Kubuś do taktyki tej Kobiety trzeba dorosnąć xd
Taaak, pierwsza akcja po artkach, gdzie na MS te lamy już nie będą istnieć
Kubuś do taktyki tej Kobiety trzeba dorosnąć xd
Taaak, pierwsza akcja po artkach, gdzie na MS te lamy już nie będą istnieć
Caly czas do przodu staramy się
Na bezrybiu i rak ryba.
Bardzo mało się dzieje w dziale raportów. Albo nikt sie publicznie nie chwali albo wszyscy zbierają siły na pierwsze większe akcje.
Wrzucam 2 osobową akcje, chociaż z tej nocy widziałem też parę innych, ładniejszych rapków.
Cel: Kasacja jednego z kont BŚ, które próbowało nas grabić + przejecie osad deffowkom.
Akcja rozpisana i wykonana przez Legendę Polskiego Traviana, jedną z najbardziej pozytywnych i najmilszych osób naszego społeczeństwa. Oraz mnie.
Przejecie mini offowki + maly OH
Wyzerowanie stolicy "na raz"
Czyścioch:
Dobitka:
Przejęcie ekówki:
Obraz konta po wschodzie słońca.
Stolka 600 popa odparowana + wioski 520/670 popa przejęte.
Be right Back!
Ps. Apaluję do wszystkich. Szczytne jest, dołączanie do akcji #stayhome i unikanie wychodzenia z domu. Jednaķże, jestem pewny że hasztag ten nie miał dotyczyć offów
Mhmm ładnie się bawisz z kolegami Jasiu
Graty Jasiu i temu Tecumsonowiczowi czy coś tam (po ksywie widać, że jakiś swieżak).
Mój rapek w sumie nic ciekawego bo gram tylko obserwacyjnie i lajtowo ale nie lubię ciekawskich i takich co poprzez oazy próbują grabić więc tak koleś zaatakował grabką na moją oazkę
i szybciutka kontra
Graty Jasiu i temu Tecumsonowiczowi czy coś tam (po ksywie widać, że jakiś swieżak).
Może i leszcz. Rzymek jednak ładny
i Nastąpił smutny koniec spokojnych czasów wielki pan "L" postanowił rozmontować malutką cichą Norę Futrzaka
Do tego jeszcze trzy fale i zostałęm bez pół i dodatkowo bez piekarni
Ale że Futrzak bywa złośliwy postanowiłem jeszcze bardziej wkurzyć pana "L"
I po kolejnym mały grabieniu mojej oazy ponownie wybrałem się (tym razem pieszo ) do osady pana "L"
O to już rozjuszyło boga wojny w AF do tego stopnia że wpadł z samego rana do mnie ponownie
do tego jeszczer trzy fale i wioska w opłakanym stanie
Pan "L" jest odważny bo wie że osady od starta mam daleko i pomoc przed pierwszym gruzowaniem nie mogła zdążyć jak również że nie uzyskam pomocy z zewnątrz
No cóż pewnie dalszy ciąg gruzowania nastąpi zatem powodzenia panie "L"
Ty to jesteś auri prawdziwy wojownik
Ty to jesteś auri prawdziwy wojownik
Jaki wojownik siedziałem sobie cichutko jak za piecem i nikogo nie zaczepiałem
Jakbym chciał wojować to inaczej bym grał od początku
na wtopie offa i wybiciu jd
Coś duże straty w gromkach
Papierowe te GT
Papierowe te GT
Taka ilość EI jak tych Gromków to by w pień wycięła te JD i straty byłyby dużo ,mniejsze
Dandrag heroldzie wojny!
Na czym galactus 70k pkt off zrobił
leń z niego , i natracił gromy to ma szlaban na forum ....
Konina na obiad