[Concurs]🏅 Joacă ca un profesionist!

 • Când aveţi atacuri multiple (valuri) de la unul sau mai mulţi jucători - trimiteţi cât mai repede mesaj leader-ului desemnat pentru deff - apărare. Date necesare: tipul atacurilor, atacator, ora ajungerii, tip trupe estimate - (cel mai simplu, copy / paste din adunare), sau puneţi temporar siter pe cine se ocupă de apărarea alianţei.

  Desigur, pe lângă apărarea din partea colegilor, e bine să faceţi şi manevre de intercalări cu trupe proprii, de pe satele secundare, de pe oazele proprii sau de pe satele apropiate ale colegilor (trupe trimise şi rechemate la secunda potrivită).


  nick: danisx

  server: https://tx3.travian.ro/

 • Salut,


  Cand cumparati de la licitatii arma pentru erou, cumparati ceva cu adevarat util, adica daca sunteti def, luati sulita pentru scutieri, sabia pretorianului sau furca lancierului, sau daca suneti off, pentru unitatile cele mai numeroase din armata. deci daca esti def barbar si obtii din aventura ghioaga maciucarului, vinde-o si cumpara furca lancierului.


  Anomander Rake

  ro3

 • Salut,


  Daca esti catapultat, si ai pauza intre valuri, ridica repede lanurile si cladirile distruse la nivelul 1, astfel urmatoarele valuri au o sansa sa distruga acele cladiri si lanuri nivel 1, si nu pe cele dezvoltate.


  Anomander Rake

  Ro3

 • Pentru un stil de jos defensiv, la inceputul jocului trebuie sa investiti toata productia in lanurile de resurse. In startul jocului se va merge strict pe fondarea satului 2 indeplinind misiunile din joc. Dupa alegerea zonei in functie de necesitati( gold si timp) si de alianta, cea mai buna abordare este ca resursele produse de satul initial sa fie trimise pe satul 2 ( care intodeauna este fondat ca si capitala) si se vor creste laurile de resurse cat de mult posibil. O productie buna la iesirea din protectie iti poate asigura macar o cazarma 24/7. Ceva activitate si gold cu push pe satul 2 va fi benefica :)

 • Bună! Participarea pentru luna martie s-a încheiat.


  Iată premiile oferite:


  Daniels - #2, #3 #17 #18 #19 #21 -- total: 60 Aur

  INVINCIBILUL - #4 -- total: 10 Aur

  masterplan #6 -- total: 10 Aur

  DagothUr #7, #8, #9, #10 #20 -- total: 50 Aur

  Ghytza #24 -- total: 10 Aur

  Anomander Rake #11 #13 #15 #16 #22 #25 #26 -- total: 70 Aur

  SWTeam #27 -- total: 10 Aur


  V-am trimis un mesaj privat cu voucherele pentru Aur.


  Vă așteptăm în continuare să participați pentru luna aprilie. :)


  O seară frumoasă!