de: după 14.02.2020
  Câștigătorii sunt aleși de:
  Echipa Travian: Legends
  Locul I
  100 Aur
  Locul al II-lea și al III-a
  50 Aur fiecare
  Pentru a putea câștiga trebuie să:
  scrieți în mesaj numele serverului și al contului
  Voucher-ul de Aur este disponibil: doar pe domeniul RO
  Voucher-ul este disponibil: până la 31/12/2021  Vă rugăm să rețineți: Nu folosiți imagini sau texte care sunt protejate de dreptul de autor (copyright).  Succes tuturor!

 • ziua indragostililor nu e pe 14 februarie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

  Salut! Concursul este realizat la nivelul întregii comunități Travian (de pe toate domeniile de joc), și Ziua îndrăgostiților este considerată 14 februarie (Valentine's Day). :) Nu cred că are importanță când se sărbătorește - fiecare sărbătorește atunci când dorește, iar acest concurs este un fel de tradiție în Travian. S-a realizat în fiecare an.


  Vă așteptăm cu drag postările.