Show AllNigdy nie dostalismy lomotu na PL, jesli liczyc ten serwer z Piwo, to wygralismy 8 serwerow na rozegranych 8 na PL, wiec albo mnie mylisz z kims innym albo piszesz aby pisac.
Oczywiscie zawsze moze byc ten 1wszy raz.
Graczy mamy malo, bo z powodu problemow z systemem w zasadzie nie prowadzilam rekrutacji do czasu kupienia nowego lapka.
Ankiete wypelnilo narazie 25 osob, a na czacie mamy niespelna 70, ale glownie tam sa gracze, jacy zagraja z nami na miedzynarodowych, nie wiem jeszcze w tym momencie ilu konkretnie bedzie na tym s1 - ambasada sie pewnie nazbiera.
Chetnie bym Ci odpowiedziala na kazde pytanie, gdybym wierzyla w Twoje szczere intencje, ale sam chyba rozumiesz, ze moge w nie nie wierzyc, biorac pod uwage historie naszej dotychczasowej forumowo - skypowej znajomosci.
Nie, ja mowilem o lomocie na MP, nie na PL bo to wiadomo, raz na wozie raz pod wozem+malo kto przegina palke na skale MP.
Do swego sztabu powinnas zatrudnic kogos kto nauczylby waszych ludzi jak wyrownac szanse na MP, tylko o to mi chodzilo.
Badz co badz, bez uszczypliwosci, powodzenia zycze, moze kto z mapy sie jeszcze zwerbuje.