[Concurs] Proiectează propria ta clădire!

 • Dragi jucători,


  după cum vă amintiți, pe 20 februarie am inițiat concursul Proiectează propria ta clădire unde cerința a fost să vă gândiți la clădiri specifice tribului, care se potrivesc jocului și care ar putea fi implementate în joc pe viitor.

  Concursul a fost foarte popular în comunitățile noastre și dorim să mulțumim tuturor participanților care au investit timp și efort în planificarea și proiectarea idelilor lor. Am primit în total 293 de idei care au respectat cerințele concursului!


  Din păcate, în februarie 2020 încă nu știam cum viața reală va afecta planurile noastre pentru implementarea noilor clădiri în joc. A trebuit să ne ajustăm la condițiile noi din întreaga lume și ne pare foarte rău că nu am putut finaliza acest concurs așa cum era în plan.


  Cu toate acestea, dorim să finalizăm concursul într-un mod plăcut și să acordăm premii pentru cinci idei (în loc de una singură) care au fost selectate - câte o idee nouă pentru fiecare trib în parte.


  După o analiză aprofundată și o consultare cu echipa de design a jocului, am selectat cele 5 idei. Vă rugăm să rețineți că au existat idei similare, cu diferențe foarte mici. Și în această situație am selectat aleatoriu câștigătorul.  Câștigătorii finali:


  Trib Clădire Concept Jucător Comunitate

  Roman_Icon_T4.png

  Colosseum (doar în capitală)

  Oferă puncte de cultură bonus pentru petrecerile mici și mari.

  Klayer17

  Anglosphere

  Gaul_Icon_T4.png

  Cazan de poțiune (doar în capitală)

  Alternativa Dacilor pentru berărie. Crește bonusul defensiv al trupelor dacice. Efectul durează 72 de ore. În acest timp, temnița și beciul pot fi selectate ca țintă, iar generalii sunt mai puțini convingători.


  Furrier

  Ungaria

  Teuton_Icon_T4.png

  Fabrică de oțel (any village)

  Reduce timpul de instruire pentru berbeci cu 1% per nivel.

  welho

  Nordics

  Huns_Icon_T4.png

  Tabăra lui Attila (doar în capitală)

  Cerință: Academie 20

  Efect: Scade timpul de instruire în cazarmă și grajd

  HanToTo

  Vietnam

  Egypts_Icon_T4.png

  Piramidă (doar în capitalăl)

  Oferă bonus adițional atunci când ataci cu Nomarch.

  безумный кот

  Rusia  Câștigătorii vor fi contactați pe forum, în privat, pentru a li se oferi voucherele de Aur.


  Echipa voastră Travian: Legends

 • Dragi jucători,


  revenim cu o clarificare la anunțul anterior: câștigătorii au fost stabiliți în urma postărilor care au respectat condițiile de participare la concurs. Însă, echipa de dezvoltatori nu poate promite că aceste idei vor fi implementate în joc. Ne pare rău pentru confuzie!